Mr. Adam Clayton
Posted 25 marca 2007 - 12:35
Co sądzicie o najbardziej łebskim basiście na świecie?? Przy okazji zapytam czy ktoś posiada wykaz gitar jakie Adaś posiada i na jakich kiedy gra??
Posted 27 marca 2007 - 10:15
Posted 27 marca 2007 - 11:08
Adam jest boski !
Może i boski, ale leniwy!
Jak posłuchacie ostatnią płytę z podkręconym basem to okazuję się, że jest to na maxa proste granie.
Myślę, że w tydzień (albo i krócej) opanowałbym te partie.
Ale mi się nie chce i nie mam basówki.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 27 marca 2007 - 12:30
Jak posłuchacie ostatnią płytę z podkręconym basem to okazuję się, że jest to na maxa proste granie.
Największa siła tkwi w prostocie..
Posted 27 marca 2007 - 12:48
Największa siła tkwi w prostocie..
To czemu nie słuchasz Punka tylko?
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 27 marca 2007 - 12:52
To czemu nie słuchasz Punka tylko?
Bo nie tylko w punk rocku ta zasada ma zastosowanie. Bardzo dobrze rozumieli ją np. Pink Floyd ( tak ! )
Posted 27 marca 2007 - 13:25
(...) Bardzo dobrze rozumieli ją np. Pink Floyd ( tak ! )
To żyj sobie w tym przekonaniu, bo ja mam zupełnie inne zdanie. I w tym temacie pozostanę niereformowalny.
Posted 27 marca 2007 - 15:25
Profesjonalista, który ma klasę, ma właśnie "to" w sobie. Nie wywyższa się, ale nie pozostaje w cieniu. Nie potrzeba więcej.
Posted 27 marca 2007 - 18:36
Posted 27 marca 2007 - 22:41
zasadniczo zawsze z calego zespolu Adam kręcil mnie najmniej, za to jego instrument (tym razem chodzi mi o bas, serio! ) w sumie najbardziej.. i nie obchodzi mnie, ze nie umial grac wstępując do zespołu, ważne, że teraz posluguje się nim znakomicie! nawet jesli w mało wyrafinowany sposób ..
Moi sąsiedzi z góry zalali moich sąsiadów z dołu. A mnie wszyscy ignorują..
Posted 28 marca 2007 - 09:46
To żyj sobie w tym przekonaniu, bo ja mam zupełnie inne zdanie. I w tym temacie pozostanę niereformowalny.
Możesz jakoś to swoje zdanie rozwinąć ?
Reply to this topic
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users