ALICE ten męski zarost to chyba Twój fetysz... Czy to Bono wygląda tak atrakcyjnie ;D?
ja nie mam żadych fetyszy ja poprostu lubię jak facet ma zarost...a Bono to i nawet bez zarostu byłby atrakcyjny
Napisano 16 września 2007 - 13:40
Bono nie jest jakoś tak zabujczo przystojny. Urode ma moim zdaniem średnią. Ale oczywiście ma coś w sobie atrakcyjnego.
Napisano 16 września 2007 - 18:51
zabójczo przystojny to on mógł być 20 lat temu, ale teraz też nie jest źle, ma w sobie to coś
Napisano 17 września 2007 - 16:08
Napisano 17 września 2007 - 20:53
ja juz sie wyżej wypowiedziałam całkowicie na ten temat krótko i zwięźle
Napisano 17 września 2007 - 21:13
Napisano 18 września 2007 - 14:22
Napisano 18 września 2007 - 17:04
Napisano 18 września 2007 - 18:08
Uosobienie męskości... Zawsze miałam słabość do tego faceta
Ale to nie jest bezpodstawne. Nie chodzi o same zdjęcia, bo te mogą być pozowane... Uwielbiam oglądać sposób poruszania się Bono po scenie... Jego mimikę twarzy podczas śpiewania poszczególnych utworów... Kiedy zdejmuje okulary wiele można wyczytać z jego oczu... Całkowite oddanie się sztuce, dobra zabawa, zrozumienie z innymi członkami zespołu, szacunek dla publiczności... Jego postawa zasługuje na zauważenie. To wyjątkowy mężczyzna... Wiem, że mógłby być moim ojcem i byłabym z tego niesamowicie dumna. Jednak ponieważ nim nie jest potrafię spojrzeć na niego jak na... hmm...
No i nie bez podstawy uwielbiam czarny kolor włosów u facetów... Od Kogoś to się zaczęło
Ale nie wiadomo, czy ma SŁUSZNY NOS !
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych