Zoo TV: Live from Sydney
Posted 20 lutego 2012 - 01:06
Where The Streets Have No Name
Posted 20 lutego 2012 - 07:09
Posted 20 lutego 2012 - 11:23
PS Nie wstawiaj spacji przed przecinkami, bo wiszą w powietrzu i jeszcze spadną, i się zabiją, i będzie smutno.
Chyba pomyliłaś to forum z tym http://www.psychowsparcie.org/forum/
Posted 20 lutego 2012 - 11:47
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Posted 20 lutego 2012 - 13:40
Posted 20 lutego 2012 - 15:18
Posted 20 lutego 2012 - 15:30
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Posted 20 lutego 2012 - 15:57
Posted 20 lutego 2012 - 16:27
Oh child, wipe the tears from your eyes
You know I need you to be strong
And the day is as dark as the night is long
Feel like trash, you make me feel clean
I'm in the black, can't see or be seen
Posted 20 lutego 2012 - 19:11
Jeśli Ulice Bez Nazw wylecą w tej rundzie to będzie to najgorszy Survivor i niestety trzeba będzie go usunąć/powtórzyć...
Posted 20 lutego 2012 - 19:31
Daddy's Gonna Pay For Your Crashed Car
Jeśli Ulice Bez Nazw wylecą w tej rundzie to będzie to najgorszy Survivor i niestety trzeba będzie go usunąć/powtórzyć...
to lepiej znajdź 3 osoby które zagłosują na tatkę i doprowadzą do remisu, a potem przekup głosujących "na inne", żeby zagłosowali na tatka, wtedy streetsy będą całe.
Cause I need freedom now
And I need to know how
To live my life as it's meant to be"
Posted 20 lutego 2012 - 20:50
Posted 20 lutego 2012 - 20:58
Posted 20 lutego 2012 - 21:36
Dlatego w tym miejscu, chciałbym złożyć wniosek o niezaliczenie powyższego głosu. Ale tak jak mówiłem freeqzi, 3-4 dni większej aktywności i spokojnie będziesz mógł (mogła?) wrócić tu do tego tematu i już do końca tego, a także w następnych survivorach głosować I choć bardzo by mi się przydał ten twój głos (niektórzy nawet nie wiedzą, jak bardzo ), to w ten sposób unikniemy kłótni i sporów Mam nadzieję, że to zrozumiesz, zwłaszcza dlatego, że jak najbardziej jestem za wyrzuceniem daddy'ego
Posted 20 lutego 2012 - 22:08
a wracając do @Grega - facet: głosujesz, albo nie pisz.
Tryin' throw my arms around the world
Posted 20 lutego 2012 - 22:35
Wyrazy uznania przyjęteandie jesteś wspaniała
Właśnie?@Eman - a to zostały jakieś no-brainery?
Otóż to.Kto co (nie)lubi
Najgorszy od kiedy? Trzeba będzie? Naprawdę? Bo święte Streets odpadły? Kocham je, naprawdę, ale biorąc pod uwagę całość koncertu ich miejsce widzę mniej więcej na tym etapie. (I tak, Daddy na podium ;P)Jeśli Ulice Bez Nazw wylecą w tej rundzie to będzie to najgorszy Survivor i niestety trzeba będzie go usunąć/powtórzyć...
Przychylam się do postulatu Szczotka. Jednak byłoby dobrze, jeśli jeszcze ktoś by się wypowiedział (bo jak wiadomo, dla mnie to jest na rękę ;D)Cześć freeqzi. Bardzo nas cieszy kolejna osoba na forum, mamy nadzieję, że będziesz tu częściej wpadał(a) i aktywnie uczestniczył(a) w życiu tego forum, jednak na tą chwilę mam prośbę. Z powodu tego, że jakiś czas temu, były próby oszukiwania w survivorach właśnie poprzez rejestrację nowych użytkowników (a przynajmniej część osób twierdziła, że właśnie takie to próby były), mamy taką niepisaną zasadę, że w survivorach mogą grać osoby, które pokazują się również w innych działach. Na początku nie podobała mi się ta opcja, bo nieśmiali 'nowi' fani mogliby się łatwiej integrować właśnie dzięki tej zabawie, ale jednak po niektórych komentarzach (zwłaszcza tych, którzy zbyt serio traktują tą grę), doszedłem do wniosku, że tak będzie po prostu 'zdrowiej'.
Dlatego w tym miejscu, chciałbym złożyć wniosek o niezaliczenie powyższego głosu. Ale tak jak mówiłem freeqzi, 3-4 dni większej aktywności i spokojnie będziesz mógł (mogła?) wrócić tu do tego tematu i już do końca tego, a także w następnych survivorach głosować I choć bardzo by mi się przydał ten twój głos (niektórzy nawet nie wiedzą, jak bardzo ), to w ten sposób unikniemy kłótni i sporów Mam nadzieję, że to zrozumiesz, zwłaszcza dlatego, że jak najbardziej jestem za wyrzuceniem daddy'ego
[2]a wracając do @Grega - facet: głosujesz, albo nie pisz.
Jak już zostało wcześniej (i wielu głosowaniach poprzednich) powiedziane: to tylko zabawa i mam nadzieję, że wszyscy są tego świadomi (czasem mam wątpliwości ) co nie znaczy, że wyrzucenie Dirty Day ['] nie było niewybaczalnym błędem.
Podsumowując:
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Posted 20 lutego 2012 - 22:44
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Posted 20 lutego 2012 - 23:43
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users