Skocz do zawartości

Zdjęcie

Vertigo Tour: Live From Chicago

• Please log in to reply
646 replies to this topic

#421 Elessar

Elessar

Użytkownik

• Members
  • 778 Postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:03

Od dawna, Eva, zawsze pogrubiamy w survivorze. :)

#422 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:05

Kazdy pretekst jest dobry....
Ola, nie krec, edytowalas swoj post po czasie...jak sobie juz tak mamy wszystko wytykac.
No i Michas, zaniechaj dobrze Ci radze, ja was loffciam, ale przeginacie ;)
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#423 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:06

a od kiedy niepogrubione sie nie licza?!

wiem że to nie wygląda dobrze, taki niuansik, ale tak niestety jest od prawie początku zabaw w survivory. nawet kształtowane na samym początku regulaminy, kiedy jeszcze Novia to prowadziła, wspominały o tym o ile dobrze pamiętam, najpierw było nie do końca pisaną zasadą, w końcu stało się przyjętą normą. w wielu survach nie uznawaliśmy nie pogrubionych głosów. pamiętam że w survivorze z Zooropy sam musiałem tak robić, mimo że przez to odpadło coś, co nie chciałem żeby wypadło.

ej a Ola nie edytowała po czasie. jestem przekonany że nie. odświeżyłem przed i było. bo już chciałem jej powiedzieć że nici z naszej przyjaźni.. a tu proszę, jednak! ;*

#424 Moz

Moz

Użytkownik

• Members
  • 226 Postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:08

Powinniście uznać niepogrubiony głos.Dzieją się tu większe jaja,jak np. zmowa i glosowanie w ostatnich chwilach na ten sam utwór ............Chyba,że tu o to chodzi :unsure:

#425 Elessar

Elessar

Użytkownik

• Members
  • 778 Postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:10

Survivor opiera się na frontach obrony utworów. Wystarczy prześledzić poprzednie. Poświęcamy coś, żeby coś innego się uchroniło. Jakoś nikt nie robił w związku z tym problemów. ;)

#426 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:11

Powinniście uznać niepogrubiony głos.Dzieją się tu większe jaja,jak np. zmowa i glosowanie w ostatnich chwilach na ten sam utwór ............Chyba,że tu o to chodzi :unsure:

jak zakładanie drugiego konta? no sory ziomuś ;)

#427 erin

erin

Użytkownik

• Members
  • 100 Postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:12

Moz, wybacz, ale takie zasady są od dawna. A zmowę doskonale widać pośród głosujących na OOTS, czego najlepszym przykładem jest Ulek

#428 anton

anton

.

• Members
  • 1 310 Postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:14

ja chciałem tylko dodać od siebie:

http://www.youtube.c...h?v=cCJVaMzXB4E

#429 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:15

ej a Ola nie edytowała po czasie. jestem przekonany że nie. odświeżyłem przed i było. bo już chciałem jej powiedzieć że nici z naszej przyjaźni.. a tu proszę, jednak! ;*

a jaka mam gwarancje, ze to nie bylo po czasie? :)
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#430 Elessar

Elessar

Użytkownik

• Members
  • 778 Postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:16

Moderatorzy mogą to sprawdzić jakoś, prawda?

Edycja.

#431 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:18

taką że mi jest wszystko jedno czy było po czasie po nie bo za zakładanie drugiego konta żeby zagłosować od razu kiedyś była dyskwalifikacja wszystkich głosów (przynajmniej kiedyś, jak jeszcze Novia zakładała tę zabawę i prowadziła, było), a takie coś jest faktem, więc nawet jak mi nie wierzysz, nie zmienia to wyniku. ;)

#432 Olka88

Olka88

Użytkownik

• Members
  • 640 Postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:24

U mnie nawet jeszcze północy nie ma. Nie widziałam nigdzie w regulaminie, że liczy się wyłącznie czas obowiązujący lokalny :D a na serio, to było jakieś 2 minuty przed, słowo :) za stare czasy ;*

#433 Szczotecz-kal

Szczotecz-kal

FlowerPower

• Moderatorzy
  • 2 544 Postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:25

Moderatorzy mogą to sprawdzić jakoś, prawda?

Niestety, historię edycji postów mają chyba tylko admini :( Niestety nie zrobiłem też screena, bo myślałem, że został oddany bez edycji, a szkoda, bo widziałem już ostateczny wygląd posta, a na pewno nie było jeszcze wtedy północy. Ale niestety nie mam na to żadnego dowodu. Może jak Pat wróci to sprawdzi. Zrobiłem tylko screena głosu Evy, przepraszam Eva, ale no tak wymyśliła jeszcze za starych czasów Novia i jak kiedyś nie było to aż tak przestrzegane, tak w drugiej edycji, z powodu większej ilości głosów, wszyscy liczący raczej się do niej stosują.

Głos Ulka nie powinien być uznany, ponieważ został on oddany przez użytkownika już biorącego udział w survivorze. Nie będę zdradzał nicku, bo nie na tym to polega, chciałbym tylko go poprosić o nie robienie takich rzeczy więcej ;)

#434 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:28

Krecicie, az przykro patrzec.
Koniec i kropka.

#435 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 Postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:30

Zasada zakazu edycji jakiegokolwiek głosu jest taka sama jak nakaz głosów pogrubiania.
"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#436 Elessar

Elessar

Użytkownik

• Members
  • 778 Postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:31

Tylko, że Ola nie oddała głosu wcześniej. Ona edytowała post i dopiero wstawiła tam na co głosuje.

#437 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:33

no to musimy Pata zaangażować żeby sprawdził Ci historię edycji posta Oli. generalnie tak - zabroniona jest edycja głosów. ale w pierwszej wersji posta Ola nie oddała głosu, tylko potem dała się przekonać. i moim zdaniem zrobiła to w czasie.
nie pogrubianie głosów jest nieuznawane natomiast. w survivorze prowadzonym przez Andie ostatnio, nie uznawała takich. ostatnio daaawno temu robiliśmy wyjątek dla kogoś kto nie mógł bo pisał z komy przez parę rund i nie miał opcji jak pogrubić. tyle.
nic nie kręcimy. a przekonywanie kogoś, forumowiczów z paroletnim stażem do swojego zdania, do zagłosowania, zabronione nie jest akurat i nigdy nie było ;)

oj komą, to tylko zabawa, zabawa zakładająca rżnięcie na śmierć i życie, do oporu, tak sama założycielka Novia pisała, nie będziemy się przecież za to obrażać, will we? ;)

#438 Elessar

Elessar

Użytkownik

• Members
  • 778 Postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:34

Nie ma powodu się o co obrażać przecież, bo niby o co? Sami swoi tutaj. A przynajmniej tak być powinno. ;)

#439 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 Postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:38

aaaa, to tak było, no to nie wiem, w tej sytuacji nawet lepszy i bardziej przejrzysty byłby post pod postem oddzielnie z głosem.
"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#440 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 23:38

nic nie kręcimy. a przekonywanie kogoś, forumowiczów z paroletnim stażem do swojego zdania, do zagłosowania, zabronione nie jest akurat i nigdy nie było

Swojego czy Twojego? :lol:
Przykro mi ze jestem taka niereformowalna :P

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych