2010-11-25: Mt Smart Stadium - Auckland, New Zealand
Napisano 18 listopada 2010 - 00:40
eeech te wasze pogodowe tematy.
A jeżeli chodzi o godzinę to w Austrii jest teraz 24.00? czyli osiem godzin później?
a 28 godzin i 40 minut później:
czasami jak mam doła to wystarczy tylko dobrze poszukać...
Napisano 18 listopada 2010 - 09:56
To jest całkowita masakra i absolutne 10/10, kurwa. Nie jestem nawet w stanie wyrazić słowami jak bardzo im zazdroszczę tego widoku. To tak jakby u nas grali NYD koło Stoczni Gdańskiej, SBS w Derry, Heartland przy Mississipi River, Running To Stand Still w Dublinie obok Ballymun Flats, Walk On w Birmie albo, nie wiem, Streetsy na pustyni obok Drzewka. A i tak to by chyba nie oddało piękna i elegancji powiązania piosenek z tymi miejscami tak jak ta jedna piosenka z tym jednym miejscem.
Ci Australijczycy, to oni jednak są.
Napisano 18 listopada 2010 - 10:22
Jako zywo, ale Australijczycy do miejsca spoczynku drzewka maja dobre 2-3 tysiace kilometrow morza.
Za to Nowozelandczycy, rzeczywiscie, maja fajnie.
Jeszcze tydzien...
pozdro, Wiercioch
Napisano 18 listopada 2010 - 10:39
To jest całkowita masakra i absolutne 10/10, kurwa. Nie jestem nawet w stanie wyrazić słowami jak bardzo im zazdroszczę tego widoku. To tak jakby u nas grali NYD koło Stoczni Gdańskiej, SBS w Derry, Heartland przy Mississipi River, Running To Stand Still w Dublinie obok Ballymun Flats, Walk On w Birmie albo, nie wiem, Streetsy na pustyni obok Drzewka. A i tak to by chyba nie oddało piękna i elegancji powiązania piosenek z tymi miejscami tak jak ta jedna piosenka z tym jednym miejscem.
złote usta? he he he he....
Napisano 18 listopada 2010 - 16:46
Reszta fotek: tutaj i tu też.
Wyobrażam to sobie tak. Zaczynają grać wiadomy utwór, Bono wskazuje ze sceny na wiadome miejsce, które jest delikatnie podświetlone i widać je z oddali... Atmosfera./.../ A i tak to by chyba nie oddało piękna i elegancji powiązania piosenek z tymi miejscami tak jak ta jedna piosenka z tym jednym miejscem.
- Ilu członków U2 potrzeba, by zmienić żarówkę?
- Jednego - Bono trzyma żarówkę, a świat kręci się wokół jego tyłka.
Napisano 18 listopada 2010 - 18:44
Wiercioch, a mi się wydaje czy Ty planujesz tam być na miejscu?
Napisano 18 listopada 2010 - 20:36
A tam wreszcie ;PPomyliłem Australię z Nową Zelandią? Yeah, wreszcie jakaś gafa
Planowac, to wiele planuje.Wiercioch, a mi się wydaje czy Ty planujesz tam być na miejscu?
AUS/NZ... RPA mi bardzo po glowie chodzi, oj, bardzo... o Ameryce Poludniowej nie wspominajac... oswiadczyny planuje, rodzine... cos z tych planow trzeba bedzie przekuc w rzeczywiste dzialania i czyny.
pozdro, Wiercioch
Napisano 18 listopada 2010 - 22:33
Co mnie sprowadza na powrót do kwestii Twojej bytności na koncercie. Bo to już za tydzień, tutaj plany trzeba już niemal natychmiast przekuwać w konkretne czyny
Napisano 19 listopada 2010 - 06:17
To tak jakby u nas grali NYD koło Stoczni Gdańskiej
dlatego jestem wielkim zwolennikiem tego, aby koncert U2 odbył się w przyszłym roku na nowym stadionie w Gdańsku. Za rok będziemy też mieli trzydziestą rocznicę wprowadzenia stanu wojennego...
Napisano 19 listopada 2010 - 11:36
dlatego jestem wielkim zwolennikiem tego, aby koncert U2 odbył się w przyszłym roku na nowym stadionie w Gdańsku. Za rok będziemy też mieli trzydziestą rocznicę wprowadzenia stanu wojennego...
Ooooooo...Ja jestem również za takim uczczeniem tamtych wydarzeń! Oj, bardzo. I przeżyłbym , nawet gdyby to odbyło się w grudniu.
Napisano 19 listopada 2010 - 20:09
Napisano 19 listopada 2010 - 23:33
Napisano 20 listopada 2010 - 14:21
UPDATE - 21.11.10:
Ponadto na Facebooku U2 pojawiło się takie pytanie:
What's the one unreleased U2 track you'd love them to play in NZ/Aus... and why?
- Ilu członków U2 potrzeba, by zmienić żarówkę?
- Jednego - Bono trzyma żarówkę, a świat kręci się wokół jego tyłka.
Napisano 22 listopada 2010 - 10:07
Rehearsals have started
City Of Blinding Lights (extensive rehearsal)
One Tree Hill, in Simon's words "hint only"
Vertigo intro
Moment Of Surrender
Unknown jam
One Tree Hill
All without vocals and probably by the crew rather than the band.
Napisano 22 listopada 2010 - 10:08
Rehearsals have started
City Of Blinding Lights (extensive rehearsal)
Vertigo intro
Moment Of Surrender
Unknown jam
One Tree Hill
All without vocals and probably by the crew rather than the band.
No i zabawa zaczyna się od nowa
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Napisano 22 listopada 2010 - 10:09
Widzę, że z Atomic'iem wpadamy na te same pomysły w tym samym czasie
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Napisano 22 listopada 2010 - 18:39
Today, rehearsals have taken place at Mt Smart Stadium in Auckland. We believe that these were by the crew rather than U2 themselves, though it is possible that some of the band were involved. No vocals have been heard, so it is unlikely that Bono participated.
We would like to extend sincere thanks to contributor Simon for his detailed reports of proceedings. Two bass riffs were heard around 4:30pm local time; they were:
Crazy Tonight (remix)
Get On Your Boots
At 6:30pm, Simon then reported the following tracks:
Recording over PA of Neil Armstrong's "one small step for man" moon landing quote
City Of Blinding Lights, keys
City Of Blinding Lights, bass riff
Unrecognisable drum rehearsals
City Of Blinding Lights instrumental, twice
Vertigo intro
And in his most recent report, at 7:10pm, Simon reported the following songs, still with no vocals:
Moment Of Surrender
Unknown jam
Quick One Tree Hill riff
One Tree Hill
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych