u2 wrote Miami.
Napisano 07 grudnia 2014 - 02:25
Pop wrote U2
Can I sleep tonight?
Napisano 07 grudnia 2014 - 10:27
Świetne podsumowanie Do mnie takie cyferki przemawiają, dlatego tym bardziej wielki szacun...szkoda tylko, że najlepsze kawałki wylądowały tak daleko
Napisano 07 grudnia 2014 - 16:24
pierwsze i drugie oraz ostatnie miejsce do przyjęcia. Miami, DYFL za nisko zdecydowanie, Aniołki nieco też. za to Staring i Sukienka trochę za wysoko. szczerze mówiąc, wymęczył mnie niesamowicie ten survivor, zarówno jako osobę uczestniczącą jak i prowadzącą więc na następny proponuję jakoś mniej kontrowersyjną płytę
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 07 grudnia 2014 - 17:07
Może po prostu przydałaby się chwila survivorowej przerwy, jeśli teraz nawet cokolwiek zaczniemy to nie skończymy na pewno do świąt, a w tym okresie wiadomo jaka może być frekwencja a nie chcemy przecież jakichś spaczonych wyników
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 07 grudnia 2014 - 17:10
Największe porażki tego survivora to tak niskie pozycje Gone i Mofo...
Może po prostu przydałaby się chwila survivorowej przerwy, jeśli teraz nawet cokolwiek zaczniemy to nie skończymy na pewno do świąt, a w tym okresie wiadomo jaka może być frekwencja a nie chcemy przecież jakichś spaczonych wyników
z Gone to się nawet cieszę, ale Mofo mogło być wyżej.
parę dni przerwy można zrobić, pewnie. a frekwencja w okresie świątecznym wcale nie jest jakaś niska, najgorsza jest latem (wyjazdy, festiwale itepe).
Napisano 07 grudnia 2014 - 17:16
z Gone to się nawet cieszę
Ej nie kupujcie jej tych biletów na Berlin!!!
Napisano 07 grudnia 2014 - 17:19
Ej nie kupujcie jej tych biletów na Berlin!!!
płaczę ;'(
Napisano 12 grudnia 2014 - 17:49
[...] więc na następny proponuję jakoś mniej kontrowersyjną płytę
Ja bym chciała Rattle & Hum
parę dni przerwy można zrobić, pewnie. a frekwencja w okresie świątecznym wcale nie jest jakaś niska, najgorsza jest latem (wyjazdy, festiwale itepe).
Najgorsza jest w październiku
Wiem, że jestem szybka, ale dzięki za prowadzenie surva! Chwalę pomysł z gifami, bardzo fajnie to wszystko do siebie pasowało
Aaa i jeszcze to:
suma głosów (ważnych):
Pop - 276October - 200No Line On The Horizon - 298
U mnie było ważnych 198 (o ile dobrze pamiętam).
Napisano 12 grudnia 2014 - 22:33
Ja bym chciała Rattle & Hum
też myślałam o RaH, pasowałoby mi na teraz. co myśli reszta?
Najgorsza jest w październiku
może to przez płytę niepopularną (niesłusznie)..
Wiem, że jestem szybka, ale dzięki za prowadzenie surva! Chwalę pomysł z gifami, bardzo fajnie to wszystko do siebie pasowało
dzięki muszę przyznać, że najdłużej mi zawsze schodziło z obrazkami, a i tak nie ze wszystkich jestem zadowolona. fajnie, że komuś się podobało.
Aaa i jeszcze to:
U mnie było ważnych 198 (o ile dobrze pamiętam).
skopiowałam z Twojego surva i tam było 200
Napisano 12 grudnia 2014 - 22:46
Mnie się też bardzo podobał pomysł z obrazkami - nawet go nieprzyzwoicie podkradłam do mojego Reflektorowego surva
IMO z R&H dobry pomysł... bo nie wiem jak będzie z moją okołoświąteczną aktywnością tutaj, a to akurat moja mocno dolna półka U2owych płyt ale oczywiście będę głosować jak najczęściej się uda
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 12 grudnia 2014 - 23:09
u mnie też RaH jakoś wysoko nie jest, zbyt nierówna ta płyta. jakby tak część kawałków jak np. Heartland, AIWIY, Hawkmoon 269, Angel of Harlem, God Part II zebrać razem z odrzutami z TJT - Walk to the Water, Wave of Sorrow, Luminous Times czy Deep in the Heart to by była petarda, drugie Joshua Tree
Napisano 17 grudnia 2014 - 22:16
skopiowałam z Twojego surva i tam było 200
Wiem To była suma ważnych i nieważnych głosów.
Napisano 17 grudnia 2014 - 23:20
hm, to nie doczytałam może
Also tagged with one or more of these keywords: Pop, survivor
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych