Survivor Albumowy - Uważaj Kochanie! (edycja 2)
Posted 27 listopada 2010 - 21:48
...
Posted 27 listopada 2010 - 22:12
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Posted 27 listopada 2010 - 22:19
oj tam. przecież wiadomo że wszystkie głosy na mercy są na one. tylko ile można się z tym męczyć?;p
@rodia - masz coś do moich gofrów? lepiej byś mi pomógł zrobić;p
Nie masz jeszcze? http://www.students....tudenckie-gofry
A w ogole, to robisz smaka.
A zeby nie bylo, ze offtop, to sobie tu tak ogladam co wywalacie, ale nie glosuje, bo AB do moich ulubionych plyt nalezy i jakos nie umiem. Ciekawa jestem konca.
Posted 27 listopada 2010 - 22:37
Nie masz jeszcze? http://www.students....tudenckie-gofry
na razie zebrałem kilka przepisów i cennych rad (i ostrzeżeń), teraz przygotowuję się do wdrożenia zapoznanej teorii w życie.
to jest poważna operacja i to wymaga dobrego przygotowania. mam zamiar pierwsze podejście wykonać jakoś do końca tygodnia. o postępach będę na bieżąco informował.
Posted 27 listopada 2010 - 23:08
na razie zebrałem kilka przepisów i cennych rad (i ostrzeżeń), teraz przygotowuję się do wdrożenia zapoznanej teorii w życie.
to jest poważna operacja i to wymaga dobrego przygotowania. mam zamiar pierwsze podejście wykonać jakoś do końca tygodnia. o postępach będę na bieżąco informował.
Okay. Bede uwaznie sledzic facebookowa tablice. Czaruj
Posted 28 listopada 2010 - 10:20
Posted 28 listopada 2010 - 10:24
of Future Past
the magician longs to see...
one chants out
between two worlds
Fire - walk with me.
Posted 28 listopada 2010 - 10:33
Posted 28 listopada 2010 - 11:17
Posted 28 listopada 2010 - 14:25
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Posted 28 listopada 2010 - 14:29
Posted 28 listopada 2010 - 14:40
Ja sądzę, że cała ta akcja to spisek acra mający na celu zwiększenie popularności umierającego czata U2, na którego już nikt poza stałymi osobami nie wchodzi oraz znalezienie posłuchu wśród ludu gotującego, aby wsparli go w robieniu gofrów. Ja osobiście w takich chwilach serdecznie żałuję, że nie mam na tym forum praw administratora, podczas gdy inni administratorzy robią sobie jaja i ogólny burdel ;] Bo w tym momencie jest tu chora sytuacja, w której część głosujących uznała, że głos na Mercy = głos na One (Agatka, elf np.), a innych tknęło sumienie, że jednak zagłosują se drugi raz (anton, Elessar, acr, stokrotka np.). A ja nie mam zamiaru sprawdzać kto na co głosował ile razy, po prostu najwyżej te posty zignoruję Ładnie więc proszę jednego z legalnie i demokratycznie wybranych adminów, aby zrobił jedno z dwojga:siekiera siekiera!
shakira elo pozdro 500 trzy dziewieńset!
a) Usunął głosy na Mercy i zostawił tylko te normalne, a ci co ich usunięto zagłosują drugi raz normalnie;
b ) Usunął głosy zastępcze i zostawił tylko te na Mercy i ja już je sobie zamienię albo lepiej - zedytował je tak, żeby z Mercy zrobiło się One.
Jeśli te warunki nie zostaną spełnione do dzisiaj do północy to zignoruję was przy zliczaniu głosów i wtedy One już na pewno przejdzie do następnej rundy, a tego chyba nie chcecie?
Ej no weź, zostań z nami. Chociaż Ty w sumie głosowałeś na Muchę, to możesz na razie iśćraz dwa trzy
odpadam z glupiej gry
Myślałem nad tym, jak również nad "Uwaga, bobas!" oraz różnorakimi konfiguracjami wykrzykników, ale ostatecznie uznałem, że "kochanie" brzmi najkozacniej.Nie powinno być czasem: "Uważaj! dziecko!!" tytuł wziął się od naklejek na trabantach, ostrzegających o tym, że w aucie jedzie mały człowieczek. Z tego co pamiętam
Posted 28 listopada 2010 - 15:26
dopsz, wyciacham co trzeba skoro takie problemy są, bo znowu One nie odpadnie i dopiero będzie wstyd ;p
Posted 28 listopada 2010 - 16:00
se zagłosuję se drugi raz
One
Posted 28 listopada 2010 - 16:07
b ) Usunął głosy zastępcze i zostawił tylko te na Mercy i ja już je sobie zamienię albo lepiej - zedytował je tak, żeby z Mercy zrobiło się One.
Pff, jak ktoś zamieni moje Mercy na One bez mojej osobistej zgody, zabiję...
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Posted 28 listopada 2010 - 16:27
i Ty przeciwko mnie!
hieno.
idź się zająć rozwodem i wydziedziczaniem podrzutków.
w ogóle to mieliśmy głosować na Untila :<
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users