Ależ się z nas feminiści zrobili
#142 Guest_Grinderman_*
Napisano 19 kwietnia 2015 - 23:22
Jak się spojrzy na poniższą listę zwycięzców, to aż dziw bierze, że nie wygrało Belle&Sebastian.
Zestawienie wszystkich zwycięzców:
Edycja I – Joy Division Edycja II – Sigur Rós Edycja III – Coldplay Edycja IV – Radiohead Edycja V – David Bowie Edycja VI – The National Edycja VII – The National Edycja VIII – Coldplay Edycja IX – The National Edycja X – Arcade Fire Edycja XI – Julia Marcell
Napisano 29 listopada 2015 - 23:23
Kto jest za nową edycją za parę dni/tygodni?
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 29 listopada 2015 - 23:27
Napisano 30 listopada 2015 - 00:09
hehehe, no kto mi tu mi w myślach czyta autentycznie dzisiaj rano się zastanawiałam i aż sprawdziłam, kiedy ta zabawa zazwyczaj ma miejsce, bo się nieźle nazbierało fajności w ostatnim czasie.
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 30 listopada 2015 - 00:23
Kto jest za nową edycją za parę dni/tygodni?
koniecznie!
Napisano 30 listopada 2015 - 19:08
hehehe, no kto mi tu mi w myślach czyta autentycznie dzisiaj rano się zastanawiałam i aż sprawdziłam, kiedy ta zabawa zazwyczaj ma miejsce, bo się nieźle nazbierało fajności w ostatnim czasie.
Magia!
Myślę, że ruszymy za jakiś tydzień bądź dwa. Pewnie ostatecznie skończymy zbierać listy w styczniu, więc macie jeszcze czas na nowe doznania muznyczne
Napisano 03 grudnia 2015 - 14:03
To może i ja się po przerwie dołączę. Bo wreszcie będzie coś nieoczywistego na podium u mnie
Cieszę się
Napisano 04 grudnia 2015 - 20:58
Każdy chętny do sporządzenia listy jest mile widziany Nieważne, czy to co najbardziej się Wam podobało to nowości, czy nie - więc jeśli ktoś z tego względu ma opory przed zrobieniem swojego zestawienia, to radzę się nie przejmować
Dodaj odpowiedź
Also tagged with one or more of these keywords: gry i zabawy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych