Tylko teraz tak:
dobrze pamiętam, bo moje projekty brały udział w wyborach koszulki koncertowej... Głosowanie odbywało się na stronie Mofo i była to głównie sonda "u2@pl". Pamiętam dobrze, że oberwało mi się jak posłałem linka do sondy koszulkowej na HEH:).
Pytanie: czy ma wybierać społeczność forum (oddzielny temat koszulkowy z sondą na forum) czy wszyscy zainteresowani internauci (to samo ale na u2-site.com)? Przy drugiej opcji liczba zamówień może być naprawdę spora:).
jak znam zycie, pewnie to ja burczalam...
w sumie to zalezy od tego czy to koszulka 'forumowa' czy koszulka 'polski fan to brzmi dumnie'
koszulka jutupeelowa jest teraz unikatem i fajnie. jak widzialam kogos w tej koszulce, bylo duze prawdopodobienstwo, ze go znam, spotkam na zlocie, innym koncercie a nie ze nosi ja corka siostry kolezanki cioci heli bo pasuje jej do klapek... przed niemieckim koncertem kupilam koszulke u2tour.de - fajna jest, ale w sumie kazdy ja mogl miec wiec to nieduza radocha, z mojej powyciaganej, przypalonej zelazkiem i juz teraz przymalej jutupeelowki jestem dumna mimo ze czasy swietnosci listy juz minely...
z organizacyjnego punktu widzenia, to zwiekszenie roboty przy wysylce, ale obnizenie jednostkowego kosztu wydruku...
moze jak pojawi sie koordynator to zadecyduje...