2010-09-11 - Letzigrund Stadium - Zurych, Szwajcaria
Napisano 25 stycznia 2010 - 09:50
Szykuje się ktoś na presale? Ja niestety łudzę się, że w normalnej sprzedaży dorwe 2 bilety na płytę ...
Napisano 26 stycznia 2010 - 21:01
Dzięki
Szykuje się ktoś na presale? Ja niestety łudzę się, że w normalnej sprzedaży dorwe 2 bilety na płytę ...
Hmm prawdopodobnie zakladasz zajebiscie optymistyczny scenariusz dlatego ze, co mi się pierwszy raz przytrafiło i chyba nie tylko mi, na presale poszły WSZYSTKIE bilety oprócz VIP...gdy moja osoba chciała kupić w ostatniej grupie subskrypcji dzisiaj o 15 to już wtedy na forach ludzie pisali ze od rana biletów najtańszych nie ma :-/ a potem tak samo stało się z pozostałymi...nie wiem ile te tlumoki przeznaczyly puli na presale ale nie chce mi się wierzyć żeby nagle tylu fanów się znalazło :-//// pewnie konie sukinsyny bedą miały używanie na tych biletach :-/ sprzedaż biletów w czwartek będzie istnum koszmarem i pewnie doloza drugi koncert bo ten stadion do gigantów nie należy
kurwa zenada totalna
#23 Guest_madredeus_*
Napisano 26 stycznia 2010 - 21:28
Trybuny: 35,80 euro
Trybuny 2: 117,15 euro
Trybuny 3: 171,15 euro
VIP: 476,00 euro
Płyta: 66,05 euro
Przesyłka do Europy Wschodniej 10 Euro, wysyłka na 2 tygodnie przed koncertem, ale może się zdarzyć, że wcześniej.
Presale odbywał się poprzez ticketstoday.com
Napisano 28 stycznia 2010 - 10:20
a zatem startujemy, pewnie dużo luda nie będzie ale co tam :-)
1. owczarzMT
2. madredeus
Wg. U2.com koncert jest SOLD OUT
Napisano 29 stycznia 2010 - 09:29
Napisano 29 stycznia 2010 - 10:10
Napisano 21 maja 2010 - 00:24
W tym momencie mocowane są slupy podtrzymujące dach.
http://www.youtube.c...player_embedded
Napisano 09 września 2010 - 14:03
Tutaj można znaleźć listę rzeczy, których wnosić nie wolno na stadion (jeśli chcecie zabrać ze sobą chomika albo ulubionego węża boa to z przykrością przeczytacie, że zwierząt wnosić nie można... tzn żywych bo już szyneczkę w kanapeczce to owszem )
i mały apdejt:
dziwne ujęcie ale mi się podobie:
mieszkanie koło stadionu nie zawsze jest przekleństwem (jak w Horsens sąsiedzi mogą sobie popodglądać i nieco dorobić):
nie deptać trawy
pająk (bleeee) gotowy do akcji:
zaprawdę szalonej wielkości jest to stadion...
Zenek, wymieniaj tę trawę i jedziem do Bauerów kłąśc trawnik (czyli gdyby Polacy pracowali na stadionach):
Napisano 10 września 2010 - 06:03
Napisano 10 września 2010 - 06:11
Jestesmy na Okęciu, zaraz start a zatem operacje Zürich czas zacząć
No to buziaki i trzymajcie się cieplutko!!!!
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Napisano 10 września 2010 - 13:58
W pierwszej chwili byliśmy w szoku jak malutki jest ów stadionik tzn. trybuny są faktycznie bardzo niskie chociaż sama płyta jest w osadzona dość głęboko względem trybun
mało tego sam stadion jest raczej mało urokliwy, ogrodzony zewsząd starą pordzewiałą blachą (która jest otoczona czarną plandeką zasłaniającą świetną widoczność przez kraty) dach jest pokryty jakąś boazerią czy coś w tym stylu...generalnie stadion bardzo archaiczny
Ponadto w czasie naszego rekonesansu natknęliśmy się chyba na członków ekipy (te czarne autokary pojawiają się na każdym gigu i przy okazji ochrona od razu nas przepędziła gdy zaczęliśmy cykać fotki )
Później czmychniemy do hotelu gdzie najprawdopodobniej będzie urzędować U2, jeśli będzie coś wartego wspomnienia to też nie omieszkamy skrobnąć jakiejś notatki
Napisano 10 września 2010 - 14:04
i powodzenia w polowaniu na zespół!!!!!
Napisano 10 września 2010 - 14:07
Napisano 10 września 2010 - 14:13
#35 Guest_piotrek85_*
Napisano 10 września 2010 - 14:22
Był w sam raz na Euro 2008 i mecze Ligi Mistrzów, więc na koncert U2 też powinien być ok. Poza tym małe jest piękne.Co taki mały ten stadion?
Napisano 10 września 2010 - 14:38
Ale ta zardzewiała blacha to jakieś przegięcie - to jest Szwajcaria?? Ale badziew, mogli by to chociaż jakimiś banerami/reklamami pozakrywać.
Napisano 10 września 2010 - 14:47
Co do stadionu :
Pojemność
30,930 (EURO 2008)
50,000 (concerts)
Grają na nim : FC Zürich i Grasshopper Club Zürich
Na Euro 2008 odbyły się tam 3 mecze
Grali na nim(przed przebudową w 2007)"
Celine Dion, Aerosmith, Bon Jovi, Tina Turner, The Rolling Stones, Paul McCartney, Metallica, AC/DC, Megadeth, The Offspring, U2, Feeder & Ash,
Napisano 10 września 2010 - 15:16
Napisano 10 września 2010 - 21:36
- Ilu członków U2 potrzeba, by zmienić żarówkę?
- Jednego - Bono trzyma żarówkę, a świat kręci się wokół jego tyłka.
Napisano 10 września 2010 - 23:30
Udaliśmy się do The Dolder Grand (o ile się nie mylę to najdroższy hotel w Zurichu) położonego ponad miastem a do którego można się dostać kolejką linową - super bajer bo chodziły słuchy że tam właśnie skieruje się zespół (był tam podczas ostatniej wizyty w Zurichu)
a oto sam Dolder w całej okazałości...kilka hoteli drogich i tanich zwiedziłem ale ten bije na łeb wszystko...Pałac w chmurach...
tutaj widoczek na miasto:
a tutaj wejście do lobby gdzie dowiedziałem się że zespołu póki co nie ma w hotelu ale może warto wpaść jutro bo na chwilę obecną brak jakichkolwiek danych że zespół ma urzędować w hotelu ale nie jest to wykluczone (facet wykazał dużo zrozumienia, poradził kilka rzeczy i wydawał się być szczery, więc pewnie jutro tam wrócimy)
zatem odrobinkę zawiedzeni, nic nie jest stracone ale coraz bardziej przypuszczalnym wydaje się fakt że zespół wróci do Nicei po występach postanowiliśmy wpaść na Letzigrund obadać sytuację. Trwała właśnie próba oświetlenia, sporo osób oglądało ją z balkonów...
póki co, puste bramki...
no i sama scena w warunkach testowych...(sorki za jakość ale wspinałem się na barierki żeby mieć obraz tego i owego
i kiedy mieliśmy się udać do hotelu z poczuciem że chociaż tutaj jest jakaś normalność tj. nie ma ludzi koczujących pod bramądzień przed koncertem kilku idiotów ostro nas zawiodło...na pierwszym planie stawianie namiotu cóż widać taki urok koncertów największych gwiazd muzyki...
Jutro pracowity dzień, wizyta pod stadionem rano, zwiedzanie, atakowanie hoteli (3 typy) i na koniec show
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych