1998-01-31 - Sao Paulo
Napisano 08 maja 2007 - 18:44
Soundboard
Data: 31.01.1998
Setlista:
Mofo
I Will Follow
Gone
Even Better Than The Real Thing
Last Night On Earth
Until The End Of The World
New Year's Day
Pride
I Still Haven't Found
All I Want Is You
Staring At The Sun
Sunday Bloody Sunday
Bullet the Blue Sky
Please
Where the Streets Have No Name
Encores: Discotheque - Staying Alive
If You Wear That Velvet Dress
With or Without You
Hold Me Thrill Me Kiss Me Kill Me
Mysterious Ways
One
40
EDIT -- bee
Napisano 08 maja 2007 - 18:52
Mam nadzieję, że się mylę i dlatego proszę o rozwianie wątpliwości.
Napisano 08 maja 2007 - 19:13
Podane przez Ciebie linki są identyczne z tymi jakie widnieją na stronie u2start.com.
oraz z tymi, które są na u2star, bo to akurat jest upload Asso
Napisano 08 maja 2007 - 19:38
Napisano 08 maja 2007 - 19:55
Aha, czyli nie można udostępniać linków które udostępnił ktoś inny tak?? Ale jakbyś to jeszcze raz wrzucił i wkleił swój link to byłoby ok??
w taki sposób jak Ty to zrobiłeś, sugerowało, że to Ty wrzuciłeś ten koncert, a tak nie jest, prawda? nie zaznaczyłeś, że zrobił to ktoś inny, a tak, jak napisał Mario, hotlinkowanie nie jest zbyt sympatyczne, jest to wykorzystywanie czyjejś pracy
Napisano 08 maja 2007 - 20:11
w taki sposób jak Ty to zrobiłeś, sugerowało, że to Ty wrzuciłeś ten koncert, a tak nie jest, prawda? nie zaznaczyłeś, że zrobił to ktoś inny, a tak, jak napisał Mario, hotlinkowanie nie jest zbyt sympatyczne, jest to wykorzystywanie czyjejś pracy
Czyli jeśli bym dopisał że kopiuje link bo na u2.com.pl mało kto zagląda to byłoby ok??
Ehh te procedury
Napisano 08 maja 2007 - 20:52
Napisano 08 maja 2007 - 20:56
żeby nie było:
http://www.u2.com.pl...opic.php?t=1626
Napisano 08 maja 2007 - 20:56
Rzeczywiście na u2.com.pl mogą się znajdować linki co najwyżej "zapożyczone" już przez kogoś od Asso.
Napisano 08 maja 2007 - 21:21
A ty myślisz że skąd jak nie z u2.com.pl wziąłem linki??
właśnie sam się dziwiłem że akurat tam wrzucał bo tam jest raczej bardzo mały ruch w porównaniu z tym forum. Dlatego chciałem się podzielić linkami
/po to one w końcu są w tym internecie/. Dobrze chciałem a jak zwykle źle wyszło
![]()
![]()
żeby nie było:
http://www.u2.com.pl...opic.php?t=1626
jednak się pomyliłam, to rzeczywiście Asso, swoją drogą ciekawe, że trafił tam, a tutaj nie
Napisano 09 maja 2007 - 06:20
Bo powiem ci że mamy taki niepozorny adres www, jak sie wpisze w Google 'U2 Poland' to pierwsze wyskakuje forum na com.pl... naszego nie ma nawet na 1 stronie wyszukiwań... :/swoją drogą ciekawe, że trafił tam, a tutaj nie
PS. Dzięki za Johannesburg
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych