Niczyjego bana już nie zobaczysz, bo wcześniej zginiesz za słowa o R&H . Love rescue me!...wakacyjną i lajtową płytę....
...Rattle and Hum nie jest płytą złą tylko płytą średnią......
EDIT: Każdy kto przed ostatnią rundą zagłosuje na Heartland dostaje dożywotniego bana
Survivor Albumowy - Rattle And Hum (edycja 2)
Posted 05 lipca 2010 - 20:41
Posted 05 lipca 2010 - 20:54
Posted 05 lipca 2010 - 22:37
Posted 06 lipca 2010 - 10:41
Posted 06 lipca 2010 - 14:04
Posted 06 lipca 2010 - 17:46
Nie widzę żadnej opcji wedle której można tu sensownie głosować póki nie odpadną 'stare' utwory.
of Future Past
the magician longs to see...
one chants out
between two worlds
Fire - walk with me.
Posted 06 lipca 2010 - 18:01
Dlatego w niniejszym survivorze będę głosować według schematu:
Nowe utwory studyjne > "Nowe" utwory koncertowe > "Stare" utwory koncertowe
Gdybym był fanem U2 w 1988r. to na pewno najbardziej kręciłby mnie premierowy materiał na tej płycie.
A na razie głosuję na "Bullet the Blue Sky" (Live)
Posted 06 lipca 2010 - 18:38
Jak tu zestawić często świetne wykonania na żywo z utworami studyjnymi?
Normalnie. Ja na to patrzę najzwyklej jak się da, czyli która z tych rzeczy mi się bardziej podoba. I Still Live wolę od przykładowego studyjnego Angel of Harlem więc głosuję na Angel of Harlem. Proste. To, że niektóre kawałki już znam traci w tym momencie dla mnie znaczenie.
Posted 06 lipca 2010 - 18:52
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Posted 06 lipca 2010 - 22:24
Posted 06 lipca 2010 - 22:27
Posted 06 lipca 2010 - 22:49
Rodia, jak czasem się nie zgadzamy, to tym razem popieram jak najbardziej! Ja nie mam problemu, utwór to utwór - porównuję z innym czy bardziej lubię czy nie i jest OK. Ja to nawet bym Star... nie wywalał, jeśli komuś nie pasuje to niech głosuje i już. Nie uginaj się i zostaw jak jest. Niektóre koncertowe brzmią czasem jak studyjne, a z kolei do studyjnych dodać głos publiki i nikt by utworów nie odróżnił. Oceniamy utwory na płycie i tyle.Ech, od początku wiedziałem, że z tą płytą będą problemy
Normalnie. Ja na to patrzę najzwyklej jak się da, czyli która z tych rzeczy mi się bardziej podoba. I Still Live wolę od przykładowego studyjnego Angel of Harlem więc głosuję na Angel of Harlem. Proste. To, że niektóre kawałki już znam traci w tym momencie dla mnie znaczenie.
(A co do Survivorów DVD to jak najbardziej jestem za.)
Ode mnie "All Along the Watchtower" (Live) - może za mało osłuchane, ale nie przekonuje mnie ta wersja jakoś na tle reszty utworów.
Posted 07 lipca 2010 - 00:05
Ech, od początku wiedziałem, że z tą płytą będą problemy
Nie no, odpada. Jeśli tak, to wygrywa Pride, a to jest kompletny bezsens, żeby Pride wygrywało survivor z R&H.
Proponuję wywalić stare nagrania typu live i rozpocząć survivora od nowa.
Posted 07 lipca 2010 - 01:20
Sądzę, że jesteś jedyną osobą, która tak twierdzi.Jeśli tak, to wygrywa Pride
Uważam, że pomysł jest zły, bo 1) I edycja wyglądała właśnie jak ta i jakoś nikt nie protestował 2) powody wymienione w poprzednich postach, 3) widzę, że decyzje między użytkownikami są podzielone, więc w takich wypadkach warto wybrać to bardziej asekuracyjne wyjście, nie? Nie podobają wam się lajwy to je wywalcie wcześniej i nie będzie problemuProponuję wywalić stare nagrania typu live i rozpocząć survivora od nowa.
Dobra, zakończenie trochę później, bo film oglądałem, ale już jestem. Głosów oddaliście całe 26, no po prostu miejsca już tu nie starczało ;] Wygląda to tak:
Love Rescue Me - 10
I Still Haven't Found What I'm Looking For (Live) - 4
When Love Comes To Town - 4
Van Diemen's Land - 3
Hawkmoon 269 - 2
All Along The Watchtower (Live) - 1
God Part II - 1
Bullet The Blue Sky (Live) - 1
Runda druga od teraz do czwartku 8 lipca do godz. 23.59.59.
A nad głosem muszę się zastanowić.
Posted 07 lipca 2010 - 05:24
Posted 07 lipca 2010 - 07:06
Posted 07 lipca 2010 - 07:45
Posted 07 lipca 2010 - 08:36
Posted 07 lipca 2010 - 09:06
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users