Tu Trójka
Started by
U2roopa
, mar 04 2010 14:36
177 replies to this topic
Napisano 01 kwietnia 2010 - 20:18
Ja do Metza dopiero niedawno się przekonałam! Zaraził mnie swoją wiedzą! A do tembru głosu powoli się przyzwyczajam.
Więcej Piotra Metza! Mniej publicystyki!
A Anka Gacek ma ciekawe audycje i to jest numero uno. Wada wymowy gdzieś tam daleko z tyłu...
Jeśli ktoś ma ciekawą duszę, osobowość i potrafi ją przekazać to zewnętrzność i cała z tym związana otoczka nie są ważne
Więcej Piotra Metza! Mniej publicystyki!
A Anka Gacek ma ciekawe audycje i to jest numero uno. Wada wymowy gdzieś tam daleko z tyłu...
Jeśli ktoś ma ciekawą duszę, osobowość i potrafi ją przekazać to zewnętrzność i cała z tym związana otoczka nie są ważne
Użytkownik margo edytował ten post 01 kwietnia 2010 - 20:21
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 01 kwietnia 2010 - 20:20
Margo wysylam Ci butelkę dobrego napoju ! <brawissimo !> Jak miło że fanów metza i przeciwników publicystyki w trójce jest więcej
I można już temat uznać za skończony - zgadzam się w 100 % bo mimo iż niektórzy prezenterzy w trójce się starają to jednak nie maja tego czegoś w sobie i są/bedą tylko dobrzy, a wybitnych jednostek w 3ce jest niewiele ( brakuje mi zwłaszcza pana Piotra Kaczkowskiego p.s. dotarła do mnie wczoraj trzeszcząca płyta 6 !! <happy> jeszcze nie sluchałem, ale patrząc na tracklistę będzie świetna !) Ja dodałbym jeszcze pana Hirka Wronę - znakomita wiedza o czarnej muzyce i ten sposób prowadzenia audycji - profeska ! słucham co tydzień czarnej nocy (śr 00-02), a nawet pan Hirek przyjął moją propozycję zrobienia w audycji stałego kącika z muzyką Prince'a ! (pochwalę się a co ! ściągnijcie sobie audycyje z 23.03.10 )
I można już temat uznać za skończony - zgadzam się w 100 % bo mimo iż niektórzy prezenterzy w trójce się starają to jednak nie maja tego czegoś w sobie i są/bedą tylko dobrzy, a wybitnych jednostek w 3ce jest niewiele ( brakuje mi zwłaszcza pana Piotra Kaczkowskiego p.s. dotarła do mnie wczoraj trzeszcząca płyta 6 !! <happy> jeszcze nie sluchałem, ale patrząc na tracklistę będzie świetna !) Ja dodałbym jeszcze pana Hirka Wronę - znakomita wiedza o czarnej muzyce i ten sposób prowadzenia audycji - profeska ! słucham co tydzień czarnej nocy (śr 00-02), a nawet pan Hirek przyjął moją propozycję zrobienia w audycji stałego kącika z muzyką Prince'a ! (pochwalę się a co ! ściągnijcie sobie audycyje z 23.03.10 )
Napisano 01 kwietnia 2010 - 22:54
Co do Metza, to jest genialny. Ma super wiedzę, świetnie to pokazuje, bardzo ciekawie mówi i wciąga bardzo słuchacza w swoje audycje. Jest bardzo dobrym prezenterem... ale nie na listę. Lista jest Marka Niedźwieckiego, no i jak pokazały ostatnie 2 lata - Piotrka Barona. Wybronił się świetnie po odejściu Marka no i należy mu się prowadzenie tej listy dalej. Dlatego tydzień z Markiem, tydzień z Piotrkiem to najlepszy możliwy wybór.
Zobaczymy jak to będzie.
Na razie w poniedziałek o 19:05 wspólna LP3 obu Panów
Zobaczymy jak to będzie.
Na razie w poniedziałek o 19:05 wspólna LP3 obu Panów
Napisano 02 kwietnia 2010 - 15:46
zastępstwa w prowadzeniu LP3 wykazują, że do prowadzenia takiej 'byle listy przebojów' też trzeba mieć talent, a Metz takowego akurat nie ma [zdaniem wielu, i moim oczywiście też].[...] ale generalnie chciałem powiedzieć, że on po prostu za dobry jest do prowadzenia byle listy przebojów. Dziękuję.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych