Poczta multicamowa - Ochotnicy
Started by
teka55
, lip 13 2011 22:50
36 replies to this topic
Napisano 14 lipca 2011 - 00:38
Jeżeli nie masz odpowiedniego połączenia internetowego, możesz skorzystać z poczty multicamowej. Wystarczy, że jednemu z naszych ochotników wyślesz płytę DVD o pojemności 8GB (DVD9) oraz kopertę zwrotną, a dostaniesz z powrotem nagraną płytę z multicamem.
Proszę o wszystkie osoby chętne do wysyłania o wpisywanie się!
Jeżeli wpisaliście się, a nie możecie (nie chcecie) już brać udział w poczcie, proszę wyczyścić swój post
Proszę o wszystkie osoby chętne do wysyłania o wpisywanie się!
Jeżeli wpisaliście się, a nie możecie (nie chcecie) już brać udział w poczcie, proszę wyczyścić swój post
Napisano 15 lipca 2011 - 11:47
Fishi13 zgłoś się do Marka poprzez system prywatnych wiadomości forum .
Kliknij na nicka, przejdziesz do profilu i tam wybierz "wyślij prywatną wiadomość".
Dokładnie ! Czekam na Wasze PM-y w których proszę podać adres na który mam Wam wysłać nagranie. Nagrane płytki najpewniej wyślę w poniedziałek.
Wtedy też podam dane do przelewu ( kwota nie przekroczy 10 zł - koszt przesyłki + koszt nośnika)
Tak będzie taniej dla Was
Pozdrawiam
Marek
p.s. pozostały 3 osoby !!!
Napisano 15 lipca 2011 - 15:53
Witam,
czy ktoś miałby możliwość zakupienia płytki w moim imieniu, nagrania koncertu i wysłania jej na mój adres? Oczywiście przed wysyłką pokryję koszty przelewem na wskazany numer konta.
Z góry dziękuję za pomoc
czy ktoś miałby możliwość zakupienia płytki w moim imieniu, nagrania koncertu i wysłania jej na mój adres? Oczywiście przed wysyłką pokryję koszty przelewem na wskazany numer konta.
Z góry dziękuję za pomoc
It's no secret that the stars are falling from the sky
Napisano 18 lipca 2011 - 21:54
Tak jak i pięć lat temu....
Zapraszam. Kontakt na PW. Na podany adres wysyłasz pustą płytkę DVD+R DL (TO WAŻNE!!! Płytka dwuwarstwowa! Jedna DL, a nie dwie zwykłe dvd), kopertę ze swoim adresem i znaczkiem, wszystko wkładasz do drugiej koperty zaadresowanej do mnie i wysyłasz. Po nagraniu odsyłam niezwłocznie. Acha, (wolę napisać) proszę opanować emocje i NIE ZAKLEJAĆ swojej koperty, ze swoją płytką ;-). Jeśli ktoś jeszcze reflektuje na Vertigo z Chorzowa z 2005 roku, to dwie DODATKOWE DVD+R ZWYKŁE - nie DL.
Pozdrawiam,
Q#
Ps. W Gliwicach możliwy odbiór osobisty.
Zapraszam. Kontakt na PW. Na podany adres wysyłasz pustą płytkę DVD+R DL (TO WAŻNE!!! Płytka dwuwarstwowa! Jedna DL, a nie dwie zwykłe dvd), kopertę ze swoim adresem i znaczkiem, wszystko wkładasz do drugiej koperty zaadresowanej do mnie i wysyłasz. Po nagraniu odsyłam niezwłocznie. Acha, (wolę napisać) proszę opanować emocje i NIE ZAKLEJAĆ swojej koperty, ze swoją płytką ;-). Jeśli ktoś jeszcze reflektuje na Vertigo z Chorzowa z 2005 roku, to dwie DODATKOWE DVD+R ZWYKŁE - nie DL.
Pozdrawiam,
Q#
Ps. W Gliwicach możliwy odbiór osobisty.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych