Co nie znaczy, że nie warto ich w tym "uświadomić".tylko się nie ośmieszajmy, raz już był ferment bo Schetyna sobie coś tam powiedział. Nie podali źródła, trudno, wypadek przy pracy, wpadka, ktoś może o czymś zapomniał. Tyle, i tylko tyle...
Multicam w mediach
Napisano 17 sierpnia 2011 - 22:08
tylko się nie ośmieszajmy, raz już był ferment bo Schetyna sobie coś tam powiedział. Nie podali źródła, trudno, wypadek przy pracy, wpadka, ktoś może o czymś zapomniał. Tyle, i tylko tyle...
to nie ma nic wspólnego z tamtą sytuacją, w ogóle nie rozumiem jak można to łączyć.. i może jak ty byś się napracował/-a na czymś pół roku to miałabyś trochę inny stosunek do takich wpadek
Napisano 18 sierpnia 2011 - 06:55
Czyżby niejaki Janiak w Co Za Tydzień Coś Szykował? Może teraz ktoś poda skąd pochodzi materiał.Heh, jednej osoby nikt nie posłucha, zresztą zobaczysz, wykorzystają ponownie.
No nie ma, tez to wiem. Tylko ktoś może zrobić podobną awanturę, wystosować ogólnopolską petycje i takie tam, skąd mam wiedziec co komu do głowy strzeli.to nie ma nic wspólnego z tamtą sytuacją, w ogóle nie rozumiem jak można to łączyć...
I tu się zaczyna to co zawsze na forum, jak Ci się nie podoba to zrób lepszy multicam, itd.....i może jak ty byś się napracował/-a na czymś pół roku to miałabyś trochę inny stosunek do takich wpadek
Też bym był zawiedziony gdyby ktoś wykorzystał np. moje zdjęcie i nie podpisał, że to ja jestem autorem. Może bym i zainterweniował, poprosił o sprostowanie, ale tylko ja, a nie np. wszyscy moi znajomi, zresztą jak by to wyglądało, w moim odczuciu wyszedł bym na pieniacza. Dlatego sytuacje z tvn24 uważam za wypadek przy pracy, za wpadkę, zresztą sama tego słowa używasz.
Proponuje wyluzować, stało się i już. I pozostaje mieć tylko nadzieję, że następnym razem nasze rodzime media zrobią wszystko zgodnie ze sztuka dziennikarską.
#26 Guest_Grinderman_*
Napisano 18 sierpnia 2011 - 12:36
Heh, a ja uwielbiam jak czasem na forum pojawiają się odpowiedzi w stylu - pomidor!I tu się zaczyna to co zawsze na forum, jak Ci się nie podoba to zrób lepszy multicam, itd...
A pojęcie sztuka dziennikarska to w dzisiejszych czasach chyba tylko oksymoron.
Napisano 18 sierpnia 2011 - 15:02
Materiał dot. Bono i Facebooka w TVN24.
Pewnie niedługo zablokują ze względu na naruszenie praw autorskich, o ironio.
http://www.youtube.c...h?v=i8AYGq-tl6k
Napisano 18 sierpnia 2011 - 15:48
Wydaje mi się, że nie był zamalowany. Poprostu jest tak słabo widoczny po przekodowaniu.O ile zasłonięcie watermarka przy "One" przez planszę to wypadek przy pracy to jednak zamalowanie go przy "New Year's Day" to już troszkę cios poniżej pasa.
Czy to jest Piotrkowe audio w NYD?
#32 Guest_Grinderman_*
Napisano 18 sierpnia 2011 - 17:00
No jest, ale w sumie jakie to ma znaczenie?Czy to jest Piotrkowe audio w NYD?
Napisano 18 sierpnia 2011 - 22:48
Oj nie, zły tok rozumowania! Raczej potwierdza to co już pisałem, on NIC nie daje tylko niepotrzebnie "zaśmieca" obraz i jak ktoś chce użyć materiał bez zgody to użyje! Mam nadzieję, że w wersji HD się nie znajdzie.Znak wodny dałem w złym miejscu
To niestety prawda. Nie podoba mi się to co zrobił TVN 24. Mógł puścić teledyski, albo Pasadenę. Ale prawda jest taka, że ani Jędrzej ani już na pewno forum, czy nawet kamerzyści nie mają do tego multicamu formalnie prawie żadnych praw. Trzeba się z tym liczyć. A stacja może i świadoma kto zrobił wideo napisała Island, aby nie mieć problemów.Nie jestem specjalistą od prawach autorskich, ale z tego co miałem do czynienia to mnie w sumie nie dziwi, że jako źródło podali Island Records a nie nasze forum. Co by nie mówić, nasz multicam jest nieoficjalny i łamie regulamin organizatora koncertu.
Pisałem m.in. do TVN o multicamie. Pisał ktoś do nich o multicamie jeszcze?. Może wtedy więcej osób powinno napisać i bardziej by się tym zainteresowali, a tak przy małym zainteresowaniu dostali tylko dobre linki do wideo. Może raczej w tonie reklamy kierować maile zamiast w tonie reklamacji.Heh, jednej osoby nikt nie posłucha, zresztą zobaczysz, wykorzystają ponownie.
W sumie powinieneś się cieszyć Jędrzej, że ktoś dostrzegł twoją pracę i uznał za lepszy podkład od chociażby Pasadeny czy teledysków! Raczej do nich napisz, że to co puścili ma za sobą historię flagi itp. i może się zainteresują samym multicamem.
Napisano 19 sierpnia 2011 - 08:58
No raczej I ten super dźwięk, słyszałem go milion razy a myślałem, że to oryginałW sumie powinieneś się cieszyć Jędrzej, że ktoś dostrzegł twoją pracę i uznał za lepszy podkład od chociażby Pasadeny czy teledysków! Raczej do nich napisz, że to co puścili ma za sobą historię flagi itp. i może się zainteresują samym multicamem.
Napisano 04 września 2011 - 18:42
Napisano 04 września 2011 - 18:49
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych