Chyba muszę głosować na początku rundy, bo potem albo przysypiam przy filmie albo wracam do domu 6min po północy :/ To co, jakaś mała obrona Mothers?
Running To Stand Still
P.S. Karule chyba zawału dostanie, jak zobaczy wynik poprzedniej rundy
Napisano 06 czerwca 2015 - 07:39
Chyba muszę głosować na początku rundy, bo potem albo przysypiam przy filmie albo wracam do domu 6min po północy :/ To co, jakaś mała obrona Mothers?
Running To Stand Still
P.S. Karule chyba zawału dostanie, jak zobaczy wynik poprzedniej rundy
Napisano 06 czerwca 2015 - 11:18
Running To Stand Still
Napisano 06 czerwca 2015 - 11:45
Mothers
Napisano 06 czerwca 2015 - 12:55
Running To Stand Still
Napisano 06 czerwca 2015 - 14:19
Mothers Of The Disappeared
Beka. Wy się dziwicie, że jest coraz mniej głosów? Nawet, gdy pod młotek poszła jedna z najpopularniejszych płyt zespołu?
Grupka turbo-hipsterów-survivalowych-onanistów dorwała się do zabawy i robi z każdej kolejnej edycji obwoźny cyrk, bo jak to inaczej nazwać? Najlepszy kawałek U2 - Miami, najlepsza płyta - Original SUCKtracks i jazda, hej ho! No nie tędy droga, nie tędy...
Ktoś tu się naśmiewał z porównania WOWY do Stairway to Heaven. Polecam sobie zerknąć na top wszech czasów trójki i na listę utworów, którym udało się wygrać. Jest ich pięć - Stairway to Heaven, Brothers in Arms, Bohemian Rapsody, Another Brick in the Wall (Part II) i właśnie WOWY... taki właśnie status ma ten utwór, jest w panteonie tych najlepszych i dlatego starając się zachować obiektywizm, to WOWY powinno wygrać.
Napisano 06 czerwca 2015 - 14:59
Running to Stand Still
Ktoś tu się naśmiewał z porównania WOWY do Stairway to Heaven. Polecam sobie zerknąć na top wszech czasów trójki i na listę utworów, którym udało się wygrać. Jest ich pięć - Stairway to Heaven, Brothers in Arms, Bohemian Rapsody, Another Brick in the Wall (Part II) i właśnie WOWY... taki właśnie status ma ten utwór, jest w panteonie tych najlepszych i dlatego starając się zachować obiektywizm, to WOWY powinno wygrać.
Ktoś się naśmiewał i z Trójkowego Topu też się będzie naśmiewać, akurat notowanie w którym wygrało WOWY to dopiero była beka, wściekłe natarcie fanów, w setce znalazło się nawet Love Comes Tumbling (już nawet nie zaczynam pisać o tym, że nie istnieje coś takiego jak tego typu notowanie które jest obiektywne)
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 06 czerwca 2015 - 15:14
Running to Stand Still
Midnight is where the day begins.
Napisano 06 czerwca 2015 - 17:20
Mothers
- Ilu członków U2 potrzeba, by zmienić żarówkę?
- Jednego - Bono trzyma żarówkę, a świat kręci się wokół jego tyłka.
Napisano 06 czerwca 2015 - 17:27
przy ogromnej sympatii do Mothers muszę bronić ukochanej i najlepszej RTSS
Napisano 06 czerwca 2015 - 21:27
Beka. Wy się dziwicie, że jest coraz mniej głosów? Nawet, gdy pod młotek poszła jedna z najpopularniejszych płyt zespołu?
Grupka turbo-hipsterów-survivalowych-onanistów dorwała się do zabawy i robi z każdej kolejnej edycji obwoźny cyrk, bo jak to inaczej nazwać? Najlepszy kawałek U2 - Miami, najlepsza płyta - Original SUCKtracks i jazda, hej ho! No nie tędy droga, nie tędy...
Jak ktoś inny nie nominuje postów Karule z tego tematu do Złotych Ust, to obiecuję, że jak tylko będę miał wakacje, to ja to zrobię
Ciekawe, czy zaliczam się do tej grupy, ale akurat ani nie uważam Miami za najlepszy kawałek U2, ani nie uważam Original Soundtracks jako najlepszej ich płyty Ale za to WOWY jest u mnie gdzieś na 6 miejscu na TJT. Jeśli chodzi o Top Wszech Czasów trójki, to kiedyś też to był dla mnie jakiś wyznacznik, więc nie dziwi mnie twoje podejście, ale słuchacze trójki to jest strasznie hermetyczna grupa osób, ktoś tu na forum nazwał ich kiedyś "konserwą" i to jest najlepsze określenie, z jakim się kiedykolwiek spotkałem (żeby nie było, sam też jestem słuchaczem trójki, ale od jakiegoś czasu patrzę na to z innego punktu widzenia, niż było to właśnie w tym roku, kiedy WOWY wygrywało ten TWC ). A to że WOWY wtedy wygrało, to był zbiór kilku sprzyjających okoliczności, włączając w to miejsce U2 w zestawie do głosowania (z tym zarzutem też nie mogłem się wtedy zgodzić. a jednak jak się przeanalizowało to na chłodno, 2-3 lata później, to jednak miało to ogromny wpływ na ostateczny wynik XVI TWC).
Po za tym, nie ma WOWY bez Shine Like Stars kropka.
Napisano 06 czerwca 2015 - 22:07
El silencio se vuelve melodia
Napisano 07 czerwca 2015 - 06:20
Napisano 07 czerwca 2015 - 08:49
Napisano 07 czerwca 2015 - 14:01
Days off are great...
"Kiedy intelektualna część gry przeważa nad duchową, nigdy nie osiąga się sukcesów, nigdy nie dochodzi się do czegoś wielkiego" John Frusciante
Napisano 07 czerwca 2015 - 14:06
Napisano 07 czerwca 2015 - 20:59
wychowani na Trójce, nie idźcie tą drogą!
Napisano 07 czerwca 2015 - 22:36
Napisano 07 czerwca 2015 - 22:53
Napisano 07 czerwca 2015 - 23:57
W niniejszej rundzie oddano 20 głosów. Oto, jak się rozłożyły:
Mothers Of The Disappeared - 12
Running To Stand Still - 7
Where The Streets Have No Name - 1
W grze pozostają:
Where The Streets Have No Name
With Or Without You
Running To Stand Still
Exit
Pomyślałem też, że fajnie byłoby przypomnieć jak w tym momencie prezentuje się dotychczasowy ranking surwajwora TJT:
11. Trip Through Your Wires
10. One Tree Hill
9. In God's Country
8. Red Hill Mining Town
7. Bullet The Blue Sky
6. I Still Haven't Found What I'm Looking For
5. Mothers Of the Disappeared
Kolejna runda trwa do wtorku 9 czerwca do godz. 23:59:59.
Napisano 08 czerwca 2015 - 00:06
Running To Stand Still
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych