Ja tam liczę że różnice objawią się tylko w ilości żelu na włosach Larry'ego
Innocence+Experience Tour - wszystko o nowej trasie.
Napisano 13 grudnia 2014 - 19:58
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 13 grudnia 2014 - 20:40
Co do zawartości koncertów to możliwe, że na to będzie miał wpływ ilości sprzedanych biletów w presale - choć, przy 2 biletach na konto mało na to wskazuje, ale gdyby taki koncert w 80% wykupili subskrybenci, to tak na prawdę U2 może pozwolić sobie na więcej, a dopiero na 2. części trasy - na stadionach grac już pod szerszą publikę.
Mimo wszystko byłoby niefajnie dowiedzieć się o podziale na jakieś 2 rodzaje koncertów, już po zakupie biletów... koncerty parzyste i nieparzyste? Z drugiej strony mogli by wydać fajne podwójne DVD - z 2 różnymi koncertami
Napisano 13 grudnia 2014 - 20:44
A może na jednym będą grali w całości TJT, a na drugim AB? Coś jak The Cure: Trilogy. Nikt nie powinien się poczuć oszukany, bo są to oba w miarę niezłe albumy
See through in the sunlight
Napisano 14 grudnia 2014 - 01:57
A może na jednym będą grali w całości TJT, a na drugim AB? Coś jak The Cure: Trilogy. Nikt nie powinien się poczuć oszukany, bo są to oba w miarę niezłe albumy
nie oszukujmy się, to tak samo możliwe jak to że zagrają całą płytę october na jednym legu a NLOTH na drugim. Myślę, że muszą dołączyć utwory z SoI a poza tym nie usłyszelibyśmy BD czy SBS? Nie możliwe. Mam nadzieję, że nie będzie aż tak wielkich różnic bo będę musiał być na dwóch a bilety mam na jeden. PS, szukam biletu na drugi leg w Glasgow:)
Napisano 14 grudnia 2014 - 02:33
Hę? Oczywiście żartowałem z tym odgrywaniem w całości TJT i AB ale... ile trwają te płyty a ile trwa przeciętny koncert U2? W każdym razie BD na bis by się na pewno zmieściło
Napisano 14 grudnia 2014 - 19:35
Bardzo możliwe, że tak jak przy 360 tour - logo trasy będzie kształtem przypominać układ sceny. Coś na kształt szkicu powyżej.
Użytkownik Redgar edytował ten post 14 grudnia 2014 - 19:38
Napisano 14 grudnia 2014 - 20:00
Hę? Oczywiście żartowałem z tym odgrywaniem w całości TJT i AB ale... ile trwają te płyty a ile trwa przeciętny koncert U2? W każdym razie BD na bis by się na pewno zmieściło
no racja:) Miejmy nadzieję, że dużych zmian nie będzie:) Redgar oby tak to wyglądało, super pomysł w ogóle. A co ze stadionowym show ? Ciekawi mnie czy znowu ujrzymy pająka. Jak myślicie?
Napisano 14 grudnia 2014 - 20:11
Bardzo możliwe, że tak jak przy 360 tour - logo trasy będzie kształtem przypominać układ sceny. Coś na kształt szkicu powyżej.
Od razu mi się coś takiego skojarzyło po ogłoszeniu trasy. To logo jest IMO tak zaprojektowane, jakby właśnie miało wyglądać na coś w stylu szkicu sceny. Potwierdza to też ten obrazek (w dużym uproszczeniu):
- Ilu członków U2 potrzeba, by zmienić żarówkę?
- Jednego - Bono trzyma żarówkę, a świat kręci się wokół jego tyłka.
Napisano 14 grudnia 2014 - 20:12
Na pewno nie ujrzymy pająka imo
To już wiem czym się będą różnić te koncerty grane parami: na jednym zespół będzie przez cały czas skupiony w literce "I" na scenie, a na drugim w "E"
Napisano 15 grudnia 2014 - 14:06
Rzezi biletowej ciąg dalszy…ciekawe kiedy teraz dowiemy się o ewentualnych dostawkach, a miejsce jest:
- przed 1 Turynem
- po 4 Berlinie - teoretycznie jest miejsce, ale mam nieodparte wrażenie, że ktoś się walnął licząc, że wrzesień ma 31 dni. Jeżeli przyjąć system 2 dni gramy 2 odpoczywamy to dziwnym trafem brakuje tutaj 1 dnia ( 31 września :-)) aby zrobić 2 koncerty
- po 2 Barcelonie - jest miejsce na 2 koncerty
- po 2 Koln - jest miejsce na 2 koncerty
- po 4 Londynie - jest miejsce na 2 koncerty
- po 4 Paryżu - jest miejsce na kilka następnych
Napisano 15 grudnia 2014 - 14:19
Rzezi biletowej ciąg dalszy…ciekawe kiedy teraz dowiemy się o ewentualnych dostawkach, a miejsce jest:
- po 4 Berlinie - teoretycznie jest miejsce, ale mam nieodparte wrażenie, że ktoś się walnął licząc, że wrzesień ma 31 dni. Jeżeli przyjąć system 2 dni gramy 2 odpoczywamy to dziwnym trafem brakuje tutaj 1 dnia ( 31 września :-)) aby zrobić 2 koncerty
Ostatnio tez sporo kalkulowałam na ten temat i to samo zauważyłam .
W takim wypadku są trzy ewentualności:
- albo postanowili leżeć do góry brzuchem i regenerować siły przed następnymi koncertami
- albo wstawią jakiś pojedynczy koncert "niespodzianka" np: u nas - kto powiedział, że trzeba przestać marzyć
- albo faktycznie ktoś to źle policzył, ale czy to możliwe żeby taka firma jak "U2" się aż tak pomyliła?
Napisano 15 grudnia 2014 - 14:49
Myślę, że już nie będą dokładać kolejnych koncertów, ewentualnie na listę wskoczyć mogłyby jeszcze dwa koncerty w Barcelonie. Mam takie przeczucie:)
Napisano 15 grudnia 2014 - 15:14
Myślę, że już nie będą dokładać kolejnych koncertów, ewentualnie na listę wskoczyć mogłyby jeszcze dwa koncerty w Barcelonie. Mam takie przeczucie:)
A ja mam taką nadzieję, że to będzie Barcelona
Napisano 15 grudnia 2014 - 15:20
Tego Wam życzę w takim razie, w Hiszpanii jest na to szansa. Możliwe, że poznamy szczegóły już jutro!
Użytkownik Redgar edytował ten post 15 grudnia 2014 - 15:20
Napisano 15 grudnia 2014 - 15:24
Tego Wam życzę w takim razie, w Hiszpanii jest na to szansa. Możliwe, że poznamy szczegóły już jutro!
no obyś miał rację, bo na razie była plota, że kolejne dostawki dopiero po świętach
Napisano 15 grudnia 2014 - 15:28
Nie zapominajmy o zapowiedzianych Dublinach:) Wydaje mi się, że będą to jedyne koncerty jakie jeszcze w Europie ogłoszą. Choć chciałabym się mylić. Ale akurat w przypadku zielonej wyspy można spodziewać się 6 koncertów. Tym bardziej, że dalej nie wiadomo jak to będzie wyglądać. Czy koncerty będą w ramach trasy europejskiej, czy będzie to w ogóle osobna część trasy.
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 18 grudnia 2014 - 22:04
Fanboye, geeki, nołlajfy i amatorzy programiści - chcecie tego czy nie - ta trasa w skrócie będzie nazywać się IE Tour. Swoją drogą skoro znamy nazwę trasy muszę zmienić nazwę wątku a całość się nie zmieści z dodatkiem że "wszystko o nowej trasie". Proszę o sugestie bo zrobię Internet Explorera
Napisano 18 grudnia 2014 - 22:17
Może I+E, niby niewielka różnica ale zawsze wygląda mniej Internet Explorer-owo i w końcu takie mamy logo
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 20 grudnia 2014 - 00:19
Na u2.com robią chyba przymiarkę do kolejnych ogłoszeń. Przy większości koncertów pojawiła się bowiem informacja o ich wyprzedaniu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych