Pilki na wyslijto.pl. Format mp3 - 192 kb/s.
Część 1 (66,7 MB)
Część 2 (96 MB)
Hold Me..-Mysterious Ways-One- Unchained Melody (dla Sławka)
Napisano 19 kwietnia 2007 - 07:57
Napisano 19 kwietnia 2007 - 13:13
Napisano 21 kwietnia 2007 - 11:23
Napisano 21 kwietnia 2007 - 12:13
Jeszcze jedno muszę wyjaśnić, odnośnie tego videa - Mofo jest na pewno z Warszawy, Even Better być może ( tzn. nie mam dowodów na to, że nie jest ). Natomiast Streets NA PEWNO nie jest z Warszawy, tylko najprawdopodobniej z Rotterdamu ( wydaje mi się, że za ekranem widać nawet trybuny, których jako żywo w Warszawie nie było ) tak samo jak Discotheque.
Napisano 21 kwietnia 2007 - 12:18
co do Streets nie byłem pewny, zdaje mi się że Larry jest tak ubrany jak Warszawie, znaczy inaczej niż w Rotterdamie, ale nie za bardzo widać [w ogóle widać tylko Bono i scenę z daleka
].
każdy koncert był nagrywany z kilkunastu kamer, a to co widzieliśmy na ekranie zależało tylko od zamysłu reżyserki... Z tego co wiem, każdy koncert z PopMartu [mówię o tych nieopublikowanych w necie lub opublikowanych częściowo typu Warszawa]leży gdzieś w archiwach jako niezmontowane zapisy wszystkich kamer.
Napisano 21 kwietnia 2007 - 12:47
Dobra, może obraz jest z Warszawy, ale dam głowę, że dźwięk jest z Rotterdamu.
W krótkim dokumencie o koncercie w Edmonton ( na 1st leg Popmartu ) pojawia się zdanie, że właśnie ten koncert jest pierwszym, który zespół zdecydował się profesjonalnie nakręcić. The Edge tłumaczy w nim, że absolutnie nie oznacza to oficjalnego wydawnictwa itd. Skąd więc wzięło się nagranie z Las Vegas, nie wiem.
Napisano 02 lipca 2007 - 11:39
Napisano 27 lipca 2007 - 17:14
Super,że jest ten bootlegWrzucając kilka utworów dla Sławka (Slawasu2) z tego koncertu wrzuciłem również przy okazji cały koncert - może komuś się przyda.
Jakoś nagrania jest powszechnie znana - mimo wszystko warto mieć ten koncert w swojej kolekcji (na inny bootleg szanse są niewielkie). Można też posmakować atmosfery panującej wśród fanów (nawet bardziej niż samej muzyki).
Pilki na wyslijto.pl. Format mp3 - 192 kb/s.
Część 1 (66,7 MB)
Część 2 (96 MB)
Hold Me..-Mysterious Ways-One- Unchained Melody (dla Sławka)
Napisano 27 lipca 2007 - 19:42
Jak przesłuchasz całe to masz u mnie nowy avatar ;-D
Napisano 07 sierpnia 2009 - 18:16
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 07 sierpnia 2009 - 18:36
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych