Innocence+Experience Tour - wszystko o nowej trasie.
Napisano 03 grudnia 2014 - 15:52
El silencio se vuelve melodia
Napisano 03 grudnia 2014 - 15:52
Info za U2start (niepotwierdzone):
More bad news: paperless tickets for GA. Access via creditcard.
Means you can't sell them, nor trade.
PO-JE-BA-ŁO
Ciekawe niby jakby to miało działać...
Napisano 03 grudnia 2014 - 15:55
a tak przy okazji płatności, rozumiem że debetówki z opcją płatności w necie też będą akceptowalne? (imo system traktuje je tak jak kredytowe)
tak, to bez jaj : /
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 03 grudnia 2014 - 15:56
Długaśna ta scena
Napisano 03 grudnia 2014 - 15:57
PO-JE-BA-ŁO
też mi się to nie podoba. i to, że skoro nie mam karty to nie mogę normalnie kupić biletu.
For cities that are left out of the indoor tour, @U2's coming back with stadiums in 2016.
good news w tym wszystkim
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
a tak przy okazji płatności, rozumiem że debetówki z opcją płatności w necie też będą akceptowalne? (imo system traktuje je tak jak kredytowe)
tak, to bez jaj : /
Niestety nie będą.
Myślę, że generalny apel do subskrybentów jest taki, żeby kupowali do oporu, bo nabywcy się znajdą
Fajnie by było. Subskrypcji nie mam i liczę na to, że jakiś jeden bilet na Berlin kupię, a jak nie, to będę celować w Londyn czy Glasgow, może a nuż tam się uda.
Napisano 03 grudnia 2014 - 15:58
Niestety nie będą.
Dlaczego miałyby nie być?
faktycznie z tymi kartami kredytowymi to jakiś głupi pomysł...
A co z kartami których ważność wygaśnie po kupnie biletu ?
To chyba plotka...
#771 Guest_Grinderman_*
W większości przypadków są akceptowalne, więc tu też chyba nie powinno być problemu.
Napisano 03 grudnia 2014 - 16:00
Niestety nie będą.
Głupoty gadasz. Płacę wypukłą debetówką w necie za zakupy - i działa.
Napisano 03 grudnia 2014 - 16:01
PO-JE-BA-ŁO
Bedzie jak na Jacku White w Krakowie: bilety imienne, e-bilet do druku w domu (chociaz wielu wolalo pokazac numer rezerwacji/printscreen na ekranie smartfona, jak to jest w Polskim Busie), za okazaniem dowodu tozsamosci (dowod osobisty, paszport) na bramce. Tutaj bilety moga byc do odbioru na bramce lub numer rezerwacji+dokument tozsamosci na wejsciu.
Napisano 03 grudnia 2014 - 16:03
- 2-ticket limit in the pre-sale, 4-tickets in the day 1 general sale and 8 in the day after general sale.
Credit card - to eliminuje koników ale jak ktoś weźmie bilety dla kogoś to co wtedy chyba wszyscy muszą być jedną grupą
Napisano 03 grudnia 2014 - 16:06
- 2-ticket limit in the pre-sale, 4-tickets in the day 1 general sale and 8 in the day after general sale.
Credit card - to eliminuje koników ale jak ktoś weźmie bilety dla kogoś to co wtedy chyba wszyscy muszą być jedną grupą
Raczej tak. Wszyscy pewnie beda musieli wejsc na 1 rezerwacje razem.
Czekam na rozwoj wydarzen i wiecej info.
Napisano 03 grudnia 2014 - 16:07
Paranoja jakaś z tymi zasadami kupowania biletów.
Po dwa nie rozumiem dlaczego nie ma Polski, przecież mamy tyle hal.
A niby u nas grali najpiękniejsze koncerty w życiu...
Napisano 03 grudnia 2014 - 16:09
Niestety zostają marzenia o stadionie w 2016, myślę, że to całkiem prawdopodobne
#778 Guest_Grinderman_*
Napisano 03 grudnia 2014 - 16:12
Raczej tak. Wszyscy pewnie beda musieli wejsc na 1 rezerwacje razem.
Czekam na rozwoj wydarzen i wiecej info.
To trochę głupie jest, wrzesień 2015 to bardzo odległa data i co jeśli później okaże się, że jednak nie będę miał czas pojechać na koncert? Skoro nie można będzie odsprzedać biletów, to kasa za bilety przepada?
Napisano 03 grudnia 2014 - 16:13
Ha, może i dobrze, wszyscy niepewni poczekają z zakupem, a my, TRÓFANI od razu wyłożymy miliony na stół!
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 03 grudnia 2014 - 16:14
Podejrzewam, że Polski nie ma, ponieważ nie byłoby zapotrzebowania na więcej niż dwa koncerty. One pewnie by się wyprzedały, ale większa ilość niekoniecznie, natomiast daty w innych miastach są skonstruowane tak, że spokojnie można dołożyć dwa, trzy koncerty. Łatwiej jest przyjechać raz na stadion i zgarnąć 3 razy takie pieniądze
ciuch ciuch!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych