to nie była orkiestra (nie mylcie też sekcji smyczkowej z orkiestrą) a sekcja dęta po prostu, swoją drogą świetna wtedy. niestety martwi mnie ta informacja bo oznacza że faktycznie mogą polecieć z dużą dozą akustyków.
Innocence+Experience Tour - wszystko o nowej trasie.
Napisano 28 stycznia 2015 - 07:05
Napisano 28 stycznia 2015 - 11:40
https://www.youtube.com/watch?v=PHLshAFOsY0
W takim razie - może to jest orkiestra - mają nawet dyrygenta tu
https://www.youtube.com/watch?v=U4LZ_DQwXLA
Użytkownik Redgar edytował ten post 28 stycznia 2015 - 11:42
Napisano 28 stycznia 2015 - 12:10
Pewnie się skończy tak, że w środku każdego koncertu będzie jakaś silna sekcja akustyczno-symfoniczna, bo będą się bali protestów ludzi, którzy kupowali bilety z myślą o normalnym występie.
Napisano 29 stycznia 2015 - 09:44
Co do tych plotek o tym, że na u2.com pojawiła się na chwilę prezentacja sceny... Podchodziłbym do tego troszkę ostrożniej. Gdyby się to faktycznie pojawiło, to nie wierzę, że żaden z oglądających nie zrobiłby screena. Nie wyciągajcie więc jeszcze zbyt pochopnych wniosków, nie anulujcie biletów
Napisano 29 stycznia 2015 - 11:22
Nie no jasne, ze to bzdury. Któryś fan chciał po prostu podkręcić atmosferę. Niebawem pewnie usłyszymy też pierwsze plotki, że zespół zebrał się gdzieś i ćwiczą utwory na trasę i oczywiście same perełki, ale nikt nie nagrał
Rozchodzi się tylko o to, ze ta wizja, którą przedstawił ów koleś nt. sceny jest niestety całkiem realistyczna.
Napisano 29 stycznia 2015 - 14:32
A skąd ta pewność, że to bzdury?!
Napisano 29 stycznia 2015 - 15:30
Stąd, że nie ma żadnych dowodów?
Napisano 29 stycznia 2015 - 18:52
Nie no jasne, ze to bzdury. Któryś fan chciał po prostu podkręcić atmosferę. Niebawem pewnie usłyszymy też pierwsze plotki, że zespół zebrał się gdzieś i ćwiczą utwory na trasę i oczywiście same perełki, ale nikt nie nagrał
uuu jak radykalnie no sorry, ale skoro nie ma 'obrazka' (chyba na zasadzie 'picture or didn't happen' ) to już znaczy, że kompletna bzdura? no proszę Was. co nie znaczy, że ta wizja specjalnie mi się podoba, ale poczekamy zobaczymy. skoro pierwszy koncert od drugiego ma być różny, to mam nadzieję, że nie chodzi jednak tylko o setlistę.
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 29 stycznia 2015 - 18:59
Po prostu nie wierzę w historie oparte na schemacie: ,,coś megaważnego pojawia się na stronie na sekundę, a potem znika".
Jakby mieli coś wstawić na stronę, to by po prostu wstawili
Napisano 29 stycznia 2015 - 19:21
oj tam, ja tam wierzę, że komuś mogło się zdarzyć, że się po prostu machnął
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 29 stycznia 2015 - 19:29
Stąd, że nie ma żadnych dowodów?
Rozumiem, że musisz coś pomacać, inny dowód nie ma prawa istnieć:D śmiech
Nie wiem czy widziałeś, ale sadzac po twoich kategorycznych sadach, raczej nie - umiejscowienie sceny wzgled plyty, smialo mozna przyjac, ze scnariusz powyzszy moze byc realny. Smieszna jest ta wasza obawa przed ta rzekoma orkiestra. Heh...
Napisano 29 stycznia 2015 - 21:56
Max, to też nieco moja obawa ale się wytłumaczyłem - akustyczny set w środku koncertu zawsze jest pro, byle nie przesadzili bo o ile słucha się tego pięknie na słuchawach w domu to na dłuższą metę nieco dławi show na żywo. Smaczki i bajerki, dodatkowe ścieżki zawsze spokojnie leciały sobie z taśmy albo "spod sceny" i było ok. Jeśli teraz mieliby szykować jakieś specjalne miejsce na ustawienie tego - a grają ze smykami akustycznie tylko - no to nieco się właśnie obawiam że może to być element koncertu nieco ważniejszy niż bym chciał. No ale wszystko okaże się w maju, ok
Napisano 29 stycznia 2015 - 22:00
Napisano 02 lutego 2015 - 10:14
U2.com oficjalnie ogłosiła daty kolejnych koncertów w Barcelonie i Londynie.
Barcelona - trzeci koncert odbędzie się 9 października, sprzedaż biletów rusza 10 lutego.
Londyn - piąty koncert odbędzie się 2 listopada, sprzedaż biletów rusza 6 lutego.
http://www.u2.com/ne...ondon-barcelona
Napisano 02 lutego 2015 - 11:33
Grzejemy łącza!
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 02 lutego 2015 - 12:19
Napisano 02 lutego 2015 - 12:27
El silencio se vuelve melodia
Napisano 02 lutego 2015 - 12:28
A co z zasadą parzystosci? Może tamte były "innocence" i "Experience", a ten będzie "confused"?
"Drugie" koncerty w tych miejscach to tylko kwestia czasu. Jak do tej pory potwierdzają się wcześniejsze przecieki. Zapewne ogłaszając na razie jeden koncert przyjęli jakąś strategię związaną ze sprzedaż biletów.
bardzo prawdopodobne, że zostanie ogłoszonych jeszcze 12 koncertów (jak pisze atu2.com):
Los Angeles, June 3 & 4
Los Angeles, June 7 & 8
Chicago, July 2 & 3
New York, July 30 & 31
Barcelona, October 9 & 10
London, November 2 & 3
więcej szczegółów tutaj: http://www.atu2.com/...nced-dates.html
ciekawe, kiedy w końcu ogłoszą również Dublin.
Napisano 02 lutego 2015 - 12:37
kto uderza na Londyn w dzień zaduszny?
bardzo mnie to cieszy, że dokładają kolejne koncerty, bo spodziewałam się, że ogłoszą jeszcze tylko Dublin. i właśnie, a propo Irlandii -> trochę jest stresik, czy wykorzystać kod z presale na dodane gigi czy dzielnie czekać na Dublin. naprawdę mogliby już powiedziec cokolwiek na ten temat.
IrishGirl z u2.heh.pl
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych