Dla statystyki:
Survivalowym mistrzem została:
1. Andie, który 7 razy wytypowała dobrze, kto odpada na poszczególnym etapie.
Miejsce 2.Alansta 6 Dr Grape 6 Szczotecz-kal 6 Video Dunkey 6
Miejsce 3. Corso 5 Derka 5 Łukasz U2 5 Martine 5 Wojtas 1337 5
Miejsce 4. Daniel84 4 Rodia 4 Kade 4 The fly 4
Miejsce 5. Anja.S. 3 Biz 3 Derton 3 Jacob 3 Lookas 3 Redgar 3 Unknown Caller 3 Zooshe 3 Zod 3
Miejsce 6. Elessar 2 Gone 2 Lnx 2 Mars_ Masseur 2 Matt 22000 2 One U2-fan 30 2 Owłos 2 pablo 2 U2 fanatic 2
Miejsce 7. Acr 1 gosiawee 1 karule 1 Kite 1 Margo 1 campeon 1
Czyli udział wzięło 38 osób.
Damn! znowu w statystykach wypada, że jestem typowym fanem; tyle lat słuchania, zachwycania się Popem itepe itede na nic jeszcze wyjdzie na to, że codziennie słucham Vertigo przed snem. ew. mam zdolności do jasnowidzenia. dostanę chociaż jakiś order z ziemniaka?
Klasyfikacja generalna 1 edycji survivora Song of Innocence:
1. Sleep Like A Baby Tonight
2. The Troubles
3. Every Breaking Wave
4. Cedarwood Road
5. Iris (Hold Me Close)
6. Raised By Wolves
7. California (There is no End to Love)
8. Song For Someone
9. The Miracle (Of Joey Ramone)
10. Volcano
11. This is Where You Can Reach Me Now
Szczerze powiem, że pierwsze miejsce jest dla mnie bardzo zaskakujące; wydawało mi się, że SLABT odpadnie w pierwszych 2-3 rundach. zdziwiło mnie również, że The Miracle nie odpadło jako pierwsze, nadal nie potrafi mnie chwycić ten kawałek. co do EBW i The Troubles to przewidywałam podium.
Podobają mi się za to statystyki kto ile razy dobrze wytypował. Brawo andie
Ale te statystyki ''kto dobrze wytypował'' przecież głupie są. Każdy może 'dobrze wytypować' jeśli tylko chce.
uu, to się tylko wydaje takie łatwe! gdzie te czasy, kiedy tyle działo się za pięć dwunasta (polecam przejrzeć survivory z poprzednich edycji - zwłaszcza koncertowy z Popmartu )
Po za tym to forum już wiele widziało i czasem nawet głos w ostatniej minucie nie musi być pewnym głosem
Pierwsza trójka zapewne się nie zmieni w kolejnym survivorze, ewentualnie miejscami między sobą.
a moim zdaniem może się duużo zmienić; te piosenki znamy dopiero od ledwie 2 tygodni, kto wie co pomyślimy za parę lat
W lutym była taka rozpiska kto co prowadzi:
Boy - ktoś/wolne
October - ktoś/Owłos
War - Rodia
The Unforgettable Fire - U2roopa
The Joshua Tree - Rodia
Rattle & Hum - ktoś/Owłos
Achtung Baby - derka
Zooropa - andie
Passengers: Original Soundtracks 1 - ktoś/wolne
Pop - andie
All That You Can't Leave Behind - ktoś/Owłos
How to Dismantle an Atomic Bomb - depe
No Line on the Horizon - derka
Nowa płyta - OLB
Single - JVD
Aktualna, czy nie? Ja bym bardzo chciała October. Owłos, odstąpisz?
o, fajnie biz, że znalazłaś rozpiskę nawet zapomniałam, że mamy coś takiego. ja przy swoich typach of course zostaję (i miałabym ochotę na Passengersów, ale jakby ktoś np. z nowych użytkowników chciał, to no problem). i proponuję dyskusję o następnych survach prowadzić w tym temacie: http://u2forums.com/...survivor-vol-3/ bo się nam zamieszanie zrobi.