U2 w radiu
Napisano 23 marca 2009 - 18:05
we'll shine like stars in the winter light..."
Napisano 24 marca 2009 - 12:03
TEN TEMAT NIE SŁUŻY TEMU BY PO KAŻDEJ USŁYSZANEJ PIOSENCE U2 W RADIU O TYM TU PISAĆ!!!
Tu piszemy wtedy, kiedy chcemy zapowiedzieć jakieś audycje w radiu o U2, albo chcemy wrzucić jakąś audycję, bądź program o U2.
Możemy też napisać, gdy w radiu puszczą NAPRAWDĘ niesamowicie rzadką piosenkę (jak puszczą "Street mision" w radiu ZET - to mozna pisać)
Natomiast o zwykłych piosenkach U2, których teraz w radiu są setki, piszemy w Shoutboxie!
Moderatorzy, mam rację?
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 24 marca 2009 - 12:16
Moderatorzy, mam rację?
Heh, no widzisz, też tak właśnie przejrzałem wątek i nie rozumiem po cholerę jaką tu wpisywać że Sometimes leciało w radyju jakimś przed chwilą (a leciało i co z tego?) i co to ma do czegokolwiek, no i mi się wydaje że masz rację, ale widoczna wola ludu z drugiej strony, może statystykę częstotliwości puszczania U2 ktoś prowadzi.. ech. Nie no, racja. Dzięks za drobne wyręczenie, Pablo słusznie prawi, posłuchajcie go teraz. No.
Użytkownik acr edytował ten post 24 marca 2009 - 12:17
a ja idę spać bo zagęszczenie literówek na zdanie przebiło barierę nieprzyzwoitości.
Napisano 24 marca 2009 - 13:48
Heh, no widzisz, też tak właśnie przejrzałem wątek i nie rozumiem po cholerę jaką tu wpisywać że Sometimes leciało w radyju jakimś przed chwilą (a leciało i co z tego?) i co to ma do czegokolwiek, no i mi się wydaje że masz rację, ale widoczna wola ludu z drugiej strony, może statystykę częstotliwości puszczania U2 ktoś prowadzi.. ech. Nie no, racja. Dzięks za drobne wyręczenie, Pablo słusznie prawi, posłuchajcie go teraz. No.
Acr, coś Ty sie Pamietników z Powstania Warszawskiego Mirona Białoszewskiego naczytał ?
Sorry za offtop, ale post Acra jest zadziwiający w swoim chaosie
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 24 marca 2009 - 18:23
Napisano 09 kwietnia 2009 - 10:03
A może by stworzyć temat "Piosenka, która aktualnie leci w radio", by zaspokoić tych wszystkich wyrywnych?
Skoro wielką popularnością (jak nie największą) swego czasu cieszył się temat gdzie wpisywało się cyferki w temacie o dzieciach, to może i ten temat by nie upadł.
A przynajmniej, w odróżnieniu od tematu z dziećmi, byłby na temat.
.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych