Artur Rojek - Składam się z ciągłych powtórzeń
1. Lato 76
Napisano 24 października 2014 - 23:26
Artur Rojek - Składam się z ciągłych powtórzeń
1. Lato 76
Napisano 24 października 2014 - 23:39
Pomysł 2 niech będzie bo słucham najmniej chociaż i tak zajebiste
Napisano 24 października 2014 - 23:45
Wywalać coś z tej płyty to ciężka sprawa, i tak jest za krótka. Ale niech będzie
Kot i Pelikan
bo trochę to zbyt banalne mi się wydaje w stosunku do innych utworów.
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 25 października 2014 - 00:13
Polecam mieć dziecko - wtedy banalne "a gdy słyszę Franka płacz, pelikanem mknę przez park" staje się elementem definicji wszechświata
no ale właśnie o to chodzi że tak mógłby napisać każdy, a akurat Rojek umie lepiej, inaczej, ciekawiej.
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 25 października 2014 - 00:30
no ale właśnie o to chodzi że tak mógłby napisać każdy, a akurat Rojek umie lepiej, inaczej, ciekawiej.
No nie wiem Do mnie kawałek trafia idealnie. Cytowany przeze mnie fragment jest zaś kwintesencją tego jak bardzo osobisty i szczery jest ten album.
Mój głos oddaje na andie - za wybór albumu do survivora.
Napisano 25 października 2014 - 00:39
Jednak podtrzymam swój głos
na pierwszym miejscu z jednakową ilością głosów znaleźli się Rojek ze swoją najnowszą płytą oraz Bowie z "Heroes", a jako że właśnie przyznałam sobie prawo do wybrania zwycięzcy, to niniejszym ogłaszam, że jest nim nasz najulubieńszy Artur Rojek! fanfary, brawa, confetti!
Napisano 25 października 2014 - 00:43
Dla mnie wybór trafny, a wywalenie czegoś z Heroes nawet na samą myśl już boli. (chociaż i tak na to głosowałam w ankiecie, bo przecież kocham tę płytę i fajnie się do niej wraca)
Napisano 25 października 2014 - 11:55
potrzebuję frontu obrony?
Napisano 25 października 2014 - 17:25
Napisano 26 października 2014 - 23:08
Pomysł 2
Napisano 27 października 2014 - 00:09
oddano 9 głosów, w tym na Pomysł 2 - 5, a zatem odpada jako pierwszy.
sytuacja wygląda jak następuje:
Napisano 27 października 2014 - 00:11
Kot i Pelikan
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych