Gdzie spędzić komfortowo i bezpiecznie noc pomiędzy koncertami, nie wydać dużo i nie zabłądzić na mieście
Sleep Like A Baby Tonight - [Noclegi]
Napisano 17 grudnia 2014 - 01:55
Napisano 17 grudnia 2014 - 02:04
Dobra, to ja zaczynam. Poszukuję towarzystwa do pokoju na noce 24. i 25. września w Berlinie, potem na 29.
W razie czego, w każdą noc mogę spać w innym pokoju.
Celuję w sunflower hostel albo Hotel Friedrichshain, chyba, że ma ktoś lepszą propozycję (oba w odległości max kilometr od O2 World).
Opłaca się nocować w pokojach od 3 osób, wtedy koszt to ok 23 EU/łóżko, ale wiadomo, najlepiej być w pokoju ze swoimi
W SF są pokoje 4-osobowe z własną łazienką, czy jest ktoś chętny na dołączenie do mnie, na 24. i 25. września w takiej formule? (taki pokój jest za 106 EU/noc, czyli 26.50 EU od osoby, ale własna łazienka to fajna sprawa ) 25. mam urodziny, stawiam jakiś alkohol i przekąski
Każdego dnia ofert jest coraz mnie, więc nie zwlekajcie!
Napisano 17 grudnia 2014 - 08:11
Przemo no to by była bibka Ja tez mam urodziny 25.09 ale niestety bilety na koncert 28.09.... Ojjjj by się zadziało ojjjj
Napisano 17 grudnia 2014 - 12:25
Przemo, to się nazywa przekupstwo . I co ja mam teraz zrobić?
Napisano 17 grudnia 2014 - 12:36
Przeszukałem booking i w miarę blisko i chyba najtaniej jak na tego typu lokum jest tutaj: http://www.booking.c...ht_room=6026802
Georgof Hotel Berlin
rezerwacje w tym hotelu mozna odwolać w dzień przyjazdu
Napisano 17 grudnia 2014 - 18:22
Ja tam bym uderzał w jakiś hostel jak już miałbym nocować
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 17 grudnia 2014 - 23:12
Ja tam zarezerwowałem sobie DDR OSTEL - 10 minut spacerkiem od O2. Już tam nocowałem.. za te 3osci kilka euro cudów nie dostajemy, ale jest schludnie, czysto i spokojnie, no a przede wszystkim blisko.
Napisano 17 grudnia 2014 - 23:45
Dobra, to inaczej sformułuję pytanie:
Kto chciałby dobić do 4-osobowego apartamentu, z kuchnią i własną łazienką na 6 dni, 25 EU/każdą z nocy/osobę? Chodzi mi o hostel, kilometr od O2 World.
W dni niekoncertowe moglibyśmy sobie zwiedzać Berlin i polować na autografy U2 Jestem w stanie zapłacić zaliczkę, ale potrzebuję deklaracji.
Naprawdę polecam się ogarnąć, bo wyląduje się w 8-osobowym pokoju z nieznajomymi i łazienką dzieloną z całym hostelem. O ile 24. i 29. to nie będzie problem, bo dużo naszych, to w resztę dni może być różnie.
EDIT:
And the 1st winner is... ANDIE!
Zarezerwowałem i zapłaciłem zaliczkę, więc moja opcja już niezmienna
Napisano 18 grudnia 2014 - 00:03
Myśle ze tu też przydałaby się lista jak w przypadku koncertów i środków transportu. Ja w tym DDR raczej jedynkę , ale jak ktoś na koncert 28 albo coś , to myśle że moża się zbić w jakąś grupkę A tak w ogóle , ktoś się orientuje kiedy Polski Bus wprowadzi ofertę obejmującą wrzesień ? Bo chciałbym myślec nad hotelem znając juz rozklad jazdy busów , no chyba ze on sie nie zmienia ?
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 18 grudnia 2014 - 00:45
Kto chciałby dobić do 4-osobowego apartamentu, z kuchnią i własną łazienką na 6 dni, 25 EU/każdą z nocy/osobę? Chodzi mi o hostel, kilometr od O2 World.
W dni niekoncertowe moglibyśmy sobie zwiedzać Berlin i polować na autografy U2 Jestem w stanie zapłacić zaliczkę, ale potrzebuję deklaracji.
Naprawdę polecam się ogarnąć, bo wyląduje się w 8-osobowym pokoju z nieznajomymi i łazienką dzieloną z całym hostelem. O ile 24. i 29. to nie będzie problem, bo dużo naszych, to w resztę dni może być różnie.
EDIT:
ach och, dziękuję a więc jutuforumowicze - zgłaszajcie się, będzie fajnie, miło, sympatycznie, kulturalnie, na poziomie!
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 18 grudnia 2014 - 08:43
Jakby udało mi się kupić bilet na koncert 28 wrzesnia to musiałbym też wybrać to, jak najtaniej ogólnie,Ja bym z Wami bardzo chętnie , tyle że jadę chyba tylko na noc po koncercie :/ Chyba wezme jedynke w tym DDR , jest w miare w porządku , i mega blisko hali.
Myśle ze tu też przydałaby się lista jak w przypadku koncertów i środków transportu. Ja w tym DDR raczej jedynkę , ale jak ktoś na koncert 28 albo coś , to myśle że moża się zbić w jakąś grupkę
Podaj link, jak możesz, znalazłem tam coś ale się nie mogę połapaćJa tam zarezerwowałem sobie DDR OSTEL - 10 minut spacerkiem od O2. Już tam nocowałem.. za te 3osci kilka euro cudów nie dostajemy, ale jest schludnie, czysto i spokojnie, no a przede wszystkim blisko.
Lista przydałaby się
El silencio se vuelve melodia
Napisano 18 grudnia 2014 - 09:22
http://www.booking.c...4;sr_rel=viewed
coś takiego - spałem tam już raz i bardzo sobie chwaliłem, jedyny mankament to, że check-in dopiero od 16...no ale od 7 będę pod halą...myślę ze jak o 16 na 20 minut pójdę po klucz to tłum mnie wpuści z powrotem do kolejki, zwłaszcza jak będą numerki...a jeszcze rozważam przyjazd do Berlina dzień wcześniej przed koncertem.
Napisano 18 grudnia 2014 - 09:51
El silencio se vuelve melodia
Napisano 18 grudnia 2014 - 10:07
Ale Check iny to kwestia godziny od 14tej, wcześniej nie ma szans, żeby wejść. Co chcecie komuś o 5 rano w łóżko vel pokój się ładowwać?
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 18 grudnia 2014 - 12:26
Ja bym z Wami bardzo chętnie , tyle że jadę chyba tylko na noc po koncercie :/ Chyba wezme jedynke w tym DDR , jest w miare w porządku , i mega blisko hali.
To ogarnijcie ceny, bo Sunflower hostel i Hotel Friedrichshain są tak samo blisko Jedynki akurat są mało korzystne cenowo, od 3ki wzwyż jest sensowniej, a na 1ną noc to i z obcymi można. Ale jak uważacie, w tych dwóch mamy już bazy w razie czego
Edit:
Do Bremo i Andie w ekskluzywnym, prezydenckim apartamencie dołącza.. MeHau! Wielkie gratulacje dla szczesliwca!
Uwaga, zostało tylko JEDNO miejsce!
Napisano 18 grudnia 2014 - 19:09
Do Bremo i Andie w ekskluzywnym, prezydenckim apartamencie dołącza.. MeHau! Wielkie gratulacje dla szczesliwca!
Uwaga, zostało tylko JEDNO miejsce!
no ładnie, ładnie kto czwarty?
Spoiler
łóżko pod oknem czeka na mnie, czuję to
@Bremo - nie, nie, tam będzie dobrze ;P
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 18 grudnia 2014 - 19:20
łóżko pod oknem czeka na mnie, czuję to
Ja tam raczej widzę, jak nas Nazgule w nocy dziurawią
Dla tych, co nie mają motywacji do podjęcia działania noclegowego - wczoraj zarezerwowałem apartament za 605 Euro, dzisiaj kosztuje już 712 EU. Więc warto się ogarnąć chyba
Napisano 18 grudnia 2014 - 23:59
EDIT:
a ile biorą zaliczki i jak można ją zapłacić? tylko kredytówką ?
Give me one more chance
Napisano 19 grudnia 2014 - 00:36
Chyba równowartość pierwszej nocy, i chyba była też opcja PayU albo paypal, nie pamiętam.. Ale na pewno było coś poza kredytową.
Napisano 19 grudnia 2014 - 10:44
To dobrze, że można płacić na wiele sposobów, przynajmniej tutaj jest trochę "normalniej" z tymi płatnościami
Give me one more chance
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych