Aktualka: + Jacob + andie + Karule
U2 po kolei w skali 1-10 vol. 3
Posted 12 stycznia 2015 - 00:28
dzięki za tę grafikę tu najlepiej widać, że Zooropa u mnie bardzo zyskała, chociaż nie myślałam, że w cyferkach przebije Pop, którego i tak nadal stawiam na drugim miejscu po TJT. gdyby te dwie płyty zamienić miejscami, to byłoby tak jak naprawdę czuję. Walizka natomiast spadła, co też tu widać. za to wydawało mi się, że SOI oceniłam całkiem dobrze, a wychodzi na to, że jest prawie na szarym końcu w dodatku, z tego co widzę na tych graficzkach, to póki co oceniłam tę płytę najgorzej ze wszystkich
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Posted 12 stycznia 2015 - 00:57
dzięki za tę grafikę tu najlepiej widać, że Zooropa u mnie bardzo zyskała, chociaż nie myślałam, że w cyferkach przebije Pop, którego i tak nadal stawiam na drugim miejscu po TJT. gdyby te dwie płyty zamienić miejscami, to byłoby tak jak naprawdę czuję. Walizka natomiast spadła, co też tu widać. za to wydawało mi się, że SOI oceniłam całkiem dobrze, a wychodzi na to, że jest prawie na szarym końcu w dodatku, z tego co widzę na tych graficzkach, to póki co oceniłam tę płytę najgorzej ze wszystkich
Masz Zoorope na podium jak The Fly - choć u Ciebie na drugim miejscu, u The Fly'a a trzecim.
Achtunga też masz dość nisko ale nie jak biz, aż na 10 miejscu
Karule wyłamał się ze schematu i po raz pierwszy na pierwszym miejscu zagościł ktoś inny niż z pary JT - AB
Pojedynek: JT : AB 9:5
TUF 1
Oprócz AB i JT na podium najczęściej:
TUF - 6
War - 3
Zooropa - 2
HTDAAB -2
SOI - 2
R & H - 2
POP - 2
ALTYCLB - 1
Edited by Redgar, 12 stycznia 2015 - 01:02 .
Posted 12 stycznia 2015 - 01:16
W sumie jestem bardzo ciekaw jak taki ranking będzie wyglądał za kilka lat. Na razie Songs Of Innocence u dużej części jest najlepszą płytą ery "dwutysięcznej" albo nieznacznie za All That You Can't Leave Behind. Czy ma na to wpływ ocenianie na gorąco , czy jest to rzeczywiście najbardziej udana płyta po PoP ?
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Posted 12 stycznia 2015 - 07:30
Krótkie podsumowanie: do zakończenia zostało 20 dni, mamy 15 list, moja będzie 16. Taka ilość nie powala, tym bardziej, że w 2. edycji list było 29. Dlatego czekamy na kolejne osoby!
Posted 12 stycznia 2015 - 14:41
najlepszy żart o U2 jaki widziałam
A tu już pierwszy dobry żart.
Widocznie żart mi się ostatnio wyostrzył
Redgar, dzięki za grafikę
Achtunga też masz dość nisko ale nie jak biz, aż na 10 miejscu
O, rzeczywiście mam go najniżej ze wszystkich osób. Chociaż piosenki oceniłam wyżej niż w edycji drugiej, więc jakiś postęp jest. Dalej jednak nie potrafię zrozumieć jakim cudem ta płyta może być u tylu osób na miejscu 1
Posted 14 stycznia 2015 - 21:10
Redgar, mam małą prośbę. Mógłbyś wrzucać te śliczne obrazki po zakończeniu zabawy, od razu dla wszystkich? Tak będzie bardziej przejrzyście i nie będziesz musiał co kilka dni aktualizować.
Krótkie podsumowanie: do zakończenia zostało 20 dni, mamy 15 list, moja będzie 16. Taka ilość nie powala, tym bardziej, że w 2. edycji list było 29. Dlatego czekamy na kolejne osoby!
Wedle życzenia Jak mogę to zachęcam do głosowania
Ha ha ha, dopiero teraz zwróciłam uwagę, jaką fajną mam średnią ocen dla dekady 2000+
Ha - matematyka nie kłamie
Posted 14 stycznia 2015 - 23:15
Ha - matematyka nie kłamie
a podobno są kłamstwa, wielkie kłamstwa i statystyka
tak czy inaczej, mam nadzieję, że jeszcze trochę list wrzucicie, fajnie by było dobić do 30.
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Posted 18 stycznia 2015 - 01:22
Posted 18 stycznia 2015 - 10:41
żartuję przecież W poprzzedniej nie brałam udziału, bo moja lista by wyglądała zapewnie podobnie jak ta Jacoba, dziś już na szczęście bardziej krytycznie na to patrzę Lista się tworzy jeszcze, mam 75 procentów
Music can change the world, because it can change people.
Posted 18 stycznia 2015 - 13:04
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users