Problem w tym, że ja nie mam smartfona, nie mam nawet porządnego telefonu. Mam problem żeby mms odebrać. . Do zawału mnie doprowadza z tymi zasadami. I co mam kota w worku kupować, a nóż się uda? . Jak cos doczytacie, wyczytacie dajcie znać, proszę, bo ja z niemieckim to na bakier jestem.
Innocence+Experience Tour - wszystko o nowej trasie.
Napisano 04 grudnia 2014 - 09:04
Napisano 04 grudnia 2014 - 09:20
El silencio se vuelve melodia
Napisano 04 grudnia 2014 - 09:24
Napisano 04 grudnia 2014 - 09:39
Ja tej informacji w żółtym pasku na eventime.de o biletach elektronicznych na telefon nie wiedze. Czyżby się cos zmieniło?
Czy dobrze rozumiem, że można kupić po jednym bilecie na dwa oddzielne koncerty w jednym mieście?, Nie musze dwóch kupować na jeden konkretny dzień?
Przepraszam, bo pewnie się powtarzam, ale stres mi zżera mózg.
Napisano 04 grudnia 2014 - 09:41
I to jest dylemat właśnie. Chcę Berlin płytę ale biletów nie ma. .....
Jak to nie ma? na niemieckim evencie są jako jedna z opcji "stehplatz" czyli stojące. W moim rozumieniu stojące to płyta. Poza tym są tylko "sitzplatz" czyli siedzące i to jest koszmar, że nie ma podziału jakie i w jakiej cenie.
Napisano 04 grudnia 2014 - 09:42
Informacja jednakwidnieje po wejsciu w kategorie Stehplatz w poszczegolnych koncertach.
Za 20 minut bedziemy wiedziec wiecej (albo i nie bedziemy )
mozesz kupic max 2 bilety - albo na 1 show od razu dwa, albo rozbic po 1 na wybrane.
Napisano 04 grudnia 2014 - 09:46
Napisano 04 grudnia 2014 - 09:47
EUROPE / UK 2015
Sept. 4th, Turin, Italy , Pala Alpitour
Sept. 5th, Turin, Italy, Pala Alpitour
Sept. 8th, Amsterdam, The Netherlands, Ziggo Dome
Sept. 9th, Amsterdam, The Netherlands, Ziggo Dome
Sept. 16th, Stockholm, Sweden, Globe
Sept. 17th, Stockholm, Sweden, Globe
Sept. 24th, Berlin, Germany, O2 World
Sept. 25th, Berlin, Germany, O2 World
Oct. 5th, Barcelona, Spain, Palau Sant Jordi
Oct. 6th, Barcelona, Spain, Palau Sant Jordi
Oct. 13th, Antwerp, Belgium, Sportpaleis
Oct. 14th, Antwerp, Belgium, Sportpaleis
Oct. 17th, Koln, Germany, Lanxess Arena
Oct. 18th Koln, Germany, Lanxess Arena
Oct. 25th, London, UK, O2
Oct. 26th, London, UK, O2
Oct. 29th, London, UK, O2
Oct. 30th, London, UK, O2
Nov. 6th, Glasgow, UK, The SSE Hydro
Nov. 7th, Glasgow, UK, The SSE Hydro
Nov. 10th, Paris, France, Bercy
Nov. 11th, Paris, France, Bercy
Jak to rozumieć? Że to zamknięta lista trasy na 2015 i Polski nie ma i najbliżej na koncert do Berlina?
SoI cover inspired by: Noeline Brown, Ross Higgins & Kev Golsby "Son Of naked Vicar"
Napisano 04 grudnia 2014 - 09:48
A ja bym bardzo, bardzo prosił, aby jakaś dobra dusza wrzuciła jakiś w miarę oficjalny plan miejsc z cenami z Berlina. I z gór dziękuję.
When the lights go out
And you throw yourself about in the darkness where you learn to see
---
24/09/2015//Berlin
12/07/2017//Berlin
31/08/2018//Berlin
29/09/2018//Kopenhaga
10/11/2018//Dublin
13/12/2023//Las Vegas
Napisano 04 grudnia 2014 - 09:51
Ja chyba pójdę do Madison Square Garden.
Napisano 04 grudnia 2014 - 09:53
No ja też jako świeży gołowąs subowy jutro kupuję. Pytanie czy trzeba zakładać konta na np. livenation.nl w przypadku chęci zakupu biletu na koncert amsterdamski? Klikając na pre-sale na u2.com przy koncercie w Amsterdamie przenosi właśnie na powyższą stronę i krzyczy by założyć tam konto....
ja się zarejestrowałem, wydaje mi się że jest to konieczne gdyż zakupu dokonuje się właśnie na stronie ticketmaster. wciąz nie ma cen na amsterdam, nie wiem które z poniższych kategorii biletów to płyta, anyone?
Dinsdag 8 september 2015
- eXPERIENCE GROUP - Regulier
- eXPERIENCE GROUP - Red Zone
- eXPERIENCE GROUP - Hot Ticket
- eXPERIENCE GROUP - VIP-Arrangement
- iNNOCENCE GROUP - Regulier
- iNNOCENCE GROUP - Red Zone
- iNNOCENCE GROUP - Hot Ticket
- iNNOCENCE GROUP - VIP-Arrangement
Napisano 04 grudnia 2014 - 09:53
@u2 fanatic sorry nie zrozumiałem.
Chyba udziela mi się stres przedzakupowy
Napisano 04 grudnia 2014 - 09:55
Napisano wczoraj, 18:21
http://www.livenatio...tist/u2-tickets Polska strona.
I kuźwa na tej polskiej stronie Berlin wycięty?
SoI cover inspired by: Noeline Brown, Ross Higgins & Kev Golsby "Son Of naked Vicar"
Napisano 04 grudnia 2014 - 09:57
Ja się zaczynam zastanawiać czy jest sens wydawać tyle kasy za jeden koncert gdzieś na trybunach.
Podróż, ewentualny nocleg, i droga powrotna.
A jeszcze niech się okaże że na trybunach będą siedzieć i nie będzie można stać to już w ogóle porażka...
Cały czas nie mogę zrozumieć dlaczego nie ma Polski, która ma tak wiele hal w których można zagrać.
Tylko nie piszcie że ceny by były za wysokie, bo jak patrzę na inne koncerty to nie widzę żeby było tanio.
Napisano 04 grudnia 2014 - 10:06
Call me a hater, ale jeśli jeszcze Bono na koncertach zacznie papieżować, to zamiast rzucać mu biało-czerwoną, chętniej bym rzucił transparent z napisem w stylu: stop talking about equality/solidarity, just pay f*ckin' taxes.
No i Bono jak Morrissey jedna piosenkę zaśpiewa tyłem a potem zejdą ze sceny
Napisano 04 grudnia 2014 - 10:07
Ja się zaczynam zastanawiać czy jest sens wydawać tyle kasy za jeden koncert gdzieś na trybunach.
Podróż, ewentualny nocleg, i droga powrotna.
A jeszcze niech się okaże że na trybunach będą siedzieć i nie będzie można stać to już w ogóle porażka...
Cały czas nie mogę zrozumieć dlaczego nie ma Polski, która ma tak wiele hal w których można zagrać.
Tylko nie piszcie że ceny by były za wysokie, bo jak patrzę na inne koncerty to nie widzę żeby było tanio.
Chrapcio to doskonale wyjaśnił - w przypadku Polski wykupienie dwóch nocy pod rząd mogłoby iść jak krew z nosa, zatem lepiec cyknąć stadionówkę jedną niż zrobić dwa koncerty halowe, gdzie pierwszy może i szybko się sprzeda natomiast z drugim mogłyby być problemy.
Napisano 04 grudnia 2014 - 10:08
Zalogowalam się na Berlin. Bilety tylko na telefon.
Napisano 04 grudnia 2014 - 10:08
bilety na Berlin - KUPIONE!!!!!
zadnego problemu z serwerami
bilety przyszly sms-em - z linkiem do wejscia. tam dalej jest kwadratowy bar-code z numerem biletu, rodzajem biletu, data, godzina, miejscem, numerem zamowienia, rodzajem wejscia: Innenraum, miejscem - po lewej
BEEEEEEERLINIE!!! PRZYBYWAAAAAAAAM!!!!!!
ps. wejscie na bilecie dla grupy - RAZEM - "dass Sie für alle erworbenen Plätze ein einzelnes Ticket erhalten.
Kommen Sie daher als Gruppe zum Einlass, sofern Sie das Event nicht alleine besuchen."
Napisano 04 grudnia 2014 - 10:09
Mehehu na który Berlin, oba?
Napisano 04 grudnia 2014 - 10:10
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych