47 urodziny Bono / 10.05.2007
Napisano 10 maja 2007 - 17:05
Napisano 10 maja 2007 - 19:35
I tak przypominając-dziś swoje 18.urodziny świętuje również Jordan-najlepszego po "dorosłej" stronie życia.
Swoją drogą ostra balanga dziś u Hewsonów,nie radzę nikomu wchodzić jutro rano obydwojgu w drogę
#29 Guest_jakubbaranowski_*
Napisano 10 maja 2007 - 20:53
Napisano 10 maja 2007 - 21:13
NAJLEPSZEGO!!!
(...)
People ask me the next day, "What did you dream about?"
I say, "I don't have time. I don't have time to tell you this."
Napisano 10 maja 2007 - 21:38
P.S. Zapraszam na mojego bloga www.u2kuba.blog.onet.pl - najlepszego bloga o U2 czesto aktualizowany z mnostwem ciekawych informacji i rownie ciekawymi zdjeciami !!! ZApraszam!!!
Może skorzystasz z mojej rady z heha i po prostu wstaw linka do Twojego bloga w podpisie który pojawia się przy każdym poście. Podzielam zdanie kolegi, że informowanie o blogu w każdym możliwym temacie robi się męczące i może przynieść efekt odwrotny od zamierzonego
------------
A tymczasem Interia.pl zachęca również do składania życzeń Bono. Co ciekawsze zapewnia, że wszystkie zostaną Boniasowi przekazane.
http://muzyka.interi...-bono,907929,45
Napisano 12 maja 2007 - 17:46
Ja niestety nic nie wypiłam, bo jakbym przyszła na dzisiejszy egzamin z anglika lekko "niemrawa" i powiedziała egaminatorkom, że musiłam wypić bo Bono miał urodziny to... chyba bym nie zdała
Ale się zaciąga na tym zdjęciu. O ciekawe ile papierosów pali dziennie
Napisano 12 maja 2007 - 18:51
Ale się zaciąga na tym zdjęciu. O ciekawe ile papierosów pali dziennie
Sądząc po zmianie jego głosu....to dużo Choć musze przyznać, że ta zmiana głosu też wyszła mu troche na dobre. Choć nie może już pociągnąć niektórych piosenek jak kiedyś, to jego głos stał się jakby "głębszy". Niektóre kawałki np "In a little while" kiedyś by nie wyszły tak ładnie
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych