Skocz do zawartości

Zdjęcie

Songs Of Innocence Promo Tour

• Please log in to reply
835 replies to this topic

#581 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 Postów

Napisano 07 listopada 2014 - 19:12

Akurat w niedzielę będą obchody 25. rocznicy upadku muru berlińskiego, mogliby się pokusić o jakieś ,,One" poza standardowym ,,Miracle" lub ,,EBW". Aczkolwiek to chyba niestety nie ta okazja, przeciętny widz tej gali urodził się wszak w XXI wieku i g go obchodzi jakiś mur.

A gwizdów raczej nie będzie, spodziewam się burzy braw ale podszytej rollingstonowo, a więc: ,,Te stare dziady to legendy, kiedyś coś znaczyły, nie wiem co, ale trzeba im zaklaskać bo to taki obyczaj". Aczkolwiek dobre i tyle :D 

#582 Redgar

Redgar

Out Of Control

• Members
  • 2 249 Postów

Napisano 07 listopada 2014 - 21:47

Hmm co może się spodobać młodym widzom z nowej płyty? Pewnie bankowo Miracle i Volcano.. może Every Breaking Wave . może Crystal Ballroom zagrają :D

Fajna ta informacja na ostatnią chwilę - nawet nie ma chwili rozkminić a tu już zaraz występ pojutrze :D

#583 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 07 listopada 2014 - 22:01

Perry będzie, Coldplay też. A poza tym to same dziadostwo, Ed Sheeran, i te inne, Bieber, Ellie Goulding.

Mówisz że niestety nie Enrique a dziadostwem nazywasz Ellie Goulding, hm, nie dogadamy się ;)

#584 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 Postów

Napisano 07 listopada 2014 - 22:58

Hmm co może się spodobać młodym widzom z nowej płyty? Pewnie bankowo Miracle i Volcano.. może Every Breaking Wave . może Crystal Ballroom zagrają :D

Fajna ta informacja na ostatnią chwilę - nawet nie ma chwili rozkminić a tu już zaraz występ pojutrze :D

Ja tam obstawiam Miracle, nic innego z płyty nie przejdzie na takiej gali - poza tym to aktualnie jedyny singiel z płyty.

#585 andie

andie

(not) original of the species

• Moderatorzy
  • 5 687 Postów

Napisano 07 listopada 2014 - 23:43

Perry będzie, Coldplay też. A poza tym to same dziadostwo, Ed Sheeran, i te inne, Bieber, Ellie Goulding.

Ed Sheeran w jednym rzędzie z Bieberem? co ja czytam

Is there an order in all of this disorder
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more

#586 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 07 listopada 2014 - 23:52

O Jezusie , dzielić scene z Bieberem. Dziady już ogłupialy na starość :P

Takie czasy;)

I ej, od Ellie to proszę się odczepić:P

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#587 Łukasz U2

Łukasz U2

Użytkownik

• Members
  • 3 501 Postów

Napisano 08 listopada 2014 - 00:03

Niech Bono zaprosi Di Caprio i Blooma z ekipą to znów skopią dupsko Justinowi :D Będzie takie Volcano że hoho !

Watch more TV
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/

#588 U2 fanatic

U2 fanatic

7

• Members
  • 1 510 Postów

Napisano 08 listopada 2014 - 00:03

I tak Enrique 20 x > E. Goulding..., ale dobra, dziadostwo powinienem napisać B.O.B, Calvin Harris i takie jakieś Amoroso :P, zresztą zobaczycie no, ale taka Katy Perry np. jest i tak za dobra na taką galę.

El silencio se vuelve melodia

#589 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 08 listopada 2014 - 00:05

U2Fanatic, w jaki sposób kiedykolwiek EI był lepszy niż EG? Ale udwodnij mi to w wątku Lużny Wąt Muzyczny (chyba jedyny pasujący) a nie tu, bo straszny offtop zrobimy ;)

#590 Łukasz U2

Łukasz U2

Użytkownik

• Members
  • 3 501 Postów

Napisano 08 listopada 2014 - 00:05

Nie nie , U2 jest za dobre na taką galę ;) No ale chcą jeszcze szarpnąć tych młodych no , na pewno prędzej tu niż u Lettermana ;)

Watch more TV

#591 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 08 listopada 2014 - 00:07

Jednak co tu ukrywać, dużo ludzi tę galę obejrzy, a to dla nich też się liczy, zwłaszcza teraz przy promocji;)

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#592 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 Postów

Napisano 08 listopada 2014 - 00:24

Już się nie mogę doczekać niedzielnego wieczoru, po raz pierwszy w życiu obejrzę takie widowisko i to od początku do końca. Ciekawe jak to wypadnie wszystko, mam jednak nadzieję, że U2 swoim zwyczajem wkopią wszystkich wykonawców przed i po w glebę. Myślę, że Miracle w wersji z The Graham Norton Show powinno załatwić sprawę :)

#593 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 08 listopada 2014 - 00:32

Ja tam obstawiam Miracle, nic innego z płyty nie przejdzie na takiej gali - poza tym to aktualnie jedyny singiel z płyty.

Zgadzam się w pełni, Miracle to pewniak. Mimo wszystko będzie to dobra okazja dla zespołu na promocję w kręgu osób, do których zazwyczaj nie mogliby w żaden sposób dotrzeć. Idealnie gdyby właśnie zrobili tam coś na przekór całej koncepcji tego szoł. Ale wszystko wskazuje, że zrobią coś konwencjonalnego - zagrają Miracle i będą starać się być cool...

Na MTV właśnie leci 20 najlepszych momentów w historii EMA  :D Oj będzie ciężko to strawić w niedzielę  ;)

Dołączona grafika

#594 Łukasz U2

Łukasz U2

Użytkownik

• Members
  • 3 501 Postów

Napisano 08 listopada 2014 - 01:10

Mam nadzieję na jakiś stabilny stream , bo MTV nie posiadam. ( Może to i lepiej , bo kiedyś siedząc u koleżanki i pilnując jej psa , włączyłem MTV i się autentycznie załamałem , nawet piesek posmutniał :( :P

Watch more TV

#595 stokrotka

stokrotka

can't see or be seen

• Members
  • 2 916 Postów

Napisano 08 listopada 2014 - 01:42

Ale w ogóle podczas MTV w Berlinie w 2009 , popełnili jedną z najlepszych wersji Magnificent , tam tak ją grzmocą bezlitośnie , że żadne wykonanie z trasy nie dorasta :P

O tak tak tak ! Pamiętam że nigdy wcześniej ani później aż tak mnie nie porwało Magni jak tam. Cudo :)

If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other

#596 AlanSTA

AlanSTA

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 823 Postów

Napisano 08 listopada 2014 - 10:53

Ktoś , może nagrał U2 , które było puszczane w BBC (czwartek, Graham Norton Show). Nastawiłem sobie nagrywanie na ten program , lecz będąc na studiach nie kontroluje zachowania swojej mamy :D Niestety nie wiedziała co to się nagrywa i mi to wyłączyła  :angry: Najśmieszniejsze jest to , że sama jest wielką fanką i cały czas mnie za to przeprasza  :lol:

#597 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 08 listopada 2014 - 12:40

Ktoś , może nagrał U2 , które było puszczane w BBC (czwartek, Graham Norton Show). Nastawiłem sobie nagrywanie na ten program , lecz będąc na studiach nie kontroluje zachowania swojej mamy :D Niestety nie wiedziała co to się nagrywa i mi to wyłączyła  :angry: Najśmieszniejsze jest to , że sama jest wielką fanką i cały czas mnie za to przeprasza  :lol:

W razie czego - dzisiaj o 16 jest powtórka  ;)

Dołączona grafika

#598 AlanSTA

AlanSTA

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 823 Postów

Napisano 08 listopada 2014 - 14:41

Właśnie po napisaniu posta sprawdziłem i faktycznie ! :D  Dzięki !

W ogóle , gala MTV jest również transmitowana przez Viva Polska oraz VH1 , to tak dla tych co nie mają MTV ;)

#599 One_U2 - fan 30

One_U2 - fan 30

FLY

• Members
  • 867 Postów

Napisano 08 listopada 2014 - 15:20

przypominam,że program można również oglądać tutaj http://weeb.tv/online/bbcentertainment wystarczy się zalogować.

#600 olekcj111

olekcj111

Użytkownik

• Members
  • 644 Postów

Napisano 09 listopada 2014 - 16:19

O której to EMA?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych