Kokon
Survivor OT: Artur Rojek - Składam się z ciągłych powtórzeń (3. edycja)
Napisano 27 października 2014 - 00:17
Napisano 27 października 2014 - 00:19
Kokon nabiera mocy zwłaszcza na koncertach, świetnie wtedy wypada. bo na płycie to tak średnio mi się na początku podobał.
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 27 października 2014 - 00:24
Krótkie momenty skupienia i Kokon to top.
Kot i pelikan
Napisano 27 października 2014 - 00:27
Kokon nabiera mocy zwłaszcza na koncertach, świetnie wtedy wypada. bo na płycie to tak średnio mi się na początku podobał.
A mnie wzięło najbardziej z całej płyty, od po pierwszym odsłuchu. Razem z Beksą jeszcze.
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 27 października 2014 - 23:56
Zgadzam się, na koncertach super, szczególnie ze światłami i w ogóle. Ale na płycie jest nieco płasko, jednowymiarowo. Chociaż nie wiem, brońcie, to może jeszcze się przekonam
Bo generalnie z tą płytą mam taki problem, że nie jaram się tak bardzo jak... wszyscy Zbiór dobrych piosenek, ale na tyle równych, że ciężko mi teraz coś wyróżnić. Oprócz Afterlife-owych "Syren" to nawet na Beksę miałem dość dużego hejta na początku. Ale do tego jeszcze będzie okazja wrócić.
Napisano 28 października 2014 - 00:57
szkoda że ten album wygrał ankietę bo będę musiał go posłuchać a wcale mi się nie chce w tym zimnie i szarości. ten album jednak nie jest tak banalny jak jesień. lepszy byłby letni wieczór i festiwal i tam te przemyślenia, ale to takie moje osobiste. artur napisał ten album bardzo osobiście, so, też mogę.
Napisano 28 października 2014 - 15:03
Bo generalnie z tą płytą mam taki problem, że nie jaram się tak bardzo jak... wszyscy Zbiór dobrych piosenek, ale na tyle równych, że ciężko mi teraz coś wyróżnić. Oprócz Afterlife-owych "Syren" ....
O To ja mam to samo. Tylko, że Beksa mi od razu podeszła.
Chcecie usunąć Kot i Pelikan, pomogę.
Kokona zostawić w spokoju
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 28 października 2014 - 22:35
Proszę, kilka dni wymuszonej przerwy od forum, a tu już takie historie.
Pomysł 2, za pierwszym razem pomyślałem sobie - o, jakie ładne demo kolejnego albumu. No i w sumie do tej pory mam nadzieję, że tak będzie wyglądała druga płyta Artura. Z drugiej jednak strony, nie wiem co chciałbym wyrzucić w pierwszej rundzie i niewykluczone, że też zagłosowałbym na Pomysł 2.
Teraz też nie mam pomysłu na co głosować, dlatego bezpiecznie Kot i Pelikan. Swoją drogą, ciekawy jestem jak sprawdzi się owłosowy system.
Napisano 28 października 2014 - 23:57
Proszę, kilka dni wymuszonej przerwy od forum, a tu już takie historie.
Pomysł 2, za pierwszym razem pomyślałem sobie - o, jakie ładne demo kolejnego albumu. No i w sumie do tej pory mam nadzieję, że tak będzie wyglądała druga płyta Artura. Z drugiej jednak strony, nie wiem co chciałbym wyrzucić w pierwszej rundzie i niewykluczone, że też zagłosowałbym na Pomysł 2.
Teraz też nie mam pomysłu na co głosować, dlatego bezpiecznie Kot i Pelikan. Swoją drogą, ciekawy jestem jak sprawdzi się owłosowy system.
Pomysł 2 od początku był u mnie najsłabszym kawałkiem, czasem nawet nie dosłuchiwałam już płyty do końca, koncerty też tego nie zmieniły.
ano ciekawe, zwłaszcza przy tak małej liczbie głosujących
Napisano 29 października 2014 - 00:05
koniec rundy drugiej; głosowało jedynie 8 osób (mniej o jedną niż poprzednio) i to tylko na 2 piosenki. odpada Kot i Pelikan z 8 głosami.
Napisano 29 października 2014 - 12:19
Kokon
Napisano 29 października 2014 - 14:59
Kokon
Napisano 29 października 2014 - 15:03
ale dlaczego? ;(
Lato 76 - trochę mnie nudzi ta piosenka.
Dodaj odpowiedź
Also tagged with one or more of these keywords: survivor, rojek
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych