Gitary Adama
#21 Guest_jakubbaranowski_*
Posted 29 czerwca 2007 - 23:00
#25 Guest_MacPhisto18_*
Posted 29 czerwca 2007 - 23:22
Hej ludzie przejdzcie na offtopic !!! tu sie rozmawia o wioslach naszego Adasia a nie o zlotowych strojach.
A co The Fly miał przy tym stroju?? Kaszanke?? Mocherowy beret?? Mi sie zdaje że taką gitarke na wzór adamowej (bo Adam już pewnie dawno swoją popalił w kominku). Mały off top nie zaszkodził jeszcze nikomu....Powiem że jestem ZA a nawet PRZECIW
#27 Guest_MacPhisto18_*
Posted 30 czerwca 2007 - 13:57
Tak, to jestem ja na zlocie w Poznaniu Ale tu podobno o strojach pisać nie wolno
Nom nie wolno...zabronili..dostaniesz kare klęczenia na grochu, i później jak będziesz szedł ulicą to sie bedą grzyby same marynować na twój widok więc STRZEŻ SIE
Posted 30 czerwca 2007 - 18:53
Mrówa jesteś beznadziejny i tyle . i reszta dowcipnisiow tez. Fani.... phi (smiech na sali).
Wiesz co, powinieneś przyjąć 2 zasady: 1) więcej dystansu do samego siebie i 2) nie osądzać innych fanów, a już na pewno nie czynić takich uwag jak powyższa.
Wielka, zielona, kosmata prawda, którą każdy ma swoją i nieustannie obrabia innym.
#30 Guest_MacPhisto18_*
Posted 30 czerwca 2007 - 19:37
Mrówa jesteś beznadziejny i tyle . i reszta dowcipnisiow tez. Fani.... phi (smiech na sali).
Czasem można sobie pożartować, i uwierz mi nie ma w tym nic złego za bardzo bierzesz to do siebie. Wchodząc na to forum powinieneś wyposażyc sie w ABŚ (Aby Było Śmieszniej) bo niektórzy ludzie nie są załamanymi smutasami. Nie będe ci sie odgrywał że to ty jesteś żałosny wystawiając takie opinie bo mi na tym nie zależy...
#32 Guest_MacPhisto18_*
Posted 30 czerwca 2007 - 19:55
Posted 30 czerwca 2007 - 19:56
Dobra OK sorry ze sie wogole na tym forum wypowiadam..... raczej nie powinienem bo jestem smutas itp itd Ale powiem wam jedno: wcale taki nie jestem
narazie milo bylo
Ejjjj koledzy!!!!! Bo to zaczyna wyglądać jak w piaskownicy!!! "nie lubisz mnie? dobra, biorę swoją łopatkę, wiaderko i idę się pobawić gdzie indziej!!! "
Dajmy spokój Zgoda???
#40 Guest_MacPhisto18_*
Posted 30 czerwca 2007 - 20:16
Obawiam się chłopaki, że wbrew apelowi The Fly'a-Biesiady poziom Waszej dyskusji spadł poniżej wszelkiej granicy przyzwoitości i dojrzałości.
Też sie tego obawiam i nie chce tego ciągnąć bo po co??
ciekawe z czym do mnie nie trafisz rozwin to bo to jednak ciekawy temat jest
p.w
ale myslalem ze forum to takie cos gdzie mozna sie wypowiadac na dany temat
Dobrze myślałeś
Myśle że dyskusje można zakończyć...
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users