Koszulka U2forums.com '09
Napisano 11 marca 2009 - 15:15
mam kilka fajnych pomyslow - weic moze sie spodobaja ???
pozdrawiam
serdecznie
Napisano 11 marca 2009 - 16:33
Napisano 12 marca 2009 - 07:45
Napisano 12 marca 2009 - 07:57
jeszce drobny komentarz, trzeba by to dopracowac graficznie- Polska powinna byc okladka plyty zamieniona na bialo czerwona (ja tego nie umiem zrobic ale witek juz zrobil i dzis to wieczorem dopracuje - tymczasem o takie cos chodzilo (na dole wstawiam)
Kolory - czesciowo pod Flage:), czesciowo bo LUBIE takie kolory, i mam dosc ciagle czarnych koszulek ;P a z lamowkami jest bardzie Sexy Shirts... ;P
Napisano 12 marca 2009 - 08:15
Jesli chodzi o o koszulki pod flage, czyli plyta czerwone itd, to najbardziej mi sie podoba ja koszulki Zbycha 7 i 8, a w ogole jednak kolor czarny do mnie bardziej przemawia takich tshirtow i projekt nr 9.
JA nie wiem jak dlugo trwa zorganizowanie takiej akcji, czyli glosowanie ktora zebranie kasy, zrobienie koszulek i wysylka, ale mysle, ze trzeba by chyba ruszyc z kopyta...
Caly czas chetny do pomocy.
To take a cup
To fill it up
To drink it slow
I can't let you go
Napisano 12 marca 2009 - 08:55
Napisano 12 marca 2009 - 08:55
Napisano 12 marca 2009 - 09:31
osobiscie, projekt nr 1 by Zbych podoba mi sie najbardziej...
'Poland on the Horizon' - ladne haslo )
ktos jeszcze ma jakies fajne projekty?
Napisano 12 marca 2009 - 13:45
Co do strony koszulkowej:
Olive, mogę zrobić na forum osobny temat gdzie ostatnie wrzucimy wszystkie propozycje (temat będzie zamknięty, będzie zawierał tylko i wyłącznie projekty) + na górze będzie sonda do wyboru zwycięskiego projektu.
Ewentualnie na u2-site.com mogę zrobić podobnie z tym, że wszystkie projekty będą w osobnej galerii zdjęć i oddzielnie będzie do tego zrobiona sonda.
Napisano 12 marca 2009 - 13:51
Napisano 12 marca 2009 - 15:44
swietne projekty Zbychu - juz nie mam co sie wysilac !! ??? ....
ale moze sprobuje ???
jesli chodzi o kwestie kolorow - to swietny pomysl .... zeby nie byly czarne !!
jesli nie beda czarne - to latwiej sie bedziemy mogli znalesc wsrod ludzkosci !!!!
Max4u2
jesli chodzi o nick na ramieniu - to sie dogadamy .... zreszta o "innych" koszulkach rowniez ....
i wreszcie U2roopa - jak najbardziej osobny watek i osobna galeria ......
tylko tak zby dla kazdego bylo wszystko jasne ... to trzeba dobrze wymyslic ...
a ogolnie - to trzba by jakiegos (jedna osobe) kogos do koordynacji tych wszystkich dzialan i projektow ...
kogos kto powiem - oki dosc projektow ! zaczynamy losowanie i dzialamy w kierunku produkcji ....
pozdrawiam
wszystkich
na okragla (360')
Napisano 12 marca 2009 - 16:16
Użytkownik agrace edytował ten post 12 marca 2009 - 16:28
Napisano 12 marca 2009 - 16:23
jak najbardziej osobny watek i osobna galeria ......
tylko tak zby dla kazdego bylo wszystko jasne ... to trzeba dobrze wymyslic ...
na u2pl dzialalo swietnie - moze by sie tak porozumiec z mofo, jak to bylo zorganizowane... albo moze depe czy zbych pamietaja czy inni jutupeelowi weterani?
z tego co pamietam - wszystkie sensowne i mozliwe do zrealizowania projekty znalazly sie na jednej stronie. pod kazdym zdjeciem byla mozliwosc wrzucania komentarzy. pozniej byla sonda, zainteresowani oddali po 1 (?) glosie, wygral konkretny projekt a pozniej byla faza zamowien - rozmiar, meska czy zenska, ilosc, adres wysylki.
a ogolnie - to trzba by jakiegos (jedna osobe) kogos do koordynacji tych wszystkich dzialan i projektow ...
kogos kto powiem - oki dosc projektow ! zaczynamy losowanie i dzialamy w kierunku produkcji ....
dokladnie - musi byc 1 osoba, ktora zajmie sie koordnacja (zbiorka kasy, kupno koszulek w konkretnych rozmiarach i rodzajach, wysylka). to bylo spore przedsiewziecie.
do tego byl ulozony konkretny harmonogram z konkretnymi datami na:
1 - nadsylanie projektow
2 - glosowanie
3 - skladanie zamowien
4 - wplacanie kasy (z tym chyba bylo najwiecej zamieszania i z wysylka)
5 - produkcja
6 - wysylka
byly poslizgi zwiazane z produkcja itd ale ogolnie poszlo sprawnie dzieki poswieceniu i dobrej organizacji pewnych genialnych braci (nie kaczynskich )
wydaje mi sie, ze ulozeniem takiego harmonogramu powinna sie zajac osoba ktora bedzie koordynatorem a terminarz powinien byc dostepny na stronie z kozulkami, zeby wszystko bylo jasne i zeby nie bylo kwekania, a ja chcialem ale nie zdazylem zaplacic buuu...
to kto jest chetny do tak odpowiedzialnego zadania?
Napisano 12 marca 2009 - 19:16
Nr 10 mój faworyt
Napisano 12 marca 2009 - 19:38
ale wszystkie projekty bardzo dobre.
Napisano 12 marca 2009 - 19:44
i potem jazda z koksem:D
Napisano 12 marca 2009 - 20:02
Napisano 12 marca 2009 - 20:27
Napisano 12 marca 2009 - 21:47
dobrze pamiętam, bo moje projekty brały udział w wyborach koszulki koncertowej... Głosowanie odbywało się na stronie Mofo i była to głównie sonda "u2@pl". Pamiętam dobrze, że oberwało mi się jak posłałem linka do sondy koszulkowej na HEH:).
Pytanie: czy ma wybierać społeczność forum (oddzielny temat koszulkowy z sondą na forum) czy wszyscy zainteresowani internauci (to samo ale na u2-site.com)? Przy drugiej opcji liczba zamówień może być naprawdę spora:).
Napisano 12 marca 2009 - 22:16
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych