Posted 10 kwietnia 2015 - 19:11
Posted 10 kwietnia 2015 - 19:14
Też mi się zdawało że już był, ale użyłam funkcji 'szukaj' i ona mi zaprzeczyła ale teraz widzę że nie zwariowałam tylko w którymś jest literówka
Już jestem ciekawa kto na co głosował
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Posted 10 kwietnia 2015 - 19:23
była literówka, stąd błąd -___- Mansonowi należą się 34 punkty. a myślałam, że już więcej błędów mi się nie trafi ;(((
@margo, dobrze, że czuwają
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Posted 11 kwietnia 2015 - 15:33
No i tak, z moich 25, piętnastu już się pojawiło. Prawie na wszystkie z tych 15 głosowałem sam
Posted 11 kwietnia 2015 - 17:28
Posted 12 kwietnia 2015 - 17:35
Posted 14 kwietnia 2015 - 18:34
skoro milcząco domagacie się kolejnych wyników:
Posted 14 kwietnia 2015 - 18:38
Posted 14 kwietnia 2015 - 18:53
Ok, ode mnie zostały jeszcze tylko 2 nazwy - Depeche Mode (ale oni zawsze w top10) i TV on the Radio, a to akurat spore zaskoczenie, że będą w top25...
Posted 14 kwietnia 2015 - 19:03
Noel/Oasis forever ale nowa płyta przechyliła u mnie szalę na korzyść solowego projektu jednak. Coś trzeba było wybrać, ta lista i tak trochę przykrótka
A, i bardzo mnie śmieszy że moje pierwsze miejsce jest na 51. czyli dostało 50 punktów, czyli tylko ode mnie <3
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Posted 14 kwietnia 2015 - 19:06
A, i bardzo mnie śmieszy że moje pierwsze miejsce jest na 51. czyli dostało 50 punktów, czyli tylko ode mnie <3
Same here, tak bardzo hipsta
Posted 14 kwietnia 2015 - 19:29
Stokrotko, no to piona
Ode mnie jest jeszcze parę pozycji... chyba, że coś przeoczyłam...
Posted 14 kwietnia 2015 - 20:48
ale że to nie top wszech czasów, więc niestety
ten sam ból. Widzę jakieś grupy którymi jarałem się już kiedyś długo i dużo, ale miały być te w ostatnim czasie i tak teraz rzuciłem grupami "ostatniego jarania" plus może jakiś jeden R.E.M. bo do nich wróciłem, a teraz znów bym całą listę zmienił bo się poodkrywało nowych rzeczy i wróciło się do staroci. Kiedy nowa edycja? ^^
Posted 14 kwietnia 2015 - 20:51
w poprzedniej też oddałem głos na REM dość wysoki bo jarałem się mocno ich ostatnim albumem no ale faktycznie pomijając faktor powrotów do dawnych podjarek czy odkrywania starszej muzyki, jak zwykle to samo, ech
antycypuję Future Islands i Belle & Sebastian bardzo wysoko. z tym B&S to jak z REM w sumie a też głosowałem może będą nawet na podium. ktoś się pokusi o typy?
Posted 14 kwietnia 2015 - 21:17
Belle & Seb wygra, tak strzelam. Tym razem (po raz pierwszy od dwóch edycji! ) nie wygra Mój Numer Jeden - Pustki na zaszczytnym 51. Serio wszyscy już zapomnieli o Safari? :/
Ale "moja" Julia Marcell też musi być wysoko, w pierwszej piątce na pewno, szczególnie po forumowym koncercie we Wrocławiu <3
Jeśli chodzi o polskich wykonawców, to szkoda trochę Afro Kolektywu tak nisko; mimo nowej no i ostatniej płyty...
Widzieliście gdzie jest Radiohead? Gdzieś na samym końcu. Oto dowód na dorastanie forum - pytanie tylko czy do hipsterstwa? Ale faktycznie, nie słyszałem ich baaardzo długo. Chyba każdy fan nieżalu ma za sobą niesamowitą podjarkę tym zespołem, a później jednak się gdzieś przestaje.
Ja też głosowałem na Noela! Zawsze lubiłem bardziej jego z braci Gallagherów, chyba po MTV gdzie Liam wypiął się na Stany i biedny Noel sam musiał wszystko śpiewać pięknie czystym głosem. Nowa płyta bardzo fajna, słychać zamysł, połączenia i spójny gitarowy klimat. Niby klasyka gatunku, a na wczesną wiosnę idealne.
Posted 14 kwietnia 2015 - 21:20
Same here, tak bardzo hipsta
więcej było takich hipsterów, bo prawie wszystkie pozycje z 50 punktami to wykonawcy z 1. miejsca u kogoś na liście u mnie też tak było zresztą
a, VVatBV pnie się w górę z edycji na edycję, jednocześnie co raz mniej istniejąc, też interesujące ;p
co ciekawe, dzielą miejsce z Oxford Drama
może będą nawet na podium. ktoś się pokusi o typy?
zachęcam do typowania chyba wiele nie zdradzę, jeśli powiem, że osobiście podium bardzo mi się podoba
Posted 14 kwietnia 2015 - 21:36
Chyba tylko na U2forums The Black Keys może być hipsterskie
a, VVatBV pnie się w górę z edycji na edycję, jednocześnie co raz mniej istniejąc, też interesujące ;p
noo, wyżej od Stonesów !
antycypuję Future Islands
o tak, tak <3
Reply to this topic
Also tagged with one or more of these keywords: gry i zabawy
Offtopic →
On BLS I Heard The Sound... →
Ulubieni Wykonawcy Forum The Joshua - edycja 16Started by AlanSTA , 07 wrz 2020 gry i zabawy |
|
|
||
Offtopic →
Ulubieni Wykonawcy Forum The Joshua - edycja 15Started by andie , 22 sty 2019 gry i zabawy |
|
|
||
Offtopic →
Ulubieni Wykonawcy Forum The Joshua - edycja 14Started by andie , 26 paź 2017 gry i zabawy |
|
|
||
Offtopic →
Ulubieni Wykonawcy Forum The Joshua - edycja 12Started by andie , 04 gru 2015 gry i zabawy |
|
|
||
U2 →
Nothing to Win and Nothing Left to Lose →
Survivor Albumowy →
Survivor Edycja III →
Survivor Albumowy - Zooropa [3. edycja]Started by andie , 19 cze 2015 survivor, zooropa, gry i zabawy |
|
|
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users