jeszcze Crystal Ballroom:
http://www.dailymoti...-ballroom_music
Przy okazji tych filmów , przesłuchałem płytę w całości po długim czasie 'nie tykania' i przypomniałem sobie jak fajna ona jest
ja tak samo ostatnio tylko Iris częściej słuchałam (bardzo u mnie zyskał ten kawałek), a reszty nie bardzo. teraz przesłuchałam niejako przy okazji i jaka dobra to płyta jest
co do tych 'klipów', to większość taka sobie; SFS - co to ma być? jedynie plus za "for the people of Omagh" jak już Johnny napisał, Miracle jest bardzo podobny do niego, tylko bardziej dynamiczny. Cedarwood Road mieni mi się w oczach, zwłaszcza na początku, więc nie za bardzo mam ochotę oglądać. Iris średnio wyszło, był jakiś pomysł, ale realizacja nie do końca udana (btw kojarzy mi się z którymś z klipów REM z ostatniej płyty, nie pamiętam tytułu teraz, ale też był chłopiec i gdzieś szedł (tak, opis szczegółowy, I know). EBW połowicznie może być (chłopiec + murale). Raised By Wolves - hm, niby okej, ale z drugiej strony te wilki to taka oczywistość ('są wilki w tytule? są! no to dajemy, niech biegną'). Volcano i California może być, Sleep też (to video wydaje mi się takie niepokojące jak i piosenka). Troubles jakoś nie podoba mi się, chociaż pasuje do piosenki. a najbardziej to podoba mi się Soldżer Soldżer! dziwnie pokręcony taki. aaah i Crystal Ballroom też u mnie na plus, chociaż nie wiem o co chodzi z tymi panami