i do tego jeszcze Pride i SBS...
juz mi się naprawdę to znudziło.
Napisano 01 sierpnia 2009 - 14:55
Mnie za przeproszeniem szlag by trafił, gdyby na moim pierwszym koncercie U2 zabrakło TYCH klasyków. Więc w radiu też powinny być. Bo na koncercie ludzie będą stali i nie wiedzieli co ze sobą zrobić. Zrozumcie, że koncert jest dla wszystkich, więc w takim radiu jak Zetka będą przygotowywać ludzi pod kątem hitów. Chcecie perełek, przełączcie na "Trójkę".juz mi się naprawdę to znudziło.
Napisano 01 sierpnia 2009 - 16:50
Mnie za przeproszeniem szlag by trafił, gdyby na moim pierwszym koncercie U2 zabrakło TYCH klasyków. Więc w radiu też powinny być. Bo na koncercie ludzie będą stali i nie wiedzieli co ze sobą zrobić. Zrozumcie, że koncert jest dla wszystkich, więc w takim radiu jak Zetka będą przygotowywać ludzi pod kątem hitów. Chcecie perełek, przełączcie na "Trójkę".
Kocham IE....
Napisano 01 sierpnia 2009 - 19:18
wiem, że koncert jest dla wszystkich, ale to nie zmienia faktu, że można by puścić coś poza hitami, szczególnie skoro to ma być cały dzień z U2
cóż, okaże się, ale..
Napisano 01 sierpnia 2009 - 19:25
kurczę, trudny wybór.
be?
no chyba, ze tak się rozszaleli, ze wszystkie trzy..
Napisano 05 sierpnia 2009 - 18:06
Napisano 07 sierpnia 2009 - 19:20
Teraz chyba powtórka programu - dokładnie nie wiem, ale w spisie póki co widnieje 6 kolejnych utworów u2.W Mieście Muzyki, a dokładnie na RMF Rock leci "U2 Day" (prawdopodobnie będzie do godz. 24:00)...
Oto strona internetowa MM:
http://www.miastomuzyki.pl/
Na tej stronie jest ponad 60 stacji radiowych (być może wkrótce będzie RMF U2... ), z różnymi gatunkami muzyki.
Wybaczcie, że tak późno, bo u mnie Internet nawala...
Enjoy it!
Pozdro
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych