U2 w TV
Napisano 09 maja 2009 - 18:08
dopiero znaffca Hierek "kruk" Wrona ci to musi oznajmiać
Oj Mirballman
oj
i pewnie będzie z jakieś 1/25 nagrania dostępna
tylko się pociąć
Napisano 15 maja 2009 - 19:19
Napisano 15 maja 2009 - 19:44
W ogóle stwierdzam, że clip lepiej się prezentuje w ekranie TV niż na u2.com z racji, że ekran jest większy . Bardzo fajny teledysk, naprawdę. Takie lubię: gdzie jest dużo U2, a mniej abstrakcji. (No chyba, że jest wybitnie zrobione)
Właśnie m.in dlatego tak wyleciałem z WC, żeby zobaczyć jak to się prezentuje w większym formacie. Dotychczas widziałem tylko raz w robocie i to bez dźwięku. W domu niestety nie mam możliwości obejrzenia a jeśli chodzi o MTV2 to niestety załapałem się tylko na samą końcówkę.
#312 Guest_Fanka U2_*
Napisano 16 maja 2009 - 19:13
Przecież zawsze ktoś nagrywa. Bez nerwów fanko U2
Dziękuję. Czekam na publikację w Necie.
Tak a propos... Czy ktoś pamięta program na Planete (leciało to chyba w zeszłym roku) pt. "Znakomitości"? W jednym z odcinków pojawił się Bono (ponoć to puszczano aż osiem razy!). Ma ktoś nagranie tego programu? Byłabym bardzo wdzięczna...
Jeszcze raz pozdrawiam
Fanka U2
Napisano 16 maja 2009 - 19:51
#320 Guest_Fanka U2_*
Napisano 16 maja 2009 - 20:14
O Fanka! Wróciłaś!! Tęskniliśmy! Albo to może kontynuację topiku tutaj proponuję http://u2forums.com/...mp;#entry100487
O NIE, NIC Z TEGO!!!!
Ten temat nie będzie w ogóle kontynuowany, ponieważ:
- po pierwsze: ten temat jest od jakiegoś czasu nieaktualny i nie ma sensu go kontynuować;
- po drugie: proponuję zamknięcie tematu i to natychmiast;
- po trzecie: (sorry za wyrażenie) ZAMĘCZYCIE MNIE NA 'ŚMIERĆ', A ZARAZEM DLA MNIE TO JEST WKURZAJĄCE!!!!
Tak a propos: Dajcie MI ŚWIĘTY SPOKÓJ (Z TYM TEMATEM)!!!! WYKASUJCIE TEN TEMAT!!!! PLEASE, PLEASE, PLEASE!!!! =P
I jeszcze coś: przybyłam tutaj na chwilowy okres czasu.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych