Live From Paris
Napisano 04 października 2012 - 10:56
The Unforgettable Fire
Napisano 04 października 2012 - 12:38
Napisano 04 października 2012 - 14:48
No właśnie gdzie BAD, gdzie EXIT???!!!!
Gdzie jest Bad, Exit i przede wszystkim Running?? :|
Napisano 04 października 2012 - 15:41
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 04 października 2012 - 16:16
Napisano 04 października 2012 - 17:27
zabawny był ten survivor
Bardzo zabawny Mimo małej frekwencji był to jeden z ciekawszych survivorów w ostatnim czasie. Może to przez to, że jedna z tych bardziej ulubionych tras w dodatku z bardzo dobrym koncertem z Paryża, a może to przez podejście. Były fronty, były podchody, negocjacje, wyczekiwanie do ostatnich minut, kilka złośliwości, niestety również kilka porażek, czyli wszystko to co w survivorach najlepsze Ze swojej strony dziękuję biz za bardzo udaną współpracę przez cały czas trwania survivora (choć nie wiem jak to wypadnie w tej finałowej rundzie, ale akurat to nie ma większego znaczenia, o czym za chwilę ). Dzięki przeciwnikom - mafii u2czatowej, którzy walczyli jak zwykle bardzo dobrze i z rozwagą i z okrutnym fuksem w zbyt wielu rundach andie - sorry, jak się już wkurzałaś na mnie, ale fajnie budowało się w ten sposób atmosferę survivora, więc sorry za wszystkie docinki, survivor się kończy to i pewnie to się skończy też bo jak z doświadczenia wiemy, kolejny survivor, to nowe układy, nowe sojusze, nowi wrogowie
With Or Without You, chociaż w moim osobistym rankingu mam dwa miejsca 3. TUF i WOWY właśnie
Dla chętnych, jak powinno to wyglądać:
Napisano 04 października 2012 - 17:59
z perspektywy osoby prowadzącej ten survivor był nuuuudny. chociaż było parę ładnych akcji szkoda, że tak mało użytkowników głosowało, więc często 1 głos decydował o odpadnięciu danej piosenki. ciekawy to był surv z PopMartu, przeglądałam wątek niedawno i ileż tam było dogrywek! nie wspominając o froncie obrony Sukienki, który dzielnie walczył baaardzo długo (to chyba najdłuższy FO ever? ) ale tam była niewybaczalna wpadka z wyrzuceniem WUDM (tak to jest, jak się rundy kończą w czasie meetów/czegoś), a tutaj 'tylko' October (ale i tak smutno).Bardzo zabawny Mimo małej frekwencji był to jeden z ciekawszych survivorów w ostatnim czasie. Może to przez to, że jedna z tych bardziej ulubionych tras w dodatku z bardzo dobrym koncertem z Paryża, a może to przez podejście. Były fronty, były podchody, negocjacje, wyczekiwanie do ostatnich minut, kilka złośliwości, niestety również kilka porażek, czyli wszystko to co w survivorach najlepsze
Dirty Day! [*] love & peace, oczywiścieDzięki przeciwnikom - mafii u2czatowej, którzy walczyli jak zwykle bardzo dobrze i z rozwagą i z okrutnym fuksem w zbyt wielu rundach andie - sorry, jak się już wkurzałaś na mnie, ale fajnie budowało się w ten sposób atmosferę survivora, więc sorry za wszystkie docinki, survivor się kończy to i pewnie to się skończy też
jeśli ktoś chce prowadzić następnego survivora (Pasadena, think so, bo Milan to raczej na koniec zostawmy, krótki będzie), to ja nie mam nic przeciwko, zmęczyło mnie to codzienne podliczanie (ale to jest jedyny minus jednodniowych rund uważam, że pomysł się sprawdził, jak ktoś chce, to i tak zagłosuje; dzięki za sugestię )bo jak z doświadczenia wiemy, kolejny survivor, to nowe układy, nowe sojusze, nowi wrogowie
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 04 października 2012 - 19:09
Nie rozumiem fascynacji Exitem, owszem kawałek wybitny, klimatyczny ale no sorry bardzo, stawiać go nad WOWY, UF, Runninga czy nawet Bad? Przesada
Napisano 04 października 2012 - 22:46
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 04 października 2012 - 22:51
Ze swojej strony dziękuję biz za bardzo udaną współpracę przez cały czas trwania survivora (choć nie wiem jak to wypadnie w tej finałowej rundzie, ale akurat to nie ma większego znaczenia, o czym za chwilę )
Dzięki też, polecam się na przyszłość chociaż...
The Unforgettable Fire
Napisano 04 października 2012 - 23:06
The Unforgettable Fire 9
With or Without You 4
... a oznacza to, że drugie miejsce zajmuje The Unforgettable Fire:
http://www.youtube.com/watch?v=_cSUz6n38B8
natomiast zwycięzcą survivora jest With or Without You:
http://www.youtube.com/watch?v=Jjge_I6XtjU
Końcowa klasyfikacja:
With or Without You (1)
The Unforgettable Fire (2)
Running to Stand Still (3)
Bad (4)
Exit (5)
In God's Country (6)
Bullet the Blue Sky (7)
I Will Follow (8)
I Still Haven't Found What I'm Looking For (9)
Sunday Bloody Sunday (10)
New Year's Day (11)
October (12)
The Electric Co. (13)
Party Girl (14)
40 (15)
MLK (16)
Trip Through Your Wires (17)
Pride (In the Name of Love) (18)
Dziękuję wszystkim, którzy oddali choć jeden głos w tym survivorze.
God bless ya.
Napisano 04 października 2012 - 23:26
Napisano 05 października 2012 - 00:04
"I was strolling down this Paris way, i walked through the streets in the light of the day and knew that summer had arrived, when I saw your eyes, when I see you. Well i hope that it was good - as it was good for me if it was good for you, then it was? good for me."
Napisano 05 października 2012 - 00:12
Napisano 05 października 2012 - 11:24
btw
Świetny pomysł andie z tymi miejscami na podium w podtytule tematu, można by coś takiego dodać do podtytułu każdego rozgrywanego do tej pory survivora aby ułatwić orientację ,,co i gdzie".
Napisano 05 października 2012 - 22:52
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych