360Tour - Live from Pasadena
Napisano 24 października 2012 - 09:23
Napisano 24 października 2012 - 10:13
ej, ale Melon, w BD jest wiadomo jaki snippet, który wiadomo jak tam pasuje, zatem - za wcześnie!
edit: i piotrasik też...
In God's Country snippet <3 no ej, pamiętajmy o takich smaczkach i zastanówmy się zanim
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 24 października 2012 - 15:39
In God's Country snippet <3 no ej, pamiętajmy o takich smaczkach i zastanówmy się zanim
No ja to wszystko rozumiem ale ... zdania nie zmieniam
Napisano 24 października 2012 - 20:03
Napisano 24 października 2012 - 20:11
Napisano 24 października 2012 - 20:16
Deklarację o stanie wojennym podtrzymuję, teraz poszukuje osób chętnych do zasiadania w WRON-ie, znaczy WROSie, a konkretniej CROS-ie.
Mam nadzieję, że ktoś poza moją stałą fanką (andie) się zgłosi.
Jacob, zamiast wprowadzać stan wojenny, mogłeś jakieś negocjacje poprowadzić, bo co jak co, nie uważałem WOWY za najsłabszy utwór w poprzedniej rundzie. Dostałem jednak dobrą propozycję, a lubię z takich korzystać Także polecam się na przyszłość.
O nie, nie, co to to nie Szczotku!
Ja gram zawsze w otwarte karty posługując się mądrościami średniowiecznych rycerzy o etosie, kodeksach honorowych i takich tam. Nie zamierzam budować skorumpowanego podziemia dążącego do przepchania słabiutkich wykonań.
A wszystkim, którzy uważają, że to WOWY słabe, mdłe i bez emocji (ba! nawet nudne... o zgrozo!) polecam odsłuchać koncert w najlepszej, oryginalnej wersji (nie jutubowej) na dobrym sprzęcie na pełnej mocy głośników. Bo śmiem podejrzewać, że nie mieliście okazji skoro tak oceniacie ewidentny highlight Rose Bowl (jakim jest cały segment bisow + TUF).
Amen.
A w tej rundzie głos wędruje oczywiście na słabiutko zagrane Walk On, które może w końcu pójdzie sobie stąd i popatrzy na swoich bogatych przodków z Slane Castle w Irlandii czy Bostonu w Stanach.
Napisano 24 października 2012 - 20:28
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 24 października 2012 - 20:33
Nie zamierzam budować skorumpowanego podziemia dążącego do przepchania słabiutkich wykonań.
Deklarację o stanie wojennym podtrzymuję, teraz poszukuje osób chętnych do zasiadania w WRON-ie, znaczy WROSie, a konkretniej CROS-ie.
Napisano 24 października 2012 - 20:49
Skandalem jest tak późne wyrzucenie WoWY w tym survivorze. Natomiast zgodzę się, że brak Dirty Day [*] w co najmniej top5 w Sydney i Walk On w Slane to poważny błąd. Oryginałki nie przepychano, tylko próbowano ustawić ją na odpowiednim dla niej miejscu. I kto zabija te fronty, bo ojej, ale nie ogarnęłamWyrzucenie WOWY w tej rundzie to SKANDAL na miarę niedotrwania Dirty Day do TOP5 w Sydney, przepychania Original w Chicago czy niedotrwania Walk On do TOP5 w Slane. Przejdzie do, pisanej podziemnymi frontami ukręcanymi przez osobę wszystkim wiadomą, historii survivorów tego forum. Tak to widzę i zdania nie zmienię.
Stała lecz chwiejna jestem zarazem. Ja mam swoje podziemne i niezależne państwo, którym autokratycznie zarządzam.Deklarację o stanie wojennym podtrzymuję, teraz poszukuje osób chętnych do zasiadania w WRON-ie, znaczy WROSie, a konkretniej CROS-ie.
Tylko tych mocnych, wiadomo.O nie, nie, co to to nie Szczotku!
Ja gram zawsze w otwarte karty posługując się mądrościami średniowiecznych rycerzy o etosie, kodeksach honorowych i takich tam. Nie zamierzam budować skorumpowanego podziemia dążącego do przepchania słabiutkich wykonań.
Jak mogłeś mi to zrobić ;(A w tej rundzie głos wędruje oczywiście na słabiutko zagrane Walk On, które może w końcu pójdzie sobie stąd i popatrzy na swoich bogatych przodków z Slane Castle w Irlandii czy Bostonu w Stanach.
A Szczotek niczym mnie nie chciał przekupić! Nawet nie próbował ;(
Napisano 24 października 2012 - 21:53
Napisano 25 października 2012 - 22:50
Czuje w kościach, że Walk On właśnie w tej rundzie odleci a WOWY, no ludzie, toż to za dobre by odpaść.
Apdejt posta do tej rundy.
Walk On
Napisano 25 października 2012 - 22:58
Napisano 25 października 2012 - 22:59
Napisano 25 października 2012 - 23:03
Głosowało 14 osób, czyli najgorsza frekwencja tego survivora
Wyniki:
Breathe - 1
Beautiful Day - 2
Walk On - 5
Magnificent - 6
Coraz większe emocje! Miała być dogrywka, ale Kłapouszka pokazała klasę swoim głosem i w ten sposób, żegnamy się z piosenką, która powinna odpaść jako jedna z pierwszych
Klasyfikacja po dziewiątej rundzie:
0. Breathe
4. Beautiful Day
5. I Still Haven't Found What I'm Looking For
7. No Line on the Horizon
9. In a Little While
10. Unknown Caller
11. Until the End of the World
12. The Unforgettable Fire
15. I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight
17. MLK
18. Walk On
19. One
20. Where the Streets Have No Name
21. Ultraviolet (Light My Way)
23. Moment of Surrender
Runda 10 potrwa do czwartku, 27. października, do godz. 23:59:59
Napisano 25 października 2012 - 23:32
ok, sam uważam że tak nie powinno być, ale że nadal masowo używacie tego argumentu, to oto dlaczego MLK na Rose Bowl jest żenująco słabe.
http://www.youtube.c...h?v=7SwkrAMl2Sw
Napisano 26 października 2012 - 08:14
Napisano 26 października 2012 - 08:14
Napisano 26 października 2012 - 09:07
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych