Skocz do zawartości

Zdjęcie

Innocence+Experience Tour - wszystko o nowej trasie.

nowa trasa u2 koncert u2 koncerty u2 u2 polska

• Please log in to reply
2065 replies to this topic

#621 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 02 grudnia 2014 - 21:07

Ja dzisiaj przedłużyłem subskrypcję pod wpływem tych plotek :P Jeśli będzie tylko 1 dzień między ogłoszeniem a dystrybucją, to trzeba jutro jakąś burzę mózgów i czas decyzji zorganizować - Które miasto podbija U2forums (jeśli nie będzie Krakowa). Pewnie będą osoby jadące do kilku, ale wydaje mi się, że najsensowniej będzie jechać do 1 - jadąc na 5 koncertów do jednego jest 99% na usłyszenie wszystkich kawałków granych w legu, jadąc np. na 3 koncerty do jednego miasta i 2 do drugiego, jest duuża szansa na trafienie na te same sety. A takie 5 czy 6 koncertów w 1 mieście to i tak pewnie będzie wydatek rzędu 2000 zł minimum..

Z jednej strony najłatwiej byłoby zorganizować Berlin, ale publiczność, a tym samym koncerty IMO dużo lepsze będą w Hiszpanii czy Włoszech. Może jakimś kompromisem byłyby Wyspy, ale tam też publiczność raczej "zachodnio-europejska". Całe szczęście leg będzie poza sezonem, więc może łatwiej będzie z lokum i transportem. Sam nie wiem, pewnie pojadę za forum i tak :P Ale ani w Berlinie ani Londynie magii koncertu polskiego nie doświadczyłem, trochę szkoda mi wyrzucać tyle kasy na faile, nawet jeśli będą to koncerty U2.

Może niech Ci, co byli na U2 zagranicą niech coś zasugerują ;)

#622 The Fly

The Fly

Użytkownik

• Members
  • 2 153 Postów

Napisano 02 grudnia 2014 - 21:22

Rozumiem, że bez subskrypcji o bilet będzie trudniej, czy to przypadkiem nie jest tak że po 2 godzinach od rozpoczęcia sprzedaży nie ma już czego szukać jeśli chodzi o U2?

#623 U2 fanatic

U2 fanatic

7

• Members
  • 1 510 Postów

Napisano 02 grudnia 2014 - 21:37

Ciekawe ile będzie osób co na 1 koncert pojedzie... Z biletami też na pewno będą przeboje.

El silencio se vuelve melodia

#624 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 02 grudnia 2014 - 21:37

Z tego co pamiętam, to na 360 bilety na płytę rozeszły się w kilka minut, kiedy serwery się ciągle zawieszały i to było jak losowanie. A to był stadion. Ale myślę, że jeśli rzeczywiście będzie tylko parę dni między ogłoszeniem a sprzedażą, to ludzie (w Polsce) nie ogarną i spokojnie da radę. Na początku popłaczą jeszcze nad cenami pewnie. Z kolei jak kupowałem bilet na FATM w O2 Londyn to płyta rozeszła się w sekundy - tam jest jeszcze gorzej z dystrybucją, bo jest kilka portali i każdy ma swoją pulę, chaos kompletny. I każdy ma inne ceny :ph34r:

Poza tym jak wrzucą bilety na wszystkie koncerty w mieście na raz, to jak będzie się chciało kupić bilet na każdy, to już w ogóle sobie tego nie wyobrażam. :P Może być tak, że zdobycie biletu na wszystkie koncerty bez sub. będzie graniczyło z cudem. Ale nie chcę siać defetyzmu, może też wcale tak nie być i wszystko ogarnie się na lajcie. Wydaje mi się, że  trudniej będzie kupić pośrednio bilet na koncert zagranicą, nie mówiąc już o konikowej cenie.

#625 Redgar

Redgar

Out Of Control

• Members
  • 2 249 Postów

Napisano 02 grudnia 2014 - 21:54

Pamiętam jak serwery livenation nie wyrabiały przy sprzedaży biletów na 360 tour :P

#626 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 Postów

Napisano 02 grudnia 2014 - 22:00

O, to dobrze Przemo, że odnowiłeś suba - kupisz nam bilety :D 

Co do wyboru miejsca zagranico - jedźcie ze mną, nie pożałujecie!

A z tym "U2 will visit the Staples Center in Los Angeles until 8 times between May 26 and June 8, 2015" to może być problem jeśli Clippers dojdą co najmniej do Finału Konferencji ;) Co w tym sezonie jest wyjątkowo możliwe.

"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#627 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 02 grudnia 2014 - 22:06

ej ej, ostatnio były tylko 4 pre-sale, a ja sam chce kupić z 5 :P Owłos, jasne, że jedziemy z Tobą, przynajmniej z głodu nie umrzemy!

