Gitary Adama
Napisano 29 kwietnia 2007 - 21:16
To to mi wygląda na jakieś Fender Precission własnie, ale głowy nie dam.
A bas PopMartowy brzmiał równie kozacko jak wyglądał kolego Mrówa
#7 Guest_Mrówa_*
Napisano 29 kwietnia 2007 - 21:22
Na początku osoba mniej znająca się na rzeczy (wnioskuję, że Mac18 takową jest), na to zwraca uwagę. Nie rozumiem twojego zdziwienia.
A ja rozumiem, bo dla mnie zwracanie uwagi pierw na wygląd, a potem na brzmienie jest rzeczą dziwną, co niekoniecznie taką musi być dla innych.
mi jakoś ten popmartowy bas nie odpowiadał....a czy ten z Zoo TV to to przypadkiem nie to samo co adaś miał na R&H i zapewne podczas wcześniejszych tras?(np. jakos takoś podobny jest na DVD R&H w Exit albo Wowy np.)
Napisano 27 czerwca 2007 - 21:02
Wielka, zielona, kosmata prawda, którą każdy ma swoją i nieustannie obrabia innym.
Napisano 28 czerwca 2007 - 07:44
Robisz takie na zamówienie?? No to kurde zazdroszcze, mi sie ten bas strasznie podoba i nawet jakby wcale nie mial grać to bym taki chciał
Zrobiłem go sobie na zlot w Poznaniu Teraz będzie wisiał na ścianie u synka w pokoju
nie zastanawiałem się nad tym, żeby uruchomić produkcję taśmową
Napisano 28 czerwca 2007 - 12:05
#18 Guest_MacPhisto18_*
Napisano 28 czerwca 2007 - 12:19
Gdybyś był na zlocie, to chociaż fotke byś miał z takim basem
No masz, kolejny powód dla którego mogłem sie tam pojawić Ludzie nie dobijajcie mnie Ale jeszcze raz ci gratuluje tego stroju, jak zobaczyłem te foty to normalnie pop mart mi sie cały przed oczami przewinął
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych