Survivor 3 - How To Dismantle An Atomic Bomb
Posted 25 marca 2007 - 12:06
- bierzemy jeden album U2 i głosujemy na naszym zdaniem "najsłabszy" kawałek na płycie, tzn na ten, który chcemy aby odpadł ;p
- wybrana płyta nie musi być wybrana chronologicznie, bo chcę, żeby jakaś różnorodność była, a Acr już zaczął temat o Boy, więc ja wybiorę coś inego na rozgrzewkę I wliczamy w to także the besty, czyli na chwilę obecną mamy 15 płyt
- na głosowanie mamy conajmniej 48 h (tak jak ostatnio- za każdym razem określę konkretną godzinę zakończenia głosowania w zależności kiedy będę mogła zliczyć głosy), każdy ma jeden głos, głosowanie jest jawne, tzn piszemy post, a nie pm, nasz typ piszemy pogrubioną czcionką, a uzasadnienie wyboru jest oczywiście mile widziane, wedle uznania i chęci
- liczone są głosy oddane tylko do określonej godziny, jeśli ktoś się spóźni choćby minutę wg zegara forumowego, jego głosu nie policzę
- oczywiście jest całkowity zakaz zmieniania typów- dziękuję Atomic za słuszną uwagę. Mogłabym zapisywać kto na co głosuje, ale liczę na to, że będziemy grać fair, a jeśli ktoś zostanie przyłapany, jego głos nie będzie się liczył. Także proszę się zastanowić zanim zagłosujecie
- osoba, która założyła Survivor po określonym czasie zlicza głosy, wykreśla jeden, ten "najsłabszy" utwór z płyty i głosujemy dalej, aż zostanie jeden kawałek - potem zakładamy nowy survivor dotyczący innego albumu
- na koniec każdego survivora możemy ułożyć ranking, w zależności od tego w jakiej kolejności poszczególne utwory odpadały
- survivory są prowadzone pojedynczo, tzn nie można założyc nowego póki się nie skończy poprzedni
- jak juz przelecimy wszystkie albumy możemy się zabrać za zrobienie survivora survivorów, czyli wybrać kawałek wszechczasów, ale to jeszcze trochę czasu potrwa :wink:
Sometimes You Can't Make it On Your Own
Love And Peace Or Else
City Of Blinding Lights
All Because Of You
A Man and A Woman
Crumbs From Your Table
One Step Closer
Orignal Of The Species
Yahweh
Pierwsze głosowanie zakończy się we wtorek 27.03.07 o godz. 20:00
Posted 25 marca 2007 - 12:10
Nienawidzę tego refreniku.
Zawsze przełączam ten song jaki leci boot.
Posted 25 marca 2007 - 12:12
Posted 25 marca 2007 - 12:26
#5 Guest_Mrówa_*
Posted 25 marca 2007 - 12:28
Posted 25 marca 2007 - 12:29
Posted 25 marca 2007 - 12:33
Posted 25 marca 2007 - 12:46
'All because of you' get out !
Nienawidzę tego refreniku.
Zawsze przełączam ten song jaki leci boot.
All because of you
Zgadzam sie z Maxem i robię podobnie
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 25 marca 2007 - 12:57
Posted 25 marca 2007 - 13:32
Posted 25 marca 2007 - 13:49
Posted 25 marca 2007 - 13:52
sometimes...
szkoda:( jak dla mnie to najlepszy utwór z tego albumu
Posted 25 marca 2007 - 13:58
Moi sąsiedzi z góry zalali moich sąsiadów z dołu. A mnie wszyscy ignorują..
Posted 25 marca 2007 - 14:09
Posted 25 marca 2007 - 15:26
Nigdy niczego nie przełączam. Jak czegoś słucham, to słucham w całości.
Posted 25 marca 2007 - 15:29
Nigdy niczego nie przełączam. Jak czegoś słucham, to słucham w całości.
Jak już napisałem u mnie jest podobnie. Po pierwsze dlatego, że zwykle albumy traktuje jako pewną całość. Po drugie - eliminując dany kawałek przy słuchaniu płyty tracimy możliwość przekonania się do niego
Posted 25 marca 2007 - 15:31
Jak już napisałem u mnie jest podobnie. Po pierwsze dlatego, że zwykle albumy traktuje jako pewną całość. Po drugie - eliminując dany kawałek przy słuchaniu płyty tracimy możliwość przekonania się do niego
Ja nawet przerwy między bisami na bootlegach nie przełączam, chyba że żywcem brak mi czasu. Jak czegoś słucham, słucham w całości. Taka zasada
Posted 25 marca 2007 - 15:31
Moi sąsiedzi z góry zalali moich sąsiadów z dołu. A mnie wszyscy ignorują..
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users