Naprawdę, proponuję burzę mózgów na czacie, kto nie ma ICeQa to najwyższy czas, żeby ściągnąć, ustawić, i wejść :P

Nie wiem czemu, najbardziej nie mogę się doczekać wspólnego This is where you can reach me now pod sceną ^^

#628 chrapcio

chrapcio

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 1 938 Postów

Napisano 02 grudnia 2014 - 22:19

Na U2start pojawiła się informacja, że scena ma się znajdować na środku hali

@Loftarasa: according to someone who works for Koelnticket (ticket retailer or something like this), the stage will be in the center of the arena.

ciuch ciuch!

Chrapcio7 on Last.FM

#629 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 Postów

Napisano 02 grudnia 2014 - 22:24

Może wprowadzą to o czym plotkowano już przy 360: obrotową scenę. Tak żeby np. każdą piosenkę grać frontem do innej części hali. 

#630 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 02 grudnia 2014 - 22:25

Na U2start pojawiła się informacja, że scena ma się znajdować na środku hali

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_NdHySPJr8I

Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#631 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 02 grudnia 2014 - 22:30

Yes grali tak już w 1987, o Gabrielu wspominać nie będę, nic nowego ;)

#632 Martyna

Martyna

Użytkownik

• Members
  • 797 Postów

Napisano 02 grudnia 2014 - 22:33

@Bremo: osobiście planuję jechać przede wszystkim do Berlina i Wiednia. Nie wiem, czy ogłoszą coś w Wiedniu, ale w Berlinie na pewno, wtedy jestem skłonna wybrać się na wszystkie koncerty, które tam zagrają, o ile oczywiście jakimś cudem uda mi się dostać bilety bez wykupionej subskrypcji :D Co do bardziej oddalonych miast - też nie mówię nie. Fakt, taka przyjemność będzie sporo kosztować, ale w końcu właśnie na to zbierałam przez ostatnie 2 lata ;) I jakoś nawet nie przyszło mi do tej pory do głowy, żeby narzucać się ludziom z forum, ale jeśli ktoś wybierałby się na ten sam koncert co ja i miałby ochotę towarzyszyć, to bardzo się ucieszę ;)

Wyjątkowo weszłabym dzisiaj na czat, ale nawet ICeQ mnie nie wpuszcza.

#633 The Fly

The Fly

Użytkownik

• Members
  • 2 153 Postów

Napisano 02 grudnia 2014 - 22:39

Wyjątkowo weszłabym dzisiaj na czat, ale nawet ICeQ mnie nie wpuszcza.

http://webczat.pl/ch...?pokoj=U2 Czat 

przez przeglądarkę wejdź zatem! :)

#634 Caroli

Caroli

Użytkownik

• Members
  • 577 Postów

Napisano 02 grudnia 2014 - 22:41

O, to dobrze Przemo, że odnowiłeś suba - kupisz nam bilety :D

Co do wyboru miejsca zagranico - jedźcie ze mną, nie pożałujecie!

Zapisuje sie juz na liste kolejkowa. Jakie miasta/panstwa proponujesz na wyprawe, Owlos? Mnie kreci Norwegia, pewnie Uszlo, ale koncerty moga byc w Barigen, z checia poslucham boniasowego produkowania sie nad 'hvordan går det?' U nas mu fajnie wyszlo.  : O )

#635 Łukasz U2

Łukasz U2

Użytkownik

• Members
  • 3 501 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 01:46

Jutro mają to podać o 15 Polskiego czy Amerykańskiego ? Pewnie opcja druga , ale coś nie mogę doczytać tego szczegółu :P
Watch more TV
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/

#636 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 02:47

Confirmed: A Canadian radio station tells us that commercials will start to air at 6 am tomorrow announcing May 14-15 concerts at Rogers Arena in Vancouver, and that public ticket sales will start next Monday, December 8th. See our update at the bottom of the earlier article.

http://www.atu2.com/...e-thursday.html

#637 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 06:29

Kolejna plotka:

Pozdro otwarciu trasy w Vancouver jadą do San Jose, potem Phoenix i dalej do L.A.

#638 chrapcio

chrapcio

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 1 938 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 07:35

W obu miastach po 2 koncerty, wiec mam wrażenie, że to moze zwiększać szanse na 2 koncerty np. w Krakowie. Ze sprzedażą biletów raczej nie powinno byc problemów

ciuch ciuch!

Chrapcio7 on Last.FM

#639 U2 fanatic

U2 fanatic

7

• Members
  • 1 510 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 07:45

Jak słyszymy to wszystko ma zacząć się już, zaraz tak więc na to pytanie nie jest za wcześnie : Czy jest ktoś kto ma subskrybcje i ewentualnie bilet kupić może ?

El silencio se vuelve melodia

#640 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 08:36

Ponoć ceny biletów na paryskie koncerty w hali Bercy maja oscylować miedzy 106 a 188,50 euro.

Wkleiłabym żródło, ale coś się stało z forum, że nie mogę nic tu dodać i wszystkie funkcje dodatkowe mam zablokowane :/

"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych