1998-01-31 - Sao Paulo
Posted 08 maja 2007 - 18:44
Soundboard
Data: 31.01.1998
Setlista:
Mofo
I Will Follow
Gone
Even Better Than The Real Thing
Last Night On Earth
Until The End Of The World
New Year's Day
Pride
I Still Haven't Found
All I Want Is You
Staring At The Sun
Sunday Bloody Sunday
Bullet the Blue Sky
Please
Where the Streets Have No Name
Encores: Discotheque - Staying Alive
If You Wear That Velvet Dress
With or Without You
Hold Me Thrill Me Kiss Me Kill Me
Mysterious Ways
One
40
EDIT -- bee
Posted 08 maja 2007 - 18:52
Mam nadzieję, że się mylę i dlatego proszę o rozwianie wątpliwości.
Posted 08 maja 2007 - 19:13
Podane przez Ciebie linki są identyczne z tymi jakie widnieją na stronie u2start.com.
oraz z tymi, które są na u2star, bo to akurat jest upload Asso
Posted 08 maja 2007 - 19:38
Posted 08 maja 2007 - 19:55
Aha, czyli nie można udostępniać linków które udostępnił ktoś inny tak?? Ale jakbyś to jeszcze raz wrzucił i wkleił swój link to byłoby ok??
w taki sposób jak Ty to zrobiłeś, sugerowało, że to Ty wrzuciłeś ten koncert, a tak nie jest, prawda? nie zaznaczyłeś, że zrobił to ktoś inny, a tak, jak napisał Mario, hotlinkowanie nie jest zbyt sympatyczne, jest to wykorzystywanie czyjejś pracy
Posted 08 maja 2007 - 20:11
w taki sposób jak Ty to zrobiłeś, sugerowało, że to Ty wrzuciłeś ten koncert, a tak nie jest, prawda? nie zaznaczyłeś, że zrobił to ktoś inny, a tak, jak napisał Mario, hotlinkowanie nie jest zbyt sympatyczne, jest to wykorzystywanie czyjejś pracy
Czyli jeśli bym dopisał że kopiuje link bo na u2.com.pl mało kto zagląda to byłoby ok?? /"dla waszego dobra diegieneruchy" /
Ehh te procedury
Posted 08 maja 2007 - 20:52
Posted 08 maja 2007 - 20:56
żeby nie było:
http://www.u2.com.pl...opic.php?t=1626
Posted 08 maja 2007 - 20:56
Rzeczywiście na u2.com.pl mogą się znajdować linki co najwyżej "zapożyczone" już przez kogoś od Asso.
Posted 08 maja 2007 - 21:21
A ty myślisz że skąd jak nie z u2.com.pl wziąłem linki?? właśnie sam się dziwiłem że akurat tam wrzucał bo tam jest raczej bardzo mały ruch w porównaniu z tym forum. Dlatego chciałem się podzielić linkami /po to one w końcu są w tym internecie/. Dobrze chciałem a jak zwykle źle wyszło
żeby nie było:
http://www.u2.com.pl...opic.php?t=1626
jednak się pomyliłam, to rzeczywiście Asso, swoją drogą ciekawe, że trafił tam, a tutaj nie
Posted 09 maja 2007 - 06:20
Bo powiem ci że mamy taki niepozorny adres www, jak sie wpisze w Google 'U2 Poland' to pierwsze wyskakuje forum na com.pl... naszego nie ma nawet na 1 stronie wyszukiwań... :/swoją drogą ciekawe, że trafił tam, a tutaj nie
PS. Dzięki za Johannesburg
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users