Skocz do zawartości

Zdjęcie

Innocence+Experience Tour - wszystko o nowej trasie.

nowa trasa u2 koncert u2 koncerty u2 u2 polska

• Please log in to reply
2065 replies to this topic

#1061 Bart.1551

Bart.1551

Użytkownik

• Members
  • 771 Postów

Napisano 05 grudnia 2014 - 10:19

Jak klikniesz w link, to zapewne telefon ulegnie samodestrukcji po 10 sekundach   (to w celu utrudnienia życia konikom , którzy mogliby próbować sprzedawać telefony z biletami)  ;-)

A tak na serio, to nic się nie stanie....

Link jest "trwały".

xDDD

No wiem że to śmiesznie zabrzmiało :D Chodziło mi tylko o to czy nie ma jakichś zabezpieczeń że np. link wygasa po jakimśtam czasie i bilety przepadają:D

#1062 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 05 grudnia 2014 - 10:25

Hah, pojawiły się teraz bilety na płytę na drugi Berlin. No ale już po ptokach u mnie. Pewnie są to cofki z nieopłaconych transakcji.

#1063 BOYofWAR

BOYofWAR

Użytkownik

• Members
  • 123 Postów

Napisano 05 grudnia 2014 - 10:26

a ktoś przetestował zakup 2 biletów na 1 koncert? 2 nr telefonów trzeba podać czy jak? :)

#1064 Bart.1551

Bart.1551

Użytkownik

• Members
  • 771 Postów

Napisano 05 grudnia 2014 - 10:29

a ktoś przetestował zakup 2 biletów na 1 koncert? 2 nr telefonów trzeba podać czy jak? :)

No ja brałem dwa bilety na płytę 9/ 24. Podajesz tylko jeden. 

#1065 lucas007

lucas007

Użytkownik

• Members
  • 392 Postów

Napisano 05 grudnia 2014 - 10:31

wczoraj czytałem że udawało się ludziom kupować więcej niż 2 bilety niestety ja nie mogę kod już odrzuca....

EDIT: dla strachliwych o bilet na Smarfton, zapraszam do Amsterdamu tutaj dostajecie bilet elektroniczny na maila do wydrukowania :)

8.09.2015 Amsterdamie nadciągam!

#1066 BOYofWAR

BOYofWAR

Użytkownik

• Members
  • 123 Postów

Napisano 05 grudnia 2014 - 10:31

No ja brałem dwa bilety na płytę 9/ 24. Podajesz tylko jeden. 

i masz 2 kody kreskowe pod tym linkiem? czy 1 kod i druga osoba kajdankami musi byc przykuta do Ciebie przy wejściu? ;)

#1067 Piotrek_1986

Piotrek_1986

Użytkownik

• Members
  • 764 Postów

Napisano 05 grudnia 2014 - 10:43

Poszukuję Dobrego człowieka z Bydgoszczy, który pomoże się zarejestrować na u2.com i kupić bilety.

Pozdrawiam

Piotrek

693 205 997

Oh sugar, don't you cry
Oh child, wipe the tears from your eyes
You know I need you to be strong
And the day is as dark as the night is long
Feel like trash, you make me feel clean
I'm in the black, can't see or be seen

#1068 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 Postów

Napisano 05 grudnia 2014 - 10:51

wczoraj czytałem że udawało się ludziom kupować więcej niż 2 bilety niestety ja nie mogę kod już odrzuca....

Teoretycznie można...

Sprawdzałem właśnie Sztokholm i Barcelonę i bez problemów przyjmuje mi kod użyty w dniu wczorajszym.

Jednak, nie doklikałem zamówień do końca (bo nie chciałem kupować tych biletów), więc może na jakimś ostatnim etapie następuje powtórna weryfikacja kodu .

A jak nie, to ryzyk fizyk i można kupować, tyle tylko, że wówczas wg. informacji organizatora przy wykryciu dubli mogą kasować albo to drugie zamówienie , albo wręcz obydwa i wówczas okaże się jeszcze że zostanie się bez jakichkolwiek biletów..

#1069 soulmate.

soulmate.

Użytkownik

• Members
  • 1 684 Postów

Napisano 05 grudnia 2014 - 10:53

boże, w londynie też jakieś cyrki z ticketless dla płyty :/

http://www.axs.com/u...kets?skin=theo2

u2_12-03-14_27_547f1ae6ded59.jpg

U2 25 - 26, 29 - 30 Oct
Description

Get tickets to see U2 at The O2 in 2015.

Tickets On Sale: Monday, 8 December, 9AM

This is a ticketless entry event for Standing Floor tickets. Standing Floor tickets will be not mailed out, or made available for box office collection for this event.

The ticket purchaser must be present at the time of entry, and must attend the event. To enter the arena you will need to proceed directly to the Entrance F and present the credit card you used to purchase tickets along with matching valid photo ID.

Please also have your order confirmation email. You will need to be accompanied by all your guests as you will enter the arena immediately thereafter, and there is no re-admittance. You do not need to go to the box office, simply head straight to Entrance F as detailed on your order confirmation.

This transaction is not refundable or transferable. Purchase of a ticket is regarded as acceptance of these terms of entry. All purchases are also subject to the standard terms and conditions of The O2 as detailed on our website.

obawiam się, że to nie na moje nerwy.

amsterdam i sztokholm mają normalny system dystrybucji, wysyłają na maila tickety i nie ma problemu, czy jakieś miasto jeszcze tak ma?

IrishGirl z u2.heh.pl

#1070 lucas007

lucas007

Użytkownik

• Members
  • 392 Postów

Napisano 05 grudnia 2014 - 10:57

Teoretycznie można...

Sprawdzałem właśnie Sztokholm i Barcelonę i bez problemów przyjmuje mi kod użyty w dniu wczorajszym.

Jednak, nie doklikałem zamówień do końca (bo nie chciałem kupować tych biletów), więc może na jakimś ostatnim etapie następuje powtórna weryfikacja kodu .

A jak nie, to ryzyk fizyk i można kupować, tyle tylko, że wówczas wg. informacji organizatora przy wykryciu dubli mogą kasować albo to drugie zamówienie , albo wręcz obydwa i wówczas okaże się jeszcze że zostanie się bez jakichkolwiek biletów..

Ja kupiłem dwa na pierwszy Amsterdam, chciałbym jeszcze na drugi niestety kod wyrzuca ale jak wchodzę np. w Berlin mogę kupić i to nawet dwa bilety. Wydaje mi się że system ticketmaster (Holandia) nie jest zintegrowany z systemem eventim (Niemcy) stąd możliwość zakupu kilku ale tylko na różne eventy....

#1071 uzi

uzi

mała podła wredna zołza

• Members
  • 1 610 Postów

Napisano 05 grudnia 2014 - 10:57

zapytam tych co już kupli, bo ja ciemniaczka nie ogarniam do końca:

jak to w końcu jest z tymi biletami na telefon? nie da się tego jakoś przekopiować gdzie indziej? zapisać? wysłać? otworzyć link gdzie indziej? opcja jest tylko taka, że dostaję na mój obecny telefon i z nim koniecznie przychodzę na koncert i tylko w nim mam otworzyć bilet?

#1072 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 Postów

Napisano 05 grudnia 2014 - 11:03

Ja kupiłem dwa na pierwszy Amsterdam, chciałbym jeszcze na drugi niestety kod wyrzuca ale jak wchodzę np. w Berlin mogę kupić i to nawet dwa bilety. Wydaje mi się że system ticketmaster (Holandia) nie jest zintegrowany z systemem eventim (Niemcy) stąd możliwość zakupu kilku ale tylko na różne eventy....

Zapewne tak jest, ale myślę, że dane i tak potem spłyną do jakiejś głównej bazy danych i tam nastąpi weryfikacja dubli....

boże, w londynie też jakies z cyrki z ticketless dla płyty :/

amsterdam i sztokholm mają normalny system dystrybucji, wysyłają na maila tickety i nie ma problemy, czy jakieś miasto jeszcze tak ma?

Ewidentnie chcą uwalić rynek wtóny takimi wymysłami i chyba przede wszystkim koników. 

Normalnie konie zebrałyby żniwa, a tak pozostaną im wyłącznie miejsca na trybunach  do handlowania, które nigdy nie cieszą się już takim wzięciem (i przede wszystkim przebitką cenową) jak te na płytę.

#1073 Małgosia

Małgosia

U2 and 80's addict

• Members
  • 1 106 Postów

Napisano 05 grudnia 2014 - 11:03

boże, w londynie też jakies z cyrki z ticketless dla płyty :/

amsterdam i sztokholm mają normalny system dystrybucji, wysyłają na maila tickety i nie ma problemy, czy jakieś miasto jeszcze tak ma?

a to dobre! to teraz kombinujta! trzeba płacić własną kartą kredytową (a co jak ci znajomy kupował swoją? ;) ), przedstawić ją przy wejściu wraz z dowodem osobistym. Jaja na maxa

- chodzi o Londyn, żeby nikt zaraz zawału nie dostał, że to tak wszędzie ;)

http://www.u2.szczecin.pl

#1074 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 05 grudnia 2014 - 11:15

a teraz tak poza zadymą biletową (ale przyłączam się do pytania Uzi) - czy ktoś wie czym tak naprawdę obydwa koncerty w danym miejscu mają się różnić?

#1075 lucas007

lucas007

Użytkownik

• Members
  • 392 Postów

Napisano 05 grudnia 2014 - 11:22

Zapewne tak jest, ale myślę, że dane i tak potem spłyną do jakiejś głównej bazy danych i tam nastąpi weryfikacja dubli....

wydaje mi się, że nikt nie będzie się bawił w unieważnianie transakcji kartowych, nie wiem czy to byłoby nawet legalne....jeżeli ktoś zabiera pieniądze z konta jest to jednoczesna deklaracja sprzedaży i zakupu.

#1076 elemik

elemik

Użytkownik

• Members
  • 97 Postów

Napisano 05 grudnia 2014 - 11:29

Dostałem smsa, ale nie mam za bardzo czasu się tym teraz bawić. Może mi ktoś powiedzieć czy jeśli otworzę go sobie np. w domu na wi- fi po południu a nie będę kombinował na 3G to może się coś stać? Muszę otwierać ten link już w tej chwili? 

Nie musisz, w sms jest link do mobilnej strony z kodem qr. to wszystko.

Jak masz miejsce siedzące i iPhonea, to dodatkowo możesz wysłać sobie bilet do passbooka, wygląda to wtedy tak: 

http://instagram.com.../p/wOLg9ID9Ll/ 

(+ oczywiście qr code, którego na zdjęciu nie zamieściłem :P) Bilety na płytę nie mają opcji passbooka, tylko zwykły qr code w przeglądarce telefonu się otwiera (możesz też zrobić print screen z ekranu telefonu i takie zdjęcie pokazać na bramce, żeby ci roaming nie zjadał danych, jak będziesz w Berlinie i będziesz chciał odpalić link z smsa :)

#1077 elemik

elemik

Użytkownik

• Members
  • 97 Postów

Napisano 05 grudnia 2014 - 11:34

F*ck! 24 września płyta, 25 września - siedzisko...  nie zdążyłem z druga płytą.

Dokładnie, jak ogarnąłem 24, to 25 pozamiatany. Ale 24 po nadal dostępny. Wszyscy rzucili si.e na 25, bo to piątek, i urlop łatwiej wziąć ;)

#1078 Aguszka81

Aguszka81

Użytkownik

• Members
  • 168 Postów

Napisano 05 grudnia 2014 - 11:35

A to i ja mam pytanie z serii - Przychodzi blondynka i pyta :) Czy na pre-sale wystawiane są wszystkie bilety jakie są przeznaczone na dany koncert czy tylko ich część????? Mam zamiar polować w poniedziałek (brak subskrybcji i wolnych 50$ ;) )na bilety na Berlin 25.09 a tu czytam że płyta wyczyszczona??? Jak to jest?? Tylko część wystawili czy jest to na zasadzie no sorry gregoryyyy trzeba było kupić subskrybcję... teraz sobie siedź na trybunach :(

#1079 jackseg1

jackseg1

Użytkownik

• Members
  • 146 Postów

Pytanie: czy miejsca siedzące wybierał w Waszym przypadku automat czy mieliście podgląd wolnych miejsc?  Chodzi o Berlin 25.09.2015.

#1080 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Nie, nie, dla subów tylko część biletów jest przydzielona.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych