Vertigo Tour: Live From Chicago
Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:03
Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:05
Ola, nie krec, edytowalas swoj post po czasie...jak sobie juz tak mamy wszystko wytykac.
No i Michas, zaniechaj dobrze Ci radze, ja was loffciam, ale przeginacie
Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:06
a od kiedy niepogrubione sie nie licza?!
wiem że to nie wygląda dobrze, taki niuansik, ale tak niestety jest od prawie początku zabaw w survivory. nawet kształtowane na samym początku regulaminy, kiedy jeszcze Novia to prowadziła, wspominały o tym o ile dobrze pamiętam, najpierw było nie do końca pisaną zasadą, w końcu stało się przyjętą normą. w wielu survach nie uznawaliśmy nie pogrubionych głosów. pamiętam że w survivorze z Zooropy sam musiałem tak robić, mimo że przez to odpadło coś, co nie chciałem żeby wypadło.
ej a Ola nie edytowała po czasie. jestem przekonany że nie. odświeżyłem przed i było. bo już chciałem jej powiedzieć że nici z naszej przyjaźni.. a tu proszę, jednak! ;*
Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:08
Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:10
Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:14
Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:15
ej a Ola nie edytowała po czasie. jestem przekonany że nie. odświeżyłem przed i było. bo już chciałem jej powiedzieć że nici z naszej przyjaźni.. a tu proszę, jednak! ;*
a jaka mam gwarancje, ze to nie bylo po czasie?
Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:16
Edycja.
Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:18
taką że mi jest wszystko jedno czy było po czasie po nie bo za zakładanie drugiego konta żeby zagłosować od razu kiedyś była dyskwalifikacja wszystkich głosów (przynajmniej kiedyś, jak jeszcze Novia zakładała tę zabawę i prowadziła, było), a takie coś jest faktem, więc nawet jak mi nie wierzysz, nie zmienia to wyniku.
Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:24
U mnie nawet jeszcze północy nie ma. Nie widziałam nigdzie w regulaminie, że liczy się wyłącznie czas obowiązujący lokalny a na serio, to było jakieś 2 minuty przed, słowo za stare czasy ;*
Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:25
Moderatorzy mogą to sprawdzić jakoś, prawda?
Niestety, historię edycji postów mają chyba tylko admini Niestety nie zrobiłem też screena, bo myślałem, że został oddany bez edycji, a szkoda, bo widziałem już ostateczny wygląd posta, a na pewno nie było jeszcze wtedy północy. Ale niestety nie mam na to żadnego dowodu. Może jak Pat wróci to sprawdzi. Zrobiłem tylko screena głosu Evy, przepraszam Eva, ale no tak wymyśliła jeszcze za starych czasów Novia i jak kiedyś nie było to aż tak przestrzegane, tak w drugiej edycji, z powodu większej ilości głosów, wszyscy liczący raczej się do niej stosują.
Głos Ulka nie powinien być uznany, ponieważ został on oddany przez użytkownika już biorącego udział w survivorze. Nie będę zdradzał nicku, bo nie na tym to polega, chciałbym tylko go poprosić o nie robienie takich rzeczy więcej
Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:28
Koniec i kropka.
Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:30
Zasada zakazu edycji jakiegokolwiek głosu jest taka sama jak nakaz głosów pogrubiania.
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:31
Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:33
nie pogrubianie głosów jest nieuznawane natomiast. w survivorze prowadzonym przez Andie ostatnio, nie uznawała takich. ostatnio daaawno temu robiliśmy wyjątek dla kogoś kto nie mógł bo pisał z komy przez parę rund i nie miał opcji jak pogrubić. tyle.
nic nie kręcimy. a przekonywanie kogoś, forumowiczów z paroletnim stażem do swojego zdania, do zagłosowania, zabronione nie jest akurat i nigdy nie było
oj komą, to tylko zabawa, zabawa zakładająca rżnięcie na śmierć i życie, do oporu, tak sama założycielka Novia pisała, nie będziemy się przecież za to obrażać, will we?
Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:34
Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:38
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:38
Swojego czy Twojego?nic nie kręcimy. a przekonywanie kogoś, forumowiczów z paroletnim stażem do swojego zdania, do zagłosowania, zabronione nie jest akurat i nigdy nie było
Przykro mi ze jestem taka niereformowalna
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych