Jump to content

Photo

Innocence+Experience Tour - wszystko o nowej trasie.

nowa trasa u2 koncert u2 koncerty u2 u2 polska

• Please log in to reply
2065 replies to this topic

#1261 Łukasz U2

Łukasz U2

Użytkownik

• Members
  • 3 501 posts

Posted 13 grudnia 2014 - 19:58

Ja tam liczę że różnice objawią się tylko w ilości żelu na włosach Larry'ego ;)

Watch more TV
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/

#1262 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 posts

Posted 13 grudnia 2014 - 20:40

Co do zawartości koncertów to możliwe, że na to będzie miał wpływ ilości sprzedanych biletów w presale - choć, przy 2 biletach na konto mało na to wskazuje, ale gdyby taki koncert w 80% wykupili subskrybenci, to tak na prawdę U2 może pozwolić sobie na więcej, a dopiero na 2. części trasy - na stadionach grac już pod szerszą publikę.

Mimo wszystko byłoby niefajnie dowiedzieć się o podziale na jakieś 2 rodzaje koncertów, już po zakupie biletów... koncerty parzyste i nieparzyste?  :ph34r:  Z drugiej strony mogli by wydać fajne podwójne DVD - z 2 różnymi koncertami :rolleyes:

#1263 Unknown Caller

Unknown Caller

Użytkownik

• Members
  • 974 posts

Posted 13 grudnia 2014 - 20:44

A może na jednym będą grali w całości TJT, a na drugim AB? Coś jak The Cure: Trilogy. Nikt nie powinien się poczuć oszukany, bo są to oba w miarę niezłe albumy ;)

See through in the sunlight

#1264 pasłęczanin

pasłęczanin

Użytkownik

• Members
  • 94 posts

Posted 14 grudnia 2014 - 01:57

A może na jednym będą grali w całości TJT, a na drugim AB? Coś jak The Cure: Trilogy. Nikt nie powinien się poczuć oszukany, bo są to oba w miarę niezłe albumy ;)

nie oszukujmy się, to tak samo możliwe jak to że zagrają całą płytę october na jednym legu a NLOTH na drugim. Myślę, że muszą dołączyć utwory z SoI a poza tym nie usłyszelibyśmy BD czy SBS? Nie możliwe. Mam nadzieję, że nie będzie aż tak wielkich różnic bo będę musiał być na dwóch a bilety mam na jeden. PS, szukam biletu na drugi leg w Glasgow:)

#1265 Unknown Caller

Unknown Caller

Użytkownik

• Members
  • 974 posts

Posted 14 grudnia 2014 - 02:33

Hę? Oczywiście żartowałem z tym odgrywaniem w całości TJT i AB ale... ile trwają te płyty a ile trwa przeciętny koncert U2? W każdym razie BD na bis by się na pewno zmieściło ;)

#1266 Redgar

Redgar

Out Of Control

• Members
  • 2 249 posts

Posted 14 grudnia 2014 - 19:35

stage.jpg

Bardzo możliwe, że tak jak przy 360 tour - logo trasy będzie kształtem przypominać układ sceny. Coś na kształt szkicu powyżej. ;)

Edited by Redgar, 14 grudnia 2014 - 19:38 .

#1267 pasłęczanin

pasłęczanin

Użytkownik

• Members
  • 94 posts

Posted 14 grudnia 2014 - 20:00

Hę? Oczywiście żartowałem z tym odgrywaniem w całości TJT i AB ale... ile trwają te płyty a ile trwa przeciętny koncert U2? W każdym razie BD na bis by się na pewno zmieściło ;)

no racja:) Miejmy nadzieję, że dużych zmian nie będzie:) Redgar oby tak to wyglądało, super pomysł w ogóle. A co ze stadionowym show ? Ciekawi mnie czy znowu ujrzymy pająka. Jak myślicie?

#1268 Lnx

Lnx

Użyszkodnik

• Members
  • 790 posts

Posted 14 grudnia 2014 - 20:11

Bardzo możliwe, że tak jak przy 360 tour - logo trasy będzie kształtem przypominać układ sceny. Coś na kształt szkicu powyżej. ;)

Od razu mi się coś takiego skojarzyło po ogłoszeniu trasy. :D To logo jest IMO tak zaprojektowane, jakby właśnie miało wyglądać na coś w stylu szkicu sceny. Potwierdza to też ten obrazek (w dużym uproszczeniu):

B38fNoqIMAAC2UL.jpg

- Ilu członków U2 potrzeba, by zmienić żarówkę?
- Jednego - Bono trzyma żarówkę, a świat kręci się wokół jego tyłka.

#1269 Unknown Caller

Unknown Caller

Użytkownik

• Members
  • 974 posts

Posted 14 grudnia 2014 - 20:12

Na pewno nie ujrzymy pająka imo ;)

To już wiem czym się będą różnić te koncerty grane parami: na jednym zespół będzie przez cały czas skupiony w literce "I" na scenie, a na drugim w "E" :)

#1270 Look

Look

Użytkownik

• Members
  • 647 posts

Posted 15 grudnia 2014 - 14:06

Rzezi biletowej ciąg dalszy…ciekawe kiedy teraz dowiemy się o ewentualnych dostawkach, a miejsce jest:

- przed 1 Turynem

- po 4 Berlinie  - teoretycznie jest miejsce, ale mam nieodparte wrażenie, że ktoś się walnął licząc, że wrzesień ma 31 dni. Jeżeli przyjąć system 2 dni gramy 2 odpoczywamy to dziwnym trafem brakuje tutaj 1 dnia ( 31 września :-)) aby zrobić 2 koncerty

- po 2 Barcelonie - jest miejsce na 2 koncerty

- po 2 Koln - jest miejsce na 2 koncerty

- po 4 Londynie - jest miejsce na 2 koncerty

- po 4 Paryżu - jest miejsce na kilka następnych

#1271 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 posts

Posted 15 grudnia 2014 - 14:19

Rzezi biletowej ciąg dalszy…ciekawe kiedy teraz dowiemy się o ewentualnych dostawkach, a miejsce jest:

- po 4 Berlinie  - teoretycznie jest miejsce, ale mam nieodparte wrażenie, że ktoś się walnął licząc, że wrzesień ma 31 dni. Jeżeli przyjąć system 2 dni gramy 2 odpoczywamy to dziwnym trafem brakuje tutaj 1 dnia ( 31 września :-)) aby zrobić 2 koncerty

Ostatnio tez sporo kalkulowałam na ten temat i to samo zauważyłam ;).

W takim wypadku są trzy ewentualności:

- albo postanowili leżeć do góry brzuchem i regenerować siły przed następnymi koncertami

- albo wstawią jakiś pojedynczy koncert "niespodzianka" np: u nas  ;) - kto powiedział, że trzeba przestać marzyć  ;)

- albo faktycznie ktoś to źle policzył, ale czy to możliwe żeby taka firma jak "U2" się aż tak pomyliła?

"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#1272 matt

matt

Użytkownik

• Members
  • 996 posts

Posted 15 grudnia 2014 - 14:49

Myślę, że już nie będą dokładać kolejnych koncertów, ewentualnie na listę wskoczyć mogłyby jeszcze dwa koncerty w Barcelonie. Mam takie przeczucie:)

#1273 Dev

Dev

Użytkownik

• Members
  • 44 posts

Posted 15 grudnia 2014 - 15:14

Myślę, że już nie będą dokładać kolejnych koncertów, ewentualnie na listę wskoczyć mogłyby jeszcze dwa koncerty w Barcelonie. Mam takie przeczucie:)

A ja mam taką nadzieję, że to będzie Barcelona :)

#1274 Redgar

Redgar

Out Of Control

• Members
  • 2 249 posts

Posted 15 grudnia 2014 - 15:20

Tego Wam życzę w takim razie, w Hiszpanii jest na to szansa. Możliwe, że poznamy szczegóły już jutro!

Edited by Redgar, 15 grudnia 2014 - 15:20 .

#1275 Look

Look

Użytkownik

• Members
  • 647 posts

Posted 15 grudnia 2014 - 15:24

Tego Wam życzę w takim razie, w Hiszpanii jest na to szansa. Możliwe, że poznamy szczegóły już jutro!

no obyś miał rację, bo na razie była plota, że kolejne dostawki dopiero po świętach

#1276 soulmate.

soulmate.

Użytkownik

• Members
  • 1 684 posts

Posted 15 grudnia 2014 - 15:28

Nie zapominajmy o zapowiedzianych Dublinach:) Wydaje mi się, że będą to jedyne koncerty jakie jeszcze w Europie ogłoszą. Choć chciałabym się mylić. Ale akurat w przypadku zielonej wyspy można spodziewać się 6 koncertów. Tym bardziej, że dalej nie wiadomo jak to będzie wyglądać. Czy koncerty będą w ramach trasy europejskiej, czy będzie to w ogóle osobna część trasy.

IrishGirl z u2.heh.pl

#1277 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 posts

Posted 18 grudnia 2014 - 22:04

Fanboye, geeki, nołlajfy i amatorzy programiści - chcecie tego czy nie - ta trasa w skrócie będzie nazywać się IE Tour. Swoją drogą skoro znamy nazwę trasy muszę zmienić nazwę wątku a całość się nie zmieści z dodatkiem że "wszystko o nowej trasie". Proszę o sugestie bo zrobię Internet Explorera :P

#1278 stokrotka

stokrotka

can't see or be seen

• Members
  • 2 916 posts

Posted 18 grudnia 2014 - 22:17

Może I+E, niby niewielka różnica ale zawsze wygląda mniej Internet Explorer-owo :P i w końcu takie mamy logo ;)

If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other

#1279 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 posts

Posted 18 grudnia 2014 - 22:19

O widzisz M. jak umiesz :) Tak zrobię, tylko nieco inaczej ;)

#1280 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 posts

Posted 20 grudnia 2014 - 00:19

Na u2.com robią chyba przymiarkę do kolejnych ogłoszeń. Przy większości koncertów pojawiła się bowiem informacja o ich wyprzedaniu  ;)

Dołączona grafika

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users