Survivor Albumowy - The Unforgettable Fire (edycja 2)
Napisano 01 listopada 2010 - 13:44
No ale Pride, konsekwentnie. Już nawet nie chodzi o happening pt. "wyrzucamy Pride", ale naprawdę zaczynają odpadać zbyt dobre piosenki.
Napisano 01 listopada 2010 - 13:49
Ktoś tu chyba nie ma uszu.MLK
bo ma żałosny tekst a melodii to w ogóle nie ma.
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 01 listopada 2010 - 15:11
Napisano 01 listopada 2010 - 17:09
Napisano 01 listopada 2010 - 17:56
Powiedzieć Ci czego Ty nie masz?MLK
bo ma żałosny tekst a melodii to w ogóle nie ma.
Napisano 01 listopada 2010 - 18:37
Napisano 01 listopada 2010 - 18:54
Napisano 01 listopada 2010 - 19:12
- Ilu członków U2 potrzeba, by zmienić żarówkę?
- Jednego - Bono trzyma żarówkę, a świat kręci się wokół jego tyłka.
Napisano 01 listopada 2010 - 20:01
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 01 listopada 2010 - 21:51
Napisano 01 listopada 2010 - 22:00
Powiedzieć Ci czego Ty nie masz?
Idź se lepiej do kina na jakiś zagraniczny film
of Future Past
the magician longs to see...
one chants out
between two worlds
Fire - walk with me.
Napisano 01 listopada 2010 - 22:10
No i co? Trzeba było głosować na Pride, teraz to już do podium dociągnie, a może i wygra...
Ehhh. Nie chcę, żebym za dwa tygodnie mógł powiedzieć coś w stylu: "A nie mówiłem?".
Słuchajcie ludzie. Dajecie się wciągnąć w gierki obrońców krz...Pride.
Kade, stokrotka, acr, vieux, dlaczego nie ciągniecie konsekwentnie ? Ja rozumiem, że wybieracie 'mniejsze zło', ale jeśli Pride pociągnie jeszcze z dwie, max trzy rundy, to wygra ten survivor. Nie chcę was straszyć, ale w walce 1on1 wszystko inne jest z góry skazane na porażkę.
Pride (In The Name Of Love)
Dlaczego?
Wszystko po za Pride, no i może po za Elvisem, chociaż raz w życiu udało mi się poczuć, udało mi się doznać, udało mi się mieć ciary. Taki to jest album. Pride mi nie wchodzi od samego początku. Ostatnio próbowałem rozkminić powód, dlaczego taka 'dobra' piosenka nigdy mi nie weszła ? Może to jest efekt tego, że kiedy zaczynałem przygodę z U2 Pride znajdował się na odtwarzaczu bezpośrednio po WTSHNN (tak, nie poznawałem ich płytowo, a na pewno nie te 'największe' hiciory). No i dlatego, że Streetsy za każdym razem mnie miotły i niszczyły do tego stopnia, że wchodzące po tym Pride było tak bezpłciowe, tak irytujące i tak nudne, że nie dało się tego przełknąć (tak samo mam z Wonderwall Oasis no może trochę w mniejszym stopniu, bo Wonderwall od czasu do czasu mogę tak sam z siebie odsłuchać a Pride nijak się nie da).
No więc. Kto nie chce, żeby Pride wygrał ten survivor, proszony jest o głosowanie JUŻ! A pamiętajcie, że na tym albumie jest jeszcze TUF, jest Bad, jest Promenade, jest A Sort Of Homecoming i wiele innych lepszych kawałków.
Dziękuję
Napisano 01 listopada 2010 - 22:21
Napisano 01 listopada 2010 - 23:32
Indian Summer Sky zasluguje na wyzsza lokate, na pewno wyzsza niz MLK i Pride.
Napisano 02 listopada 2010 - 00:05
A to zabawne, że to mówisz, bo właśnie wczoraj byłem.Idź se lepiej do kina na jakiś zagraniczny film
Ale są jeszcze Indian Summer Sky i MLK, które są gorsze, dlatego odpadną pierwsze Zresztą nie zgadzam się, że aktualne rundy mają cokolwiek wspólnego z (nie)zwyciężeniem Pride tego surwajwora. Nie sądzę, żeby za 2 rundy pozwolono, aby PITNOL pokonał którykolwiek z wymienionych przez Ciebie kawałków.A pamiętajcie, że na tym albumie jest jeszcze TUF, jest Bad, jest Promenade, jest A Sort Of Homecoming i wiele innych lepszych kawałków.
Napisano 02 listopada 2010 - 10:00
Napisano 02 listopada 2010 - 10:17
Ahh ten Szczotek i ten Jego Pride:PPPP
#199 Guest_(VeRTigo)_*
Napisano 02 listopada 2010 - 10:43
Napisano 02 listopada 2010 - 11:45
Zresztą nie zgadzam się, że aktualne rundy mają cokolwiek wspólnego z (nie)zwyciężeniem Pride tego surwajwora. Nie sądzę, żeby za 2 rundy pozwolono, aby PITNOL pokonał którykolwiek z wymienionych przez Ciebie kawałków.
Obyś miał rację
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych