Mr. Adam Clayton
Posted 15 sierpnia 2009 - 11:58
Kurcze...
Posted 15 sierpnia 2009 - 12:55
Tak mi się przypomniało, że jak staliśmy pod bramami podeszła do mnie taka laska - jak właśnie opisujecie: wysoka, szczupła, buciki na obcasach, kamizelka, krótke ciemne włosy - i pytała sie, czy nie wiem, gdzie jest wejście dla gości zespołeu - nie do Red Zone tylko dla gości zespołu. Spytałam się jej, jak to się robi, zeby takie zaproszenie dostać, a ona tylko odp., ze ma zaproszenie od Adama....
Kurcze...
Ale zapytala Cie po polsku, tak?
Trzeba bylo wiecej informacji wycisnac 'Jak to od Adama'? 'Co, gdzie, kiedy, jak' Zartuje sobie
Ogolnie z tego co widzialam to sprawiala laska sympatyczne wrazenie. Niedaleko mnie jakis chlopak sie zle poczul i nie mial co do picia a goscie zespolu mieli tam zgrzewke wody mineralnej i ta laska najszybciej zareagowala. Wychylila sie i podala do przodu butelke wody dla tego faceta.
Posted 15 sierpnia 2009 - 23:00
Nie podpalajcie się bo Adamowi szybko się gust zmienia. Być może więć zaproszenie na backstage na Wembley dostała jakaś urocza Angielka (hihi - oksymoron?).
Jak szybko sie jego gust zmienia to ja tam nie wiem bo "az tak dobrze" go nie znam Wiem tylko ze od dobrych kilku miesiecy widywano go z ta laska, ze do netu wyciekly ich zdjecia i ze laska chyba jest Polka
I chyba byla takze na koncercie w Londynie.
Poza tym- taaaak, oksymoron!
Posted 16 sierpnia 2009 - 09:24
Nie podpalajcie się bo Adamowi szybko się gust zmienia. Być może więć zaproszenie na backstage na Wembley dostała jakaś urocza Angielka (hihi - oksymoron?).
Ja wiem czy tak szybko? Przez ostatnie 10 lat był z niejaką Suzie... Trochę w sumie mnie zdziwiliście tym, że podobno ma jakąś nową dziewczynę.
Posted 07 września 2009 - 19:12
Tu jest więcej zdjęc:
http://www.jutarnji....,9,6,,175351.jl
Posted 08 września 2009 - 15:16
Wielka, zielona, kosmata prawda, którą każdy ma swoją i nieustannie obrabia innym.
Posted 21 stycznia 2010 - 19:34
Posted 13 marca 2010 - 00:05
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users