U2torrents.com
Started by
Guest_jakubbaranowski_*
, maj 02 2007 09:57
259 replies to this topic
#1 Guest_jakubbaranowski_*
Napisano 02 maja 2007 - 09:57
Witam !! Zakładam topic o najwiekszym serwisie z bootlegami U2!!! i zapraszam do dyskusji.
I mam mały problem otoz nie moge zalozyc drugiego konta pierwsze zostalo zbanowane a do drugiego zapomnialem hasla a zarejestrowalem sie na adresie mailowym ktorego zapomnialem ogolnie klops
probowalem sie zarejestrowac kolejny raz ale maile zpotwierdzeniem nie doszly
pomocy !!! jak rozwiazac ten problem
??????????????????????????????????????????
I mam mały problem otoz nie moge zalozyc drugiego konta pierwsze zostalo zbanowane a do drugiego zapomnialem hasla a zarejestrowalem sie na adresie mailowym ktorego zapomnialem ogolnie klops
probowalem sie zarejestrowac kolejny raz ale maile zpotwierdzeniem nie doszly
pomocy !!! jak rozwiazac ten problem
??????????????????????????????????????????
#3 Guest_jakubbaranowski_*
Napisano 02 maja 2007 - 10:45
NA PIERWSZYM MNIE ZBANOWALI BO MIALEM ZA MALE RATIOI po co było tyle kont? ;-)
NA DRUGIM TEZ NIE WIEM DLA CZEGO (MIALEM WYSOKIE RATIO)
A TERAZ TAKIE BUTY Z TYM HASLEM WIESZ ODZYSKALBYM JAK BYM PAMIETAL MOJ DAWNY ADRES E-MAILOWY ALE NIE PAMIETAM
PRZEWAZNIE MAM TAIE SAME HASLA NA WSZYSTKIE STRONY PROBOWALEM WSZYSTKIEGO I NIC
MIALES TEZ KIEDYS TAK
NO CHYBA DA SIE COS Z TYM ZROBIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(
Napisano 02 maja 2007 - 11:10
Po pierwsze, spokojnie, wyłącz Caps Locka, nie używaj milionów wykrzykników. Rozumiem, że jesteś sfrustrowany, ale byłoby sympatyczniej gdyby ludzie przebrnęli przez lekturę Twojego posta bez dostania oczopląsu.
Napisz do adminów, to też są ludzie. Kiedyś się z nimi kontaktowałem i uzyskałem pomoc.
Napisz do adminów, to też są ludzie. Kiedyś się z nimi kontaktowałem i uzyskałem pomoc.
Napisano 02 maja 2007 - 11:10
jeśli drugie konto założyłeś z tego samego kompa, o tym samym IP no to jest lipa. Też tak miałem, po pierwszym zbanowanym koncie, ratio na drugim miałem dość niezłe, ale do czasu, kiedy to admin załapał, że zdublowałem konto
Może tez teraz odkryli, że masz zdublowane konto?
Jeśli nie i problem tkwi w zapomnieniu hasła czy tam maila, poużywaj jakichś programów do odzyskiwania haseł itp.
Generalnie ludzie z u2torrents powinni grzmieć i ostrzegać wielkimi literami zaraz na początku o konsekwencjach i w ogóle o istnieniu czegoś takiego jak ratio.
Może tez teraz odkryli, że masz zdublowane konto?
Jeśli nie i problem tkwi w zapomnieniu hasła czy tam maila, poużywaj jakichś programów do odzyskiwania haseł itp.
Generalnie ludzie z u2torrents powinni grzmieć i ostrzegać wielkimi literami zaraz na początku o konsekwencjach i w ogóle o istnieniu czegoś takiego jak ratio.
#6 Guest_jakubbaranowski_*
Napisano 02 maja 2007 - 12:09
to jest chyba sprawa hasla ale wyprobowalem juz wszytskie dostepne kombinacje przeciez jak by zbanowali mi konto no to przynajmniej bym mogl na nie wejsc
a to wyglada tak jak bym wcale tego konta nie mial
nie wiem czy zrobilem dobrze ale zalozylem dzisiaj nowe konto ale nie przyszedl mail z potwierdzeniem rejestracji wiec chyba sie domyslili
a to wyglada tak jak bym wcale tego konta nie mial
nie wiem czy zrobilem dobrze ale zalozylem dzisiaj nowe konto ale nie przyszedl mail z potwierdzeniem rejestracji wiec chyba sie domyslili
#16 Guest_MacPhisto18_*
Napisano 02 maja 2007 - 17:46
ja mysle, ze to nie ma duzego znaczenia
No wiem że nie ma znaczenia ale jeżeli np. mi na oneta wiadomość dochodzi 10 godzin, a na interii 10 minut to jest troche różnica. Możliwe że przyjeli mu konto ale wiadomość jeszcze nie doszła,sam juz nie wiem.
Napisano 02 maja 2007 - 18:26
na tlenie jest o wiele szybciej z dostarczaniem takich haseł
jezu dwa takie same tematy
jeden tu a drugi w zlotahch
jezu dwa takie same tematy
jeden tu a drugi w zlotahch
Napisano 02 maja 2007 - 18:52
człowieku wyłącz Caps Lock
taki przycisk po lewej
bo się czytać nie da
taki przycisk po lewej
bo się czytać nie da