Podium się idealnie pokrywa z moim, nawet kolejność <3
a dalej byłoby mnie u tak...
Napisano 08 maja 2015 - 07:25
a dalej byłoby mnie u tak...
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 08 maja 2015 - 07:50
Napisano 08 maja 2015 - 09:40
Slug powinien był wygrać, tak niewiele zabrakło ;/ ale ogólnie nie jest najgorzej.
to co teraz? na pewno parę dni przerwy, ale potem może w końcu Joshua Tree? albo Walizka chociaż. wydaje mi się, że z racji startu trasy frekwencja na forum będzie większa, więc jest szansa na wiele głosów.
Napisano 08 maja 2015 - 10:20
Corpse nadal za nisko chociaż awans niezły, no i oczywiście Elvis o 4 miejsca za wysoko
Napisano 08 maja 2015 - 16:24
Bardzo się cieszę, że dzięki mnie YBR wygrało.
To w końcu ja nagminnie głosowałem a Slug już od pierwszych rund.
Napisano 08 maja 2015 - 18:44
Bardzo się cieszę, że dzięki mnie YBR wygrało.
To w końcu ja nagminnie głosowałem a Slug już od pierwszych rund.
Nie do końca przekonują mnie te zasady
To tak, jakby przy remisie w półfinale Ligi Mistrzów, albo finale (jak tu YBR i Slug!) o wygranej rozstrzygały wcześniejsze wyniki....
Napisano 08 maja 2015 - 19:19
Ale takie zasady były zawsze - no bo co zrobić w finale... Rzuty karne ? na jaki utwór ktoś pierwszy rzuci głosem, ten odpadaNie do końca przekonują mnie te zasady
To tak, jakby przy remisie w półfinale Ligi Mistrzów, albo finale (jak tu YBR i Slug!) o wygranej rozstrzygały wcześniejsze wyniki....
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 09 maja 2015 - 18:41
To już wiadomo, kto ustawia survivory.
Napisano 09 maja 2015 - 18:55
no jasne, 3 razy przez cały survivor zagłosowałam na Slug, i odpadło trzema głosami - przypadek ? nie sądzę trzeba było też głosować a nie mnie się teraz czepiać
Napisano 09 maja 2015 - 19:30
Napisano 10 maja 2015 - 09:35
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych