a możemy zrobić intermisio AB w trakcie koncertów w Berlinie?
też miałam to proponować
Napisano 11 września 2015 - 19:20
a możemy zrobić intermisio AB w trakcie koncertów w Berlinie?
też miałam to proponować
Napisano 11 września 2015 - 19:38
Napisano 12 października 2015 - 06:51
Albumowe:
Boy - stokrotka
October - bizWar - Rodia
The Unforgettable Fire - U2roopaThe Joshua Tree - RodiaRattle & Hum - OwłosAchtung Baby - derkaZooropa - andiePassengers: Original Soundtracks 1 - Dr GrapePop - andieAll That You Can't Leave Behind - Owłos
How to Dismantle an Atomic Bomb - JVDNo Line on the Horizon - Redgar
Song Of Innocence - OLB (jakos na koniec 3 edycji)
Inne:
Single - JVD
nieSingle - U2fanatic/Martine
Survivor albumów - AlanSTA
Surivor Survivorów - J99(?)
Survivor okładkowy - Redgar
Ktoś chętny do prowadzenia następnego survivora? Może Bomba teraz?
Napisano 12 października 2015 - 09:46
Napisano 12 października 2015 - 10:24
może być i tak już dużo do wyboru nie pozostało
Napisano 12 października 2015 - 10:47
Zakładam, że Pat nie poprowadzi TUF, a depe nie poprowadzi HTDAAB, więc czekamy na chętnych do prowadzenia
Napisano 12 października 2015 - 13:16
Ja chętnie coś poprowadzę w najbliższym czasie
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 12 października 2015 - 16:35
W takim razie wybieraj Bombę albo TUF, zakładaj temat i jedziemy
Napisano 12 października 2015 - 17:03
TUF wydaje się tu oczywistym wyborem, po pierwsze - uwielbiam ją mocno, a w tej edycji prowadziłam wcześniej akurat survivor z płyty którą oceniłam najniżej w moim prywatnym rankingu po drugie - któż zaprzeczy, że to idealny wybór właśnie na teraz, na długie chłodne wieczory ?
No to w najbliższym czasie pojawi się i temat
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 12 października 2015 - 17:03
TUF idealne dla mnie na jesień, będzie dodatkowa atmosfera
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 02 listopada 2015 - 00:21
Nieeeeeeeee!! Przegapiłem finał:/ Co za siara! Sometimes you can't make it on your own wygrało. Zawiodłem. No ale przynajmniej otrzymałem tytuł "Man of the Survivor"
Jako, że w październiku na forum pojawił się TomTom, który przypominam, został "Man of the Survivor" drugiej edycji survivora HTDAAB, myślę, że możemy mu dać szansę rewanżu (do której serdecznie go zapraszam!) Ktoś chętny do poprowadzenia Bomby?
Napisano 02 listopada 2015 - 21:33
Tylko Bomba nam została, prawda? Bo SOI było tuż po premierze (tak, wiem, że na świeżo itp.).
Napisano 02 listopada 2015 - 22:54
Jakby na to nie patrzeć - minął już rok, a survivor rozpoczęty w tygodniu premiery nowego albumu, mocno wpłynął na miarodajność testu tej płyty. SoI trzeba ugryźć jeszcze raz
Napisano 02 listopada 2015 - 23:07
Napisano 03 listopada 2015 - 07:51
Jak dla mnie rok to nadal nie jest zbyt dużo czasu, żeby nie uważać płyty za 'świeżą'. Jak tam chcecie i tak musi się znaleźć chętny do prowadzenia.
Napisano 03 listopada 2015 - 09:26
Napisano 03 listopada 2015 - 10:49
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 03 listopada 2015 - 11:51
Bomba, phi, nie róbmy tego survivora bo jak zwykle wyrzucicie najlepszy utwór jako pierwszy
A tak naprawdę to niech się dzieje i krew niech się leje. Co do SoI to fajnie byłoby potem zrobić jeszcze raz, porównać wyniki po tygodniu i po roku, może być zabawnie
Napisano 12 listopada 2015 - 18:21
Nikt nie chce na nas zrzucić Bomby?
Napisano 12 listopada 2015 - 18:59
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych