Survivor OT - ANKIETA
Started by
acr
, wrz 05 2010 23:20
83 replies to this topic
Napisano 11 listopada 2010 - 22:43
a może równolegle jakiś drugi, żeby inni też się mogli pobawić?
Napisano 11 listopada 2010 - 23:17
Kate jak najbardziej, Sigur też może być, jeśli o mnie chodzi
Napisano 10 grudnia 2010 - 14:27
A o której konkretnie płycie mówimy w rankingu występują dwie
"Basista umiera i idzie prosto do rock and rollowego nieba, u którego bram wita go Archanioł Gabriel. Tuż za nim widać w ożywionej rozmowie Jimiego Hendrixa, Johna Lennona, Elvisa Presleya, Janis Joplin i Keitha Moona.
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 10 grudnia 2010 - 15:42
Agaetis Byrjun akurat tej nie znam. A może i znam tylko tytuł jest na tyle skomplikowany ze nie zapad mi w pamięć.
"Basista umiera i idzie prosto do rock and rollowego nieba, u którego bram wita go Archanioł Gabriel. Tuż za nim widać w ożywionej rozmowie Jimiego Hendrixa, Johna Lennona, Elvisa Presleya, Janis Joplin i Keitha Moona.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych