Blok czerwony ma ode mnie wielkie <3, zwłaszcza przejście od Electric Co. do Exit to bardzo ciekawy pomysł.
Ale i tak płakałabym gdyby nie zagrali ani jednej piosenki z Achtunga. Nic się nie załapało ?
Napisano 02 grudnia 2014 - 00:41
Blok czerwony ma ode mnie wielkie <3, zwłaszcza przejście od Electric Co. do Exit to bardzo ciekawy pomysł.
Ale i tak płakałabym gdyby nie zagrali ani jednej piosenki z Achtunga. Nic się nie załapało ?
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 03 grudnia 2014 - 11:15
ha, ile snippetów! nawet nie znam niektórych, najgorzej. najbardziej podoba mi się blok niebieski oraz zakończenie od Exit (jaka huśtawka emocji!). podziwiam zaangażowanie w tworzeniu setlisty
Zapomniałam dodać jeszcze Suspicious Minds do Angel Of Harlem! Naprawiam ten błąd Snippety zawsze można poznać Fajnie, że coś się podoba
Myślałam, że nikt nie zauważy braku Achtunga Prawie załapało się Tryin' i Love Is Blindness. Dodałabym jeszcze Ultraviolet i Acrobata, ale nie mogłam im znaleźć odpowiedniego miejsca.
Napisano 07 stycznia 2015 - 18:01
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